Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K....wa Faceci to świnie

ZDARADZŁ Dlaczego?!

Polecane posty

facet zdradził. Dlaczego to zrobił. Bo mu czegoś zabrakło, bo nie kochał juz mnie i naszego dziecka? Bo potrzebował sexu? Dlaczego? Odpowiedzcie.

Gość stara mysz co traci szczurem
dlatego bo poniewaz

Gość wwiikkttoorriiaa
Dlatego że porzadanie bylo silniejsze niż wszystko inne. Proste.

Może dlatego, ze jest miłość i porzadanie. Two facet Cie kocha, ale może strasznie pozadał innej kobiety i było to tak silne, ze zwyciezyło nad miłscia do Ciebie. Czasem tak bywa dlatego albo sie nie wiazac z nikim na zawsze albo pierwsza zdradzic :) nie no to taki pół zart... wspołczuje Ci strasznie...

polowka...jaki pol zart :o to prawda jest i koniec

poł zart poł serio, bo ja wychodze z załozenia, ze nie zwiaze sie z nikim na zawsze, bo sie boje włąsnie zdrady a zart to ze pierwsza zdradzic, bo przeciez nie po to sie jest z kims by go zdradzac

Nasze zycie seksualne byl;o udane. 5 miesiecy temu urodziło nam sie dziecko i bardzo szybko dla niego wróciłam do aktywnosci seksualnej. Zawsze myslałam, że wszystko między nami jest ok a tu co? taki numer!!!

to jak sie o tym dowiedzialas? To najgorsze jest. Babeczka sie poświeca dziecko mu rodzi a on przyprawia jej rogi...

Dodam jesczeże my dopiero poltora roku jestesmy ze sobą. Dziecko to była świadoma deyzja bo on bardzo chcial mieć ze względu na swój wiek (on ma 34 lata) dla mnie rozwiódł się z zoną, a ja dla niego zostawiłam ojca mojego pierwszego dziecka!!!

heh w takim razie masz za kare :P

To nie jest mój mąż, nie mamy slubu. A dowiedziałam się po śladach na jego plecach, piękne kobiece panokcie!!!! Powiedzcie mi dlaczego facet robi takie swiństwo. Czy on mnie jescze kocha?

Gość ja wiedzoalam ze tak bedzie
a czego ty sie spodziewalas? odbilas go dla innej, to teraz inna odbila ci g. widac ze facet nie staly w uczuciach ;P

K....wa Faceci to świnie przedstaw jeszcze sytuacje ze swojego zachowania w zwiazku...jak sie zachowywałas przed zdrada...bo jak na razie to opisujesz tylko faceta jaki to swinia i ze podły .... a ja jestem ciekaw twojej nieskazitelnosci w zwiazku?

może sam sie podrapał.... albo Ty to zrobilas... my nie potrafimy tu powiedziec czy on Cie kocha. Zaptaj sie jego. Najpierw czy Cie kocha. Pewnie uslyszysz słodkie tak a pote mzapytaj czemu Cie zdradza i ze wiesz o tym. Zacznie sie wiercic i wypierac. Nie stawiaj swojego banalnego dowodu, bo zaraz Cie obsmieje. Ściemnij cos, że ktos go widzial z ta inna itop. Moze sie wysypie.

na bank go nie zdradzałam!!! Miał wszystko, byłam jego psychologiem, doradcą, opoką i sama nie wiem czym jeszcze o sprzatacce, kucharce i czym tam jeszcze nie wspomnę! Zawsze mialam dla niego czas i myślałam, że wszystko jest ok. On nie wie, ze ja juz wszystko wiem. Nie weiem tylko co zrobić. dla dziecka jestem gotowa zostać. Ale jak mam życ ze świadomościa że z łózka od innej idzie do mnie. Z Kąd mam wiedzieć czy mnie jeszcze kocha? Jak zdradziła to chyba ma nas juz gdzieś....

to jest podpucha! ktos sie nudzil i zalozyc totalnie beznadziejnt topik

ja mam bardzo krótkie paznokcie ze wzgledu na dziecko i nie uzywam takich perfum jakich czuje czasami od niego. nie zapytam się go bo to trochę czlowiek nie nadajacy sie do dyskusju.

Do 'ja wiedzoalam ze tak bedzie' zamień się ze mną patrz codziennie na to i na dziecko i mysl ze chba ciebie juz nikt n ie kocha!!!

jakie dziecko? przeciez masz dwojke dzieci

Mysle ze nie klamiesz ale przeciez spotkalo Ciebie dokladnie to samo, co wczesniej sama ze swoim parnerem zrobiliscie swoim bylym. Moze myslalas ze bedzie inaczej a jednak ;) To sugeruje ze jest to raczej kwestia wynikajaca z charakteru a nie z sytuacji. Poza tym budowaniu relacji miedzy ludzmi nie sprzyja bycie : "psychologiem, doradcą, opoką i sama nie wiem czym jeszcze o sprzatacce, kucharce i czym tam jeszcze nie wspomnę" ale na zupelnie czyms innym. Rowniez zdziwiona? Coz, zdziwienie jest rzecza ludzka :)

Mozliwe, że się nudził, możliwe, że czegoś zabrakło, możliwe, że potrzebował sexu, ale powodem zdrady bywa co innego - TCHÓRZOSTWO I LENISTWO. Tamte nie wystarczają. W takiej sytuacji można nie zdradzać. A na marginesie, slad na plecach może swiadczyc o tym, że ma kumpla, który posiada kota. Niekoniecznie o zdradzie ;)

Tylko ja dla niego poswięciłam wszystko i wszytskich. Czy jest szansa, że będziemy jeszcze razem szczęsliwi? A jak to sie bedzie ciagneło w nieskończoność?

"Tylko ja dla niego poswięciłam wszystko i wszytskich. Czy jest szansa, że będziemy jeszcze razem szczęsliwi? A jak to sie bedzie ciagneło w nieskończoność?" Dla Ciebie pozostaje kwestia w czym chcesz brac udzial i co chcesz lub mozesz zmienic. Mowienie, myslenie ze sie poswiecilo wszystko jest nieprawda i samooszukiwaniem siebie. Gdyby tak bylo nie przeszkaszalo by ci to ze parner spotyka sie z inna kobieta, wrecz bylabys z tego zadowolona i nawet chcialabys w tym uczestniczyc. A wiec 1. Nie poswiecilas niczego. Skoro 1. To 2. wiele nie poswiecilas. A z 2. wynika proste 3. ze wiekszosc rzeczy, ktore zrobilas zrobilas po prostu dla siebie, wierzac ze to Ci da szczescie, ze spelni Twoje pragnienia i porzadania.

A warto to dale ciagnąć? Mi sie wydaję, że jak zdradził to już jest koniec, on mnie nie kocha...

Po cholerę tutaj o takie rzeczy pytasz ? I tak zrobisz to co sama uwazasz za słuszne. Czyli ugotujesz obiad :D

To juz zalezy od Ciebie, co jestes w stanie zaakceptowac a czego nie, co zmienic, itd. Jesli wyjdziesz za standardowe samooszukiwanie sie kobiet, ze jestes super zraniona, itp. to trzezwo spojrzysz na czym Ci zalezy i czy to ma sens. Czy z tym mezczyzna cos Cie lączy? Czy macie wiez, czy wspolnie spedzacie czas, czy razem rozwiazujecie swoje problemy, itp. I jesli tak jest, to warto powalczyc, pokazac mu ze cierpisz, ale szczerze, i jesli on kocha to to predzej czy pozniej na nim wywrze wrazenie, jesli jest inaczej niz napisalem to jest to papierowy zwiazek, dla seksu, dla spelnienia podstawych potrzeb. Wtedy taki zwiazek moze byc tylko udawny wtedy kiedy obie strony ustala zasady i sie ich trzymaja. Tutaj tego nie ma. To sprawa miedzy Toba a tym mezczyzna. To z nim powinnas porozmawiac.