Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokko

prawdziwej milosci nie oszukasz !!!! slub dla pieniedzy? .. przeczytajcie

Polecane posty

Gość rokko

mial byc slub, pokazowy na cale miateczko...ale to mial byc jeden z tych 'ustawionych' przez rodziców...pan młody z bogatej rodzinny, panna młoda również . piękni, młodzi, bogaci całe cudowne życie przed nimi...jednym słowem bajka .. ale dla kogo ? dla żony która nie ma dla kogo się rano budzic? nie ma sensu życia bo tak naprawde nie kocha swojego męża całym swoim sercem ? dobrze że w pore to zrozumiałam i nie poszłam na łatwizne... wybrałam starszego od siebie o ponad 10 lat 'przeciętniaka' którego znam już kawał czasu i nadal kocham całym sercem. nie wiem jak można za kogoś wyjść dla pieniędzy :O przecież to jest męczarnia... czym jest życie bez miłości??????!!!

Gość rokko
co innego starzec sapiący, to jest coś!

Gość rokko
starzec?? :O wole tego 'starca' niż młodziaka do którego nic nie czuje ? :O

Gość rokko
poza tym nie napisalam o ponad 20 tylko 10 lat..:O dokladnie 13 :O

\"nie wiem jak można za kogoś wyjść dla pieniędzy\" Pewnie trochę inaczej by to wyglądało, gdybyś była bez grosza przy duszy... ;)

Gość rokko
napewno, ale nie sa one naj naj najważniejsze. same aż takiego szczęścia niestety nie dają ...

Oczywiście, masz rację. Jednak stwierdzenie, które pozwoliłem sobie zacytować, jest w Twoim przypadku nieco naciągane - \"dla pieniędzy\" wychodzi się przeważnie wtedy, gdy się ich nie ma ;)

Gość rokko
moje pytanie własnie się tyczyło osób które 'lecą' na kase ... co one z tego mają ? oprócz pieniędzy oczywiście,.,

Gość czrna magisa
jak to co mają...:O ustawione są do końca życia ...albo dopóki ich starszy o 25 lat partner kopnie w kalendarz ;)

Gość rokko
tutaj sie z toba nie zgadzam

Gość wole byc sama.
Miałam chłopaka, bylismy ze soba 6 lat, niestety oboje jestesmy niezaradni i klepalismy straszna biede, rozstalismy sie, poznalismy nowych partnerwo, tym razem zaradnych i cierpimy teraz w komfortowych warunkach, jestem bardziej nieszczesliwa, przestraszylismy sie biedy, dzis wiemy jacy glupi bylismy

Gość wole byc sama.
a autorka jakby nie byla biedna to nigdy by sie nie zdycydowala na biedaka, chyba ze po przejsiach by byla- tak jak ja, dla mnie dzis kasa nie ma znaczenia, no i pomalu zaczelam sobie radzic sama, okazlo sie ze boje sie ryzyka a nie ze jestem niezaradna

Gość wole byc sama.
niestety moj ukochany boi sie biedy i poki co do mnie nie wroci, bo nie wie jak sie wycofac, tamta dziewczyna go bardzo kocha

Gość rokko
jesli nie bylabym biedna ?? a i ja nie mowilam ze on byl biedny, jest normalny

Gość rokko
chodzi chyba a o to że jak ja bym sama nie miała pieniędzy to sama bym nie była z tym facetem bo nie chciałabym klepać biedy ? możliwe.. ale nie wyszłabym za pierwszego lepszego bogacza,,,