Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia776

zgubiliscie kiedys kase???

Polecane posty

Gość monia776

ja 10 lat temu juz nie pamietam czy mialam w reklamówce czy w w czyms innym pieniądze 200zł, noi czystke robilam w kieszeniach i wyrzucilam te pieniądze do kosza ,kosz mój ojciec wyrzucił do śmietnika,i tak po paru godzinach przypomnialo mi sie i zaczelam szukac tych pieniedzy wszystko przeszukalam i nic,wkoncu zajaśniło mi , ze wyrzucalam cos z kieszeni ,a to był chyba listopad tyle pamietam ze było ciemno ,no ale nic latarke wzielam i do śmietnika wyruszylam ,haha! grzebalam chyba tam z pól godziny,zawalone kosze śmieciami -masakra jszcze ludzie co szli to sie patrzyli dziwnie,ale co tam dalej przewracałam worki śmieci ,ale znalazłam takie brudne wymięte i śmierdzące

Gość dARR9
znalazłem portfel w którym ni ebyło nawet groszza zlamanego .a zgubilem discmana .pijany bylem nawet nieweim gdzie

Gość monia776
jolazabrze--a kto cie okradł ?? wiedzlalas kto??

Gość hl
nie,nie zgubiłam jeszcze nigdy kasy... dARR9---> pewnie przed tobą ktoś znalazł ten portfel i go opróżnił :P

a mi sie raz zdarzyło zostawić portfel na ladzie w sklepie i jak wróciłam to niestety juz go nie było:( straty:skórzany portfel JOOP-a(najbardziej mi go żal),350 zł zawartości i złoty łańcuszek co miałam zanieśc do jubilera aby go złączył:(

Gość ona szalon a
upralam spodnie mojego faceta, w których bylo 100 zł, troche zły był, bo za bardzo nic z tej stówki nie zostało:(

Gość dARR9
hahha--bardzo mozliwe - o te łotry !

Gość kijanka87
ja tez raz zostawilam w sklepie kosmetycznym portfel w ktorym akurat kupowalam jakis podklad i krem ,ale wrócilam sie po paru godzinach i mi babka oddala - a mialam tam pare stówek jak by byla nie ucZCIWA to by nie oddala, ale pierwsze pytania od niej byly jak wyglada mój portfel i jakiego jest koloru .

Gość owszemm
55 euro. Bolało jak cholera :(

Gość gfhgh
W czeskiej pradze zgubiłam portfel cały. w przeliczeniu na złotówki było z 400 zł

Gość Ślwika w kompocie
Zgubialm 100 zl, do kosza wyrzucilam 40 euro a moj pies pochlonal moje 70 zl.