Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

PREZENT DLA 18-LATKA?

Polecane posty

sluchajcie co mozna chlopakowi kupic na 18stke? chcialbym zeby to byl bardziej praktyczny prezent i ewentualnie smieszny dodatek, tak do 200zl. Tylko nie portfel czy inny banal:)

Gość podrecznik o chorobach
wenerycznych oraz o antykoncepcji dorzucilabym tez pare gumek :P

Gość panelowa
eee...takie standardy. To jest tak orginalne, ze az juz nudne. W kolko tylko wibratory, pejcze etc.

Elinka moze kup jej cos co by sobie sama tego nie kupila np jesli nie ubiera sie w sklepach firmowych to mozesz jej cos takiego kupic, np jaka bluzeczke z adidasa, nike itp, albo poprostu jakas szalowa kreacje, cos z bizuterii hmm a czym sie twoja siostra interesuje?

Gość portrety na zamówienie i inne
W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,niebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: orzeszek200@wp.pl bądź GG: 994119 Na życzenie mogę wykonać równiez portret ze zdjęcia

Gość kup mu
dobrą książkę typu encyklopedycznego lub poradnik taki uniwersalny i wpisz ładną dedykację - pamiatka na całe życie