Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 183 cm

Wiecie jaki wzrost u kobiet najbardziej podoba się ?

Polecane posty

brat nie zgadzam sie jesli jest z takim kolesiem to raczej nie z tego powodu ma kompkeksy, a sa takie pary jesli im to nie przeszkadza to innym tym bardziej nie powinno

Gość to tak jak z pieskami
* pieskami :P

kwiatek tez sie nie zgadzam facet powyzej 190 mi sie nie podoba, jest za wielki a jak ma ok 2 metrow i jest chudy jak kij to juz w ogole 180-190najfajniejszy wrost:)

Gość dead space
a o czym niby mam marzyć ? wszystko z życia wzięte...

Tamari nie mowie ze zawsze... ale czasami a zwłaszcza jak sie jeszcze kreca koło takiego faceta wysokie rowne jego wzrostem rowiesniczki ..to co wtedy taka 1,55 kobieta ma sobie myslec..?

miałam faceta 185 i był dla mnie za niski, za mała różnica:( no ale takiego jak kiedyś- 198cm to chyba już nie znajdę.... w moim otoczeniu jest wiele par typu bardzo wysoki facet i drobna niska kobieta, fakt , wygląda to dość zabawnie i nieporadnie, ale grunt, że im dobrze... nie wyobrażam sobie natomiast odwrotnej sytuacji- kobiety wyzszej od faceta- wyglada to jakby mlodszego brata za reke prowadzila, bleee

ok ale jak facet ma 2 metry to znalezienie laski 180 nie jest latwe a taka 170 to juz 30 cm roznicy

Gość takie małe pytanko do tamari
a co jesli facet ma 177 cm lub 193 cm juz jest stracony??

nie:) jak to stracony?? mowie ze dla mnie 180-190 to idealny a nizszy czy wyzszy tez moze byc:)

Gość dead space
dla kobiety mniej niż 170 cm też mało...czułbym się jak pedofil :D małe wydepilowane nietrudno pomylić z dzieckiem 13 letnim :D

salma hayek, natalie portman czy eva longoria wygladaja jak dzieci?:-O

Gość dead space
jak byłem w moim liceum gdzie teraz gimnazjum otworzyli to te 13 letnie dziewczynki ubrane umalowane wyglądały jak one :D ...za moich czasów to tak wyglądały dziewczyny w klasie maturalnej

Gość do tamari
nie porównuj się do nich.... trochę inaczej się ubierają i o siebie dbają niż Polki

Gość dead space
żebym czuł się bardziej męsko wybieram sobie tylko wysokie kobiety, dlatego podrywam tylko duże, niewydepilowane 15-latki, żeby znajomi nie wyzywali mnie już od pedofilów :classic_cool:

ja sie nie porownuje do nikogo:-O podalam przyklad niskich kobiet i tyle a znanych bo trudno zebym anonimowe podala:)

Gość gość
Ja mam 178 cm i wolałabym zdecydowanie być trochę nizsza. Moim zdaniem to bzdura twierdzić że ładna kobieta musi być koniecznie wysoka albo koniecznie niska. To przecież nie tylko od wzrostu zależy wygląd. Ładna kobieta może być zarówno wysoka jak i niska. Sama czasem chciałabym być niska.

Gość gość
Chyba chodzi o to, że wysokich kobiet mierzących 1,75 i więcej nie ma tak znowu wiele i tym wzrostem wyróżniamy się w otoczeniu. Nie garb się, bo to nie wygląda dobrze. Niektórzy mężczyźni uwielbiają wysokie kobiety.

Gość niemalygość
Moja ma 192, nie kocham jej za wzrost, tylko za to ze jest, niestety, u kobiety to problem, jak zamiawialismy kuchnie, to chciala do swojego wzrostu, niestety taka prawda, jak mama siada u nas na klopie to jej nogi wisza w powietrzu. Meblarze sa po prostu ograniczeni.

Gość gość
19:55 A to szczęsciara, żeby tak ktos mnie tak pokochał za to, że jestem:-)

Gość niemalygość
Tak juz w zyciu jest, nie polaczyla nas ani uroda ani wzrost, po prostu, jestesmy dla siebie, musielismy skonczyc z pewnymi sprawami, co bylo bolesne, nawet bardzo bolesne, ale nie zaluje, przykro nam, ze inni na tym ucierpieli, ale tak chyba musialo byc. Takie zycie. Znalazlem swoja druga polowke.

Gość gość
To dobrze, gratuluję :-)