Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie tabletki

co lepsze.. vitapil, silica czy...

Polecane posty

Gość jakie tabletki

no wlasnie ktore tabletki sa najlepsze na wypadanie wlosow, nie zalezy mi na poprawy paznokci czy skory, to mam super, alw wlosy mi strasznie wypadaja.. bralam juz skrzypowite, bylo ok, skrzyp polny, revalid(nic lepiej), teraz kupilam silice, zobaczymy, mysle tez o vitapilu nastepnym razem, ale chodzi mi nie tylko o zatrzymanie wypadania, ale rowniez o wzrost nowych mocniejszych wlosow. co polecacie?

Gość sroczka1986
jeżeli chodzi o tabletki no to merz specials. ale jeżeli nie przestały ci wypadać po revalid to chyba nie pomoże. przyczyna może tkwić gdzieś głębiej. myślę że to przez stres. wcześniej pewna dziewczyna też miała taki problem jak ty i zaczęła masować skórę głowy szczotką z kulkami na końcach. gdy człowiek żyje w stresie substancje odżywcze nie docierają do cebulki włosa. dlatego trzeba sprawić aby była ukrwiona dzięki takim masażom. tak myśle pozdro

ja biorę vitapil włosy wypadały mi garściami i vitapil plus mgiełka radical pomogły, wypada ich coraz mniej, teraz już naprawdę niewiele, są grubsze, mają połysk i jest ich więcej, z tym że znaczna poprawa nastąpiła tak po ok miesiącu brania innych tabletek nie brałam więc nie mam porównania

Gość juchaaaaaaa
ja tez biorę vitapil, efekty dopiero widziałam po dwóch tyg brania, teraz minał miesiąc , włosy nie wypadaja są grubsze zdrowsze-polecam

Gość minis
Od niedawna równiż łykam silicę. Wcześniej brałam jakiś skrzyp polny, ale niewiele pomogło. Wlosy leca m strasznie, poza tym rozwarstwiają mi się końcówki paznokci :( Mam nadzieję, ze choć trochę pomoże.

Gość jakie tabletki
dzieki za odpowiedzi, dotychczas tylko po skrzypowicie mialam jakies efekty(po miesiacu), ale chcialabym wlasnie aby nowe rosly mocniejsze, stos . tez ampulki radical do wcierania, wax po myciu rez w tyg. i zamierzam pic drozdze :)

to może spróbuj z tym vitapilem, tym bardziej że nie jest drogi bo 60kapsułek a wystarczają na dwa m-ce u mnie kosztuje 33zł

Gość mi ze stresu
mi ze stresy wypadaly garsciami, myslalam ze lysa bede. I jak widzialam ile mi wypada to jeszcze nardziej sie stresowalam. to zaczelam brac silice i szampom dermena, po miesiacu wypadaj mi 3-8 wlosow!!

Gość Diamentowa Zołza
INNEOV polecam!Mi pomógł.Jest drogi ale wart bo skuteczny

Gość mi ze stresu
dziennie!!

Gość jakie tebletki
na temat inneov slyszalam duzo dobrego, ale cena.. :O

Gość minis
Poczekam do końca opakowania czyli 50 dni ;) Jesli nie będzie efektów to wypróbuję coś innego, z wyższej półki. Dodatkowo używam szamponu Seboradin z czarną rzodkwią. Ma bardzo dobre recenzje na wizażu :) Kiedyś przez 2 miesiące wcierałam loxon 5%, ale nie zauważyłam poprawy.

Gość Diamentowa Zołza
INNEOV kosztuką 80-85 zł za 60 tabletek

Gość Diamentowa Zołza
Więc starczają tylko na miesiąc :(Obawiam się, że to kwestie indywidualne i na każdą z nas podziała coś innego. Tabletki to długotrwały proces, bo przez branie tabletek nie poprawia się kondycja włosa na calej ich dlugości tylko te które rosną są mocniejsze i zdrowsze odżywiasz cebulki.

jeżeli komuś lecą strasznie włosy to może warto zrobić badania w kierunku tarczycy? poza tym te wszystkie tabletki mają skład podobny tylko proporcje są różne i każdemu indywidualnie coś może pomóc. Dermeny też używałam i nie było poprawy po tym szamponie, miałam też żel z Dermeny EE jakoś mi się nie chce wierzyć że ktoś włosów nie myje przez dwa tyg. mam na myśli normalnych ludzi a nie jakieś patologie

Gość sroczka1986
trzeba myć włosy wydaje mi się przynajmniej co dwa dni. kiedyś moja mama posłuchała swojej koleżanki i mówiła mi żebym myła włosy tylko raz na tydzień. po około pół roku czasu włosy zaczęły mi wypadać garściami bo pojawił się łojotok o bardzo ciężkim przebiegu. musiałam codziennie wcierać coś tam w skórę głowy i dopiero przeszło. teraz myję co dwa dni

Gość jakie tebletki
a wlasnie, minis, ten loxon to co to jest? jakis plyn? i czy jest dostepny bez recepty? jakie ma dzialanie?

Gość minis
Jet to płyn w sprayu do wcierania w skórę głowy. Słabszy 2% jest bez recepty, a 5% jest na receptę. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej proponuję poszukac w necie bo to jest temat rzeka. Jedni odradzają inni wychwalają - przed ewentualnym kupnem radzę się glębiej zapoznać z tematem.

Gość ghjkl
Naprawdę na efekty działania trzeba długo czekać.Ja najpierw brałam Skrzypovitę 80 dni.,Onozis 10 dni,H-pantoten 30 dni,Revalid 30 dni w sumie to 5 miesięcy i dopiero teraz widzę efekty.Oczywiście cały czas szampony z apteki Neril i Vichy.Także dziewczyny wytrwałości,bo u Was też to może tyle trwać.

Gość Kinga1983b
"ja biorę vitapil włosy wypadały mi garściami i vitapil plus mgiełka radical pomogły, wypada ich coraz mniej, teraz już naprawdę niewiele, są grubsze, mają połysk i jest ich więcej, z tym że znaczna poprawa nastąpiła tak po ok miesiącu brania" ja też biorę vitapil i jak na razie uważam, że jest on najlepszy na wypadanie włosów. Do ładnego połysku dobra jest z kolei płukanka z rumianku i skrzypu - dodatkowo rozjaśnia włosy.

Gość fankafranka
vitapil, możesz spróbować też skrzyp, ale jeśli nie wypada ci bardzo dużo włosów, bo słabiej podziała na wypadanie włosów.

Gość magdalenka987
Zdecydowanie polecam Ci Vitapil. Ma dużo lepszy skład niż inne preparaty i co najważniejsze rzeczywiście działa. Długo borykałam się z wypadającymi włosami w ciąży. Dopiero Vitapil poprawił stan moich włosów dodatkowo wyrosło mi sporo baby hair.https://www.vitapil.pl/Tajemnice-wlosow/Zdrowe-wlosy-w-ciazy/wypadanie-wlosow-w-ciazy