Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 01eeerreed

strój kąpielowy - co to jest?

Polecane posty

Gość 01eeerreed

to jest taki strój na plażę do opalania się czy taki na basen? bo chce kupić na basen i by uniknąć nieporozumień zakładam ten temat. na basen przecież nie założe jakiegoś delikatnego ze sznureczkami. jaki w ogole strój na basen polecacie?

Gość dziewczynyyyy
na basen srtrój jednoczesciowy. idz do sklepu sportowego i nie bedziesz miała kłopotów

Gość dziewczyno pocwicz nad
sposobem przekazywania informacji drygiemu czlowiekowi ;/

Gość 01eeerreed
dzięki ale widziałam gdzieś w innym temacie że ktoś pisał że w jednoczęściowych chodzą raczej starsze panie itp. że to obciach. To prawda> nie wiem, bo na basenie byłam kilka razy w życiu jako dziecko.

Gość 01eeerreed
co jest nie tak w moim przkazywaniu informacji? temat jest taki dziwny bo inaczej nikt by tu nie wszedł;P

Gość asderiosa
Na basen to raczej sie chodzi w jednoczesciowych ;/ Widzialas kiedys plywaczke w bikini :D

Gość Spokojnie dziewczyno
TO WYSTAW GOŁĄ DUPĘ JAK JESTEŚ TAKA MŁODZIUTKA I NIE ZAKŁADAJ BZDURNYCH TEMATÓW

Gość 01eeerreed
no przepraszam, nie wiem jak jest i opieram sie tylko na tym co przeczytałam.

Gość sadsdadsa
Na basenie tylko pustaki chodzą w dwuczęściowych. Zresztą wszystko zależy po co tam idziesz. Chcesz popływać - jednoczęściowy, chcesz podniecić towarzystwo - dwuczęściowy i to najlepiej stringi + góra, z któej się wszystko wylewa. Chodzę na basen od kilkunastu lat i obserwuję sobie co niektóre dziewczyny...Po prostu ręce opadają, ale czego wymagać od lasek blond prosto z solarium, które się potem zastanawiają czy chlor wybiela opaleniznę? Sama przechodziłam fazę dwuczęściowego stroju, ale wiem już, ze do pływania i wygłupów lepsze są jednoczęściowe. przynajmniej nic nie spada ani się nie podwija.

Gość dziewczynyyyy
możesz kupić sportowy 2-czesciowy, ale jest dość nie praktyczny:/ a to ze starymi babkami to przesadziłaś widziałąś kiedys zawodową pływaczkę w bikini??? poza tym zależy w jakiej formie chodzic chcesz na basen. Po to żeby poćwiczyć pływanie 1 czesciowy, żeby sie powygłupiać z kolegami bikini.