Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Najbardziej inteligentna osoba na forume

Polecane posty

miałam sie nie wpisywac :classic_cool: ale skoro Warkocz mi tak po ambicji pojechała to jestem zmuszona w koncu naleze do tego bukietu :P

nooo wiesz warkoczyk tak mnie zdegradowac z samej księznej?:O to ze mam 33 w ogonie nie znaczy ze sie do mnie umywa

to znowu jaaaaaaaaaaaaaa---> qrva nie ta kolejność na pierwszym miejscu Maniek na drugim JA - nie odwrotnie 😡 A to że w weekendy sa pustki to tylko świadczy o tym, ze bez nas tzn. gupy z topiku "SZOKE...SZOKE..." byście tu siedzieli tu z wlepionymi tępo oczami w nieruchoma stronę kafeterii :o Vcia - z pełnym szacunkiem do Ciebie moja kochana ;)🌼

Nikt o tym jeszcze nie mówi, ale prawdopodobnie wkrótce wybuchnie wojna amerykańsko-irańska lub izraelsko-irańska. Nad Bliskim Wschodem tradycyjnie wiszą ciemne chmury.

Florek ciebie powinni zablokowac wydawnictw tracą klientów :classic_cool: ja juz przestałam gazety kupować :D🖐️

Madusiu - dziecko :o ja nie mówie kto jest inteligentny, bo takich osób jest kilka... ja mówia o najinteligentniejszej osobie na forume !!!!! A tą osoba jest...................???? GIĘTKI MANIEK...🖐️:classic_cool: