Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca gwiazd

Pomożecie mi przetłumaczyć to na angielski??

Polecane posty

Gość szukająca gwiazd
ok, dziękuję :) Mam już przynajmniej jakieś podstawy, więc myślę, że coś z tego zlepię :) Jakby co to w trakcie będę się jeszcze pytać :) Może już zacznę: W zdaniu zaczynającym się W 2007 roku...użyłaś innego czasu niż koci brzuch, która wersja jest więc dobrze?? :)

Gość szukająca gwiazd
Teraz to już się zamotałam ...:)

Gość szukająca gwiazd
Mam z tego rozumieć, że zwyczajnie zrobiłaś sobie ze mnie żarty? Spoko, w sumie to mi się nawet należy.

Gość widzisz mała jak to jest
:o

Ja ? nigdy w życiu :) Jakiś pajac wkleił słownik, który niby przetłumaczył tak samo jak ja... hmm.

Gość szukająca gwiazd
Spróbować zawsze można, a z moimi zdolnościami nawet trzeba:P Zresztą mam już "coś", lepsze to niż nic. Cała noc przede mną, więc jeszcze posiedzę nad tym :) I nie jestem "mała" :P Jakkolwiek, tylko nie mała :P

Gość profesorka = frytka

Gość szukająca gwiazd
profesorka-> i tak dziękuję, nie jestem dobra w ang, więc nie mam prawa nikogo pouczać. Doceniam Twoje dobre chęci. :D

Wiem wiem, kolejna osoba która tak stwierdza :D ale ja nic podobnego nie widzę :P no może w głupocie... :D

Kawalek Ci przetlumaczylam... \"Marcin Hakiel and Katarzyna Cichopek met on the program \"Dancing with the Stars\", where Kasia, a famous actress on as the series\' L as in Love \", competed for the \"Crystal Ball\" trophy. Marcin, a professional dancer, became her partner and had to teach her to dance. Passion ignited between them quickly. Kasia and Marcin fell in love with one another, and after winning the competition, they started living together. In 2007, they represented Poland in the first Eurovision dance competition, where they took 4th place. Soon afterwards, Kasia\'s career gathered speed. She was picked to host the show \"Jak Oni Spiewaja \" Together with Christopher Ibiszem, she... \" Dalej juz nie mam czasu

Tlumaczenie profesorki sie kompletnie nie nadaje Przeczytalam je mojemu chlopakowi (anglikowi) i sie za glowe zlapal A mozna wiedziec po co Ci to?

Gość szukająca gwiazd
Do szkoły oczywiście :( Wielkie dzięki, że ktoś się jeszcze zainteresował :)

Gość szukająca gwiazd
a czy pierwsze zdanie nie powinno być w present perfect przypadkiem??

Gość Christopher Ibiszem
interesujące ;)

Together with co-host Christopher Ibiszem, she introduced each group of dancers (stars?), supported their efforts and cheered them on. In 2008, after a courtship of three years, Marcin and Kasia were married in the mountain village of Krzeptówki. This place had a special significance to them both, because it was there that Marcin first professed his love for Kasia. They adore taking walks together and spending evenings in front of the TV. Both agree that that love has changed them into better people.

Gość szukająca gwiazd
Bardzo dziękuję siuniab