Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryrty

Ale miałam dziś straszny sen

Polecane posty

Gość ryrty

Jak ktoś lubi czytać o czyichś snach, to niech czyta. Śniła mi się babcia, która w życiu prawdziwym nie zyje od kilku lat. W tym śnie zniknęła, nikt nie wiedział co się z nią stało. Każdy podejrzewał że została zamordowana, ale nie było nawet jej ciała. I ja zaczęłam mieć wizję. Widzialam ją jak np. przemyka korytarzem. Odczuwałam lekki niepokój ze względu na zjawisko nadprzyrodzone, ale nie bałam się jej. Zaczynało się od tego, że mama postawiła coś gdzieś a jak wracałysmy do pokoju to stało w innym miejscu itd... Widywałam babcię, która zaczęła mi pokazywać różne rzeczy, żebym się domyśliła co się z nią stało. Opowiadałam to mamie, wierzyła i słuchała. Leżałam na łóżku, mama i tata siedzili na fotelach, oglądali film. Pojawił się duch babci i powiedział "chodź". Wstałam, rodzice wciąz patrzyli na film, jakbym była niewidzialna. Wszytsko działo się w zwolnionym tempie. Zapytałam "ale nie zrobisz mi nic, babciu", odpowiedziała "oczywiscie że nie, przecież cię kocham". Zeszła na dół, ja zeszłam za nią. Weszła do łazienki. Stanęła przed lustrem i powiedziała "patrz". Spojrzałam w lustro i zobaczyłam tam migające obrazy jak jakiś młody chłopak morduje babcię, widziałam krew, podcinane gardło, słyszałam krzyki. Byłam spokojna. Odpowiedziałam tylko "teraz już wiem". Wyszłam na korytarz i zobaczyłam jak ten sam mężczyzna wchodzi do naszego domu. Pomyślalam że teraz pewnie chce zamordować resztę naszej rodziny. Babcia zaczęła krzyczeć, ale wiedziałam że nikt jej nie usłyszy, bo przecież jest duchem i tylko ja ją widziłam i słyszałam. Wzięłam siekierę i wbiłam mu ją w szyję. Było pełno krwi. Umarł. Zastanowiłam się jeszcze "teraz babcia musi mi powiedzieć gdzie leży jej ciało".... i obudziłam się. Obudziłam się taka wykończona i zmęczona, jakbym nie spala 3 noce.

Gość nic na siłę
a jak to sie ma do rzeczywistości i faktów?

Gość nic na siłę
w jakich okolicznościach babcia zmarła? czy zostawiła spadek? kto po niej dziedziczył? jaka była relacja babci z jej dziećmi?

Gość nic na siłę
czy to mozliwe by babcia w rzeczywistości nie zmarla śmiercia naturalna?

Gość ryrty
Nie zmarła śmiercią naturalną. Mi nie chodzi o analizę snu. :) Tak tylko chcialam napisać jaki koszmar mialam. Do teraz jestem padnięta i bardzo zmęczona.

Gość ja kobieta to ja
straszny sen. może podsiwadomie szukasz mordercy Babci? A mi się dziś śniło, że chodzę nago po ulicy i ludzie mnie mijają i głupio komentują. Jak się zorientowałam, to się zawstydziłam. Czy ktoś mi zinterpretuje ten sen? A wczoraj - coś o psującym się mięsie. bleee jestem zmęczona tymi snami też.

Gość ryrty
Nie, babci nikt nie zabił. :) Ja mam takie porąbane sny i to z tak rozwiniętą fabułą, że możnaby na ich podstawie filmy kręcić. A po koszmarach zawsze jestem strasznie zmęczona. A gdy mam koszmar w nocy i się budzę - autentycznie się boję. Serce mi wali, włączam światło i nie mogę zasnąć . Jak dziecko :)

Gość a czy ktos w rodzinie
został zamordowany lub zginął w podejrzanych okolicznosciach?

jesli prawdziwe ciekawe, na pewno sa specjalisci z dziedziny snow, poradze Ci zebys starala sie to obserwowac, mozesz szukac powiazania do jakis zdarzen, np. przeszlych lub przyszlych, z tego co pamietam sa 4 kategorie snow, koszmary, prekognicja, wizyjne i jeszcze jakies, chyba bez znaczenia, fikcyjne, jest jeszcze cos takiego jak snienie swiadome tzw. lucid dreams, niektore rzeczy moga byc niebezpieczne

wykładowca autorka nie chce analizowac tych snów, napisała to. czasami ludzie nie są gotowi by skonfrontowac się ze swoja podświadomością.

Gość Schule ist gut
a oglądałaś wczoraj piłę?