Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schizofreniczka

choinka - choinki - choineczki

Polecane posty

Moja córka wymyśliła, że w tym roku w każdym kącie naszego mieszkania umieścimy żywą, piękną, dużą choinkę. Zaproponowała również, że zrobimy łańcuch z papieru kolorowego tak długi jak stąd (z ziemi) do księżyca albo słońca albo najbliższej gwiazdy, żeby mieć mniej roboty. A jak jest u was? Jakiej wielkości długości, sztuczna czy żywa? Mo

-maaaaamo! (zagadała mnie dzisiaj moja córka przy śniadaniu) -tak tygrysie? -a kiedy ty umrzesz? -nieprędko pewnie. :| -ale już jesteś stara przecież. - nieodpowiednio stara. -a kiedy będziesz odpowiednio stara? -kiedy się pomarszczę, będę bardzo gruba, brzydka i strasznie stara. -ale ty już jesteś bardzo gruba, bardzo stara i pomarszczona.

Gość a moze to ty jestes
lecz sie .......na nogi bo na glowe za pozno juz..........

Gość miaaa...23
Hmmm ... u nas jednak będzie tylko jedna choinka, sztuczna z plastykowymi bąbkami, bo córcia jest na etapie jedzenia wszystkiego :) Rozmiar choinki ? ... 2,2m. :)

Gość terapia na kafeterii
jest nieskuteczna, lepiej weź leki i poszukaj se w realnym świecie koleżanek :P

Prawdziwa będzie? U mnie dopiero od 3 lat jest prawdziwa, bo zawsze myślałam, że z choinkami to jak z dzieckiem, zawsze trzeba pilnować i co parę minut sprzątać, a tu się pomyliłam, wcale nie jest tak źle i ładnie pachnie.

Gość stara mysz co traci szczuram
ja moge zostac jej realna kolezanka :) 🖐️

🖐️ Człowiekowi nie dadzą się ponudzić, tylko zaraz od chorób psychicznych wyzywają ;) P.s Właściwie z W-wy jesteś, może na jakiś sok będzie nam dane z racji mojego stanu kiedyś się spotkać? ;)

Gość powinnaś założyć jakiegoś blog
pamiętnik, czy coś w ten deseń i tam zapisywać "złote myśli" swojego dziecka, bo są przesłodkie i takie...realne i śmieszne, że niejednemu humor by poprawiły. Gdzieś kiedyś natknęłam się na taki blog, stąd moja propozycja.

Gość stara mysz co traci szczurem
tak, tez o tym myslalam i sie zastanawim czy poczekac az sie ocielisz i wykarmisz czy zaproponowac sok :) kiedys..jak moj syn jeszcze lubil sie do mnie przytulac i wspolnie z matka spedzac czas, zrobilismy dluuuuuuugi lancuch (taki do nieba wlasnie) i babki tez robilismy i prezenty wlasnorecznie...szkoda, ze ten czas juz minal ..:(

ja jestem za spotkaniem na sok i po ocieleniu i wykarmieniu potomka również ;) Na blogi się nie nadaję, bo nie jestem systematyczna, ale powinnam gdzieś zapisywać jej myśli, może jakiś bestseller by z tego powstał. Właśnie. Okres dzieciństwa jest fajny, bo różne ciekawe rzeczy można robić, a później...ech.%

zapisywalam takie fajniejsze sytuacje gdzies do 6 roku zycia potomka mego...lubie to czasem poczytac :) chyba tylko wtedy szczerze sie usmiecham. jestem jak najbardziej za soczkiem (znaczy Ty soczek bo ja sie nim kalac nie bede :P ) trza sie tylko zebrac bo to tuz tuz ;)

moze wstepnie na przyszly piatek ?? wymaluje maila :) teraz wracam do ksiazki bo nader ciekawa czytam :)🖐️