Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca gwiazd

Pomożecie mi przetłumaczyć to na angielski??

Polecane posty

Gość szukająca gwiazd

Marcin Hakiel i Katarzyna Cichopek poznali się w programie " Taniec z Gwiazdami", gdzie Kasia jako sławna aktorka serialu "M jak Miłość", stanęła do walki o kryształową kulę. Marcin, zawodowy tancerz towarzyski, zastał jej partnerem i miał za zadanie nauczyć ją tańczyć. Szybko między nimi zaiskrzyło. Zarówno Kasia jak i Marcin stracili do siebie głowy i po wygranej w programie zamieszkali ze sobą. W 2007 roku reprezentowali Polskę w pierwszej edycji tanecznej eurowizji, gdzie zajęli 4 miejsce. Kariera Kasi nabrała tempa. Została prowadzącą programu "jak oni śpiewają". Razem z Krzysztofem Ibiszem zapowiadała występy kolejnych gwiazd, pocieszała ich i wspierała. W 2008 roku, po 3 latach znajomości, Marcin i Kasia wzięli ślub w górskiej miejscowości Krzeptówki. To, tam 2 lata wcześniej, Marcin po raz pierwszy wyznał Kasi miłość. Uwielbiają wspólne spacery i wieczory przed telewizorem. Oboje zgodnie twierdzą, że miłość zmieniła ich w lepszych ludzi. Byłabym naprawdę wdzięczna za pomoc :) Wiem, że dużo oczekuję, ale bardzo mi zależy.

Gość nie bede tlumaczyc takich bzdu

niestety takie otrzymałam zadanie, więc wyboru raczej nie mam :(

Gość jagodamloda
Chętnie bym Ci pomogła ale niestety nie znoszę Kasi C. Mimo wszystko polecam przeczytac to: http://www.papilot.pl/gwiazdy-lans/news/2008/09/1321-herbus-lepsza-niz-cichopek.html Osobiscie bardziej identyfikuje sie z tym podejsciem do osoby tej pani. A Ty moze wprowadzisz do swojego tekstu stosowne zmiany;) Pozdrawiam! PS: Kasia to po angielsku Kate

Gość szukająca gwiazd
poprzedni post jest mój rzecz jasna

Gość szukająca gwiazd
Ale tu nie chodzi o to, że ją lubię. Jest to ona obojętna, jednak dostałam za zadanie opowiedzenia czegoś o jakiejś sławnej parze na podst wywiadu z nimi i to jest jedyny wywiad jaki udało mi się znaleźć wśród gazet mojej mamy :)

Gość a no chybas sie z choinki urwa
urwala!!! nikt ci takich tekstow za gratisa tlumaczyc nie bedzie. szoru po slownik i uczyc mi tu sie jezykow obcych, jazda!

Gość szukająca gwiazd
Mi nawet nie chodzi o takie całościowe tłumaczenie. Prosiłabym więc przynajmniej o napisanie czasów do każdego zdania, bo nigdy dobrze nie umiem dobrać. niestety tłumaczenie z pol na ang nie jest moją mocną stroną :( Na odwrót byłoby łatwo, ale tak...:(

Gość a no chybas sie z choinki urwa
na latwizne nie wolno isc, chcesz sie nauczyc to sie ucz a nie biednych kafeterowiczow tak zameczac wieczorowa pora! wstydz sie mala!

Gość szukająca gwiazd
Przepraszam bardzo, ale czy Wy naprawdę myślicie, że ja sobie nie zdaję sprawy z tego, że Was wykorzystuje?? Oczywiście, że tak jest, ale jeśli bym to umiała to chyba łatwiej byłoby mi to samej napisać niż Was prosić, prawda?/ Nie każdy jednak ma zdolności językowe, a moje na pewno nie obejmują tłumaczenia z pol na ang

dla kogos kto zna angielski to nic meczacego ...w moim przypadku swinkowaaa miala trudniejsze zadanie ....nic do tlumaczenia :) , mnie pomogla zrozumiec :)

Gość szukająca gwiazd
No to masz farta...heh :)

Gość rege
ale to nawet po polsku poprawnie nie jest :o

Gość szukająca gwiazd
Dobra, niech Wam będzie, jestem totalnym beztalenciem w wszystkich możliwych kategoriach...Czy teraz jesteście już zadowoleni??

Gość kozi brzuch
Marcin Hakiel i Katarzyna Cichopek had met in a TV show " Dance with the stars", where Kasia wew a famous actress from a sopa opera "L like Love", she started a comtettison for a Cristal Ball award. Marcin, a professional dancer, became her dance partner and he had a quest to teach her dancing. The sparks flew between them . Nie ma siły reszty tego tłumaczcyc :o

Gość szukająca gwizd
Dziękuję i za tyle :) Może spróbuję to przerobić na jakieś prostsze zdania i sama coś pokombinuję :) W końcu cała noc przede mną..

Gość kozi brzuch
sorry za literówki, ale spac mi sie chce :o Ostatnie zdanie: they loose their heads both and after the win they chumed

Gość szukająca gwiazd
mam jeszczy pytanie, czy w pierwszym zdaniu nie powinno być have mat a nie had met?/ Bo to chyba jest present perfect, tak??

Gość kozi brzuch
tak, dokładnie HAVE MET, mówiłam zem spiaca :P

Gość szukająca gwiazd
Czy tak będzie łatwiej?? : Marcin Hakiel i Katarzyna Cichopek pierwszy poznali się w programie "Taniec z Gwiazdami". Kasia, sławna aktorka serialu "M jak Miłość, stanęła do walki i kryształową kulę. Marcin, zawodowy tancerz towarzyski, został jej partnerem. Para zdobyła sympatię widzów i wygrała. W czasie trwania programu Kasia i Marcin zaprzyjaźnili się. Zostali parą i zamieszkali ze sobą. Wzięli także udział w pierwszej edycji tanecznej eurowizji, gdzie zajęli 4 miejsce. Kariera Kasi nabrała tempa. Została współprowadzącą programu "Jak oni śpiewają. Razem z Krzysztofem Ibiszem zapowiada występu gwiazd i wspiera ich. 20 września 2008 roku para pobrała się w górach, w miejscowości Krzeptów. To właśnie tam Marcin po raz pierwszy wyznał Kasi miłość. Znajomi twierdzą, że są bardzo udaną parą. Uwielbiają wspólnie spędzać czas oglądają telewizję czy spacerując. Oboje uważają, że miłość zmieniła ich na lepsze Co o tym sądzicie??

Gość kozi brzuch
In 2007 they represented Poland in the first edition of dance eurovision, where they have placed on the 4th position. Kasia`s career had been quicken. She have became an announcer in the program "How do they sing?"

Gość kombinuj dziewczyno

Gość kozi brzuch
oj nie wymyslaj juz nowej wersji, bo nie bedzie mi sie chciało tłumaczyc :o

Marcin Hakiel and Katarzyna Cichopek know in the \"Dancing with the Stars\", where a famous actress Kate as the series\' M as Love \", stood to fight on the crystal ball. Marcin, a social-professional dancer, found her partner, and had to teach her to dance. Quickly there is between them. Both Kasia and Marcin lost to him the head and after winning the program lived with each other. In 2007, was represented by Poland in the first edition of the Eurovision dance, where they took 4th place. Kasi career gathered pace. Has been leading the program as they sing. \" Together with Christopher Ibiszem announced a series of performances next stars, and comforted their support. In 2008, after 3 years of knowledge, David and Alice were married in the mountain village Krzeptówki. That there 2 years earlier, Marcin first Kasi confessed love. They love the common walks and evenings of the TV. Both according argue that love has changed them better people. Proszę :):):)

Gość szukająca gwiazd
koci brzuch --> bardzo przepraszam i dziękuję :) profesorka--> :D Bardzo, bardzo dziękuję :) Aż nie wiem co mam powiedzieć :) THX

Gość szukająca gwiazd
coś teraz tak czytam i czy know to nie jest teraźniejsza forma?? Bo jeśli tak to początek pierwszego zdania jest źle...??

to jest tłumaczenie twojej pierwszej wersji :) Nie wiem czy wszystko jest dobrze ;) ale myślę, że tak. Proszę to dla mnie przyjemność :D

Gość dfgi
Tłumaczenie profesorki pachnie translatorem.