Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korinka

Tak, to wbrew pozorom problem

Polecane posty

Gość Korinka

Założyłam naszą klasę. Mój chłopak też. I zaczęło się. Odnawianie starych znajomości. (m.in. dwie byłe dziewczyny). Niby to tylko komentowanie zdjęć, niby tylko teksty w stylu "hejka, co tam słychać u Ciebie, nie poznałbym Cię na ulicy". Ja do nikogo tak nie piszę. Mnie to w sumie rani, bo boję się, że od takich pierdół może zacząć się więcej. Stara miłość nie rdzewieje. A może ja dramatyzuję? Nie wiem, co zrobić. Nie wiem, czy to co on robi jest złe. A może mam zerwać? Kocham go, ale nie pozwolę na to, żeby mój chłopak odnawiał kontakty z byłymi. We wielu przypadkach takie coś źle się skończy, Doradźcie. PS.: Nie, nie mam 13 lat (bo pewnie niektórzy mi tak napiszą). Mam 18 lat.

Gość z deczka tandetna
dramatyzujesz

Gość ewop
Zazdrosna jesteś.

Gość ble ble bla
zaufanie to podsawa, twoj wiek jednak jeszcze cie tego nie nauczyl, glupkowate podejscie , jak ma cie zdradzic to i tak to zrobi, zreszta wierzysz ze to ten jedyny ? w tym wieku hahaha :P

mam rewelacyjny kontakt z moimi byłymi. Mój facet jest zazdrosny, ale istnieje coś, co w prawdziwym związku jest konieczne, a nazywa się to ZAUFANIE.