Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studettttttt ekonomiii

mimo iz jestes studentem podoba mi sie dziewczyna z zawodowki

Polecane posty

Gość studettttttt ekonomiii

zaspokaja mnie estetycznie codziennie widze ja jest seksowna ma ladne buty sliczne tipsy nosi ladne ubrania po prostu zadna mnie tak nie zaspakajala estetycznie jak ona, jest cudowna moglbym sie na nia patrzec godzinami i nic nie mowic.... no a na naszym wydziale podrywaja mnie jakies laski tzn stara sie zagadywac ale nie sa juz tak ladne nie uszukujmy sie ubieraja sie przecietnie i sa dosyc pulchne... I co ja mam teraz robic ?

Gość jacek1982
jestesmy zadowoleni z twojego wyboru

Gość ekee
a czego sie spodziewasz po facetach studiujacych ekonomie? ze beda ich podrywac fajne laski ? jak widze ich przechodzac korytarzem - lalusie z kilogramem zelu na wlosach i solara, otoczonych stadem kolezanek to wzbudzaja we mnie tylko smiech :)

lalusie z kilogramem zelu na wlosach i solara, to raczej domena chłopaków z ZSZ :P ratuja sobie tym swoj własny wizerunek zewnetrzny przy braku wewnetrznego...:P

Gość w czym problem
Po pierwsze to mężczyzna powinien byc bardziej wykształcony od kobiety, po drugie może ona tez jeszcze sie dalej uczyć, po trzecie co to ma za znaczenie? Lepiej tak niz odwrotnie :O:O

Gość gosietta
moj tz ma średnie aj robie magistra i niewiedze żadnego problemu

hahah co za tekst : mezczyzna powinien byc bardziej wyksztalcony od kobiety... wszystko fajnie, laska z zawodówki, moze nawet inteligentna ;) szczegolnie te tipsy sa ujmujące... stary powiedz mi tylko w czym problem bo nie badzo rozumiem? wstydzisz sie z nia pokazac czy o co chodzi? chyba ze sie chcesz sie od razu wiazac na cale zycie - no to sorry ale z tipsami na starosc nie pogadasz... a raczej pozostale rozrywki juz nie beda atrakcyjne

Gość gosietta
nio ale co niby te z zawodówki sa gorsze?

Gość Kobietka przed
facet nie zastanawiaj się, tylko bierz, ona po tej zawodówce będzie Was utrzymywać, bo teraz magistrów bez pracy i dochodu więcej niż psów... masz chłopie szczęście!!!

bierz co zycie daje bo jest za krotkie zeby miec takie dylematy - A i jeszcze jedna madrosc zyciowa z kafffe - jak ci kiedys kobieta da na prezent swieczke to jej nie dawaj swojej matce! powodzenia

Gość blablablablablabla
A ja mam wyzsze wyksztalcenie (haha jak to zabrzmialo:D) a moj mezczyzna srednie....I co? Super sie dogadujemy, jest nam ze soba cudnie!

Gość gosietta
blablablablablabla no widzisz ja mam tak samo a ludzie nie moga zrozumieć jak to tak

To nienormalne! Jak ja napisałam, że studiuję i też chcę namówić mojego chłopaka na studia to od razu wyzwali mnie od egoistek i @#$%^%^%@. A jak chłopak się zastanawia czy zainteresować się dziewczyną z zawodówki to od razu mu dobrze radzą. Co za hipokryzja na tym forum!!!!!!!!!

Gość do aniołka
Aniołku bo jestes kobietą, powinnas byc ciut niżej od faceta, żeby miał ci czym imponować.

Gość gosietta
papierek papierkiem a prace ciezko znalesc

Gość alison11
ja mam 2 kierunki srudiów skończone, moj facet tylko liceum i jakos nikt nikomu nic nie zarzuca, nie ma lepszych i gorszych

Gość gosietta
jesli nikt nikomu nie wypomina to wszystko oki.odrazu trzeba sie zastanowic czy nam to bedzie przeszkadzac w przyszlosci czy nie

Gość to piękne...
"zaspakaja estetycznie" :D jak już Cie tak zaspokoiła, to nie musisz sie bardzije zaznajamiac :P

studettttttt ekonomiii --->>> Jak Ci się podoba to możesz się nia zainteresować. Wydaje mi się jednak, że będziesz ją traktował z góry. A nie możesz poznać dziewczyn z innych wydziałów? Na studiach dużo fajnych lasek :D

Gość mezaliansik
nie proponuje na dluzsza mete. na poczatku jest zauroczenie a pozniej....inny swiatopoglad. no chyba, ze on ma ambicje edukacyjne i Cie dogoni. jesli nie, to po kilku latach nie ma o czym rozmawiac. wiem z doswiadczen.

Gość prawda toooo ja
Studia ekonomiczne to prawie takie samo gówno jak studia humanistyczne. Intelektualnie jesteście na takim samym poziomie.

Gość a dlaczego nie
zaspokaja mnie estetycznie już sam wstęp brzmi jakby "pan " zwracał się do służącej, ty człowieku myślisz że jak studiujesz to masz kogoś traktować gorzej, taki jesteś inteligentny a nie pomyślałeś, że dziewczyna najzwyczajniej może nie mieć kasy na naukę, teraz studia to codzienność, ona może zajść w życiu dalej jak ty ze swoim licencjatem.

Gość SkodaPyś
a co to ma do rzeczy ze ona jest z zawodowki?wstydzisz sie bo dziewczyna jest mniej uzdolniona od Ciebie? moze ma wiele innych zalet zwiazanych z umiejetnosciami ktore przydaja sie w zyciu, a ktorych Ty bys nie umial zrobic.Wyksztakcenie nie powinno decydowac o milosci, milosc jest zbyt piekna by z niej rezygnowac i pozbywac sie szczescia ze wzgledu na takie błahostki jak wiek, wyksztalcenie, pieniadze itp