Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona Nie-Żona

Jak mnie wkurzają topiki wymądrzających się skostniałych dziewic, wrrr

Polecane posty

Gość Wkurzona Nie-Żona

Inaczej się ich określić nie da! właśnie czytalam kilka wypoweidzi takiej, 32 letniej chyba dziewicy,czeka z "czystością' do ślubu, i uważa to za jedyne słuszne postępowanie.nawet się z narzeczonym nie całuje! niech sobie robią, oc chcą, ale jak mnei wkurza to,że tacy ludzie dzielą ludzi na 2 grupy: albo takich czystych porządnych i świętych jak oni, albo grzeszników uprawiających brudny seks z byle kim od wieku lat 16,bez miłości! [zły] [zły] to tylko świadczy o głupocie takich osób. Ja uprawiaąłm pierwszy sesks z miłości, mając 21 lat, miałam wczęsniej możliwośc zrobić to 2 razy,ale z tamtymi nie chciałam. miałam 3 partnerów seksualnych, z ostatnim jestem 5 lat, to mój NIE-MĄŻ :P ;) mamy dość duże dziecko, nie ochrzcimy go nigdy,zeby nie wyrosło z niego takie dziwactwo jak tamta kobieta

Gość Niewidzialny Różowy Jednorożec
Zgadzam sie w zupelnosci jestem mlodsza, mialam 4 partnerow seksualnych, z 1 jestem nadal, nie mam dziecka... nie czułe się łatwą kobietą. A wiecie dlaczego? Bo uwazam sie na tyle inteligentna i na tyle madra ze doskonale zdaje sobie sprawe z swoich potrzeb. Czulam pozadanie i nie tlumilam tego. Jestem na tyle odważna, że zaciągając mezczyzne do łóżka, nie boje się ponieść emocjonalnych konsekwencji tego czynu - po prostu robie to, na co mam ochotę. Między innymi dlatego gardzę wszystkimi kobietami, którym wydaje się, że będą łatwe, jeśli szybko dadzą d**y facetowi. Gardzę wszystkimi, które tłumią w sobie pragnienie poczucia w cipie fiuta tylko dlatego, że im nie wypada rozkładać nóg przed kimś, kogo imienia nie znają. Śmieszą mnie wszystkie idiotki w rodzaju "ja sie nie kocham, ze mną trzeba chodzić" oraz te z cyklu "seks tylko z kimś kogo pokocha".

Gość czekaj_czekaj
a co chrzest waszego dziecka ma do debilizmu postępującego i kołtunstwa tych dewot? ja jestem wierząca ale sorry nie bede kupowala kota w worku mialam juz paru facetów i nie żałuje powiem lepiej nie wyobrazam sobie zycia bez sexu te moherowe poglądy mogą byc wkur***ące ale nie generalizujmy nie kazdy katolik takie ma czy wszyscy mieszkancy chin to komunisci ?

Gość W. Cejrowsky
Czyli jesteście kobietami wyzwolonymi!!! :)