Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trufeI

Dosc dolow! Jest tu ktos, kto czuje sie SZCZESLIWY????

Polecane posty

No wlasnie! Mam dosc topickow o dolach, placzach, problemach i zalamkach! Wszyscy dziela sie smutkami, a ja wlasnie chce sie podzielic swoim szczesciem! Czy jest tutaj ktos, kto czuje sie szczesliwy i chce sie tym podzielic? Zaczne pierwsza! Jestem szczesliwa bez wiekszego powodu.. tak po prostu! Od paru dni chodze a raczej plyne 3 cm nad ziemia (nie, nie jestem zakochana).. Chcialam sie z tym kims podzielic :)

Gość milena1234
ja jestem szczesliwa wlasnie wrocilam z pracy i de spac bede spac do 12 to lece dobranoc

Gość narkoman
ja też jestem szczęśliwy

to ja tez sie dopiszę, chociaż akurat teraz mam ciut nerwowy okres w życiu ale na ogół jestem szczęśliwa :) tak na marginesie, wiecie, że dzisiaj 40 mln w totka?

Gość gośćhappy
np ja, wstałam dzis o 5, w wekend mam 3 kolosy i generalnie ogrom nauki, ale to wszystko nieważne, bo uśmiech nie schodzi mi z buzi dlaczego? tak jakos po prostu;p www.muzykaifilmy.pl www.mega-sex.pl www.sexshoppotencja.pl www.biarbeauty.com www.mgogrody.pl www.bggas.pl www.siluete.pl www.cloree.pl www.kszimmex.pl www.biuroins.com.pl www.imprezykrakow.pl www.exfun.pl www.inradio.pl www.sklep.fotomerit.pl

nie tylko się tak czuję, ale jestem szczęśliwa co prawda polepszyło się u mnie po czterdziestce, ale mam teraz swoje \"tłuste lata\" i mam zamiar być szczęśliwa długo, długo, długo... pozdrawiam

No ja juz po porannych zajeciach, zaraz lece na nastepne, a pozniej praca :P Enamorada.. wiadomo, jak to w zyciu.. u mnie na razie sa te gorsze, a mimo to tryskam energia.. i usmiech przyklejony mam! Amaleta.. to chyba trafilas na jakis dziwnych ludzi :P nie zawsze jest tak, zalezy jakimi ludzmi sie otaczasz.. Narkoman tak trzymac :) Ewa 33 ja tam TV nie ogladam wiec malo co wiem o takich rzeczach :P Goschappy.. hehe ja mam dwa eseje do oddania za tydzien, a nawet nie wybralam tematu.. ale dzisiaj sie tym zajme! Pjure dla slonia - wazne, ze chociaz po 15 i weekendy. A do 15? praca czy nauka? Rozesmiana kazdy ma swoj czas.. ale w sumie nasze szczecie zalezy tylko od nas samych i od tego jak postrzegamy caly swiat