Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gykummygmy

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

Gość gykummygmy

Wiem , że jest to temat morze i można rowodzić się w nieskończoność. Jednak ja z innej beczki .Chciałbym abyście ocenili takową sytuację. Mężczyzna żonaty, bardzo atrakcyjny (30lat) ma tylko jedną partnerkę, z którą sypiał (żona). Żonę zapewnia, że kocha i nigdy nie zdradzi - jednak co jakiś czas spotyka się (flirtuje dosyć zażyle) z innymi kobietami - to w kawiarni na kawce, to na spotkaniach przy piwie, to na jakimś wyjeździe w delegację - po czym żony nie informuje o swoich przyjaciólkach i utrzymuje z nimi stały kontakt (nawet latami - o czym żona nie wie). Czy myślicie, że ten mężczyzna może wierny? Dodam, iż żona miała 1 partnera (przed mężem) - o co mąż po wielu latach małżeństawa ma ogromne pretensje i ciągle o tym wspomina.Nie jest to historia z mojego życia (mężatką na szczęście jeszcze nie jestem - ale tak teoretycznie zakładając, jak uważacie - czy ten mężczyzna dochowa żonie wierności?Zapraszam do dyskusji. Proszę o poważne odpowiedzi - szczególnie interesuje mnie męski punkt widzenia Dzięki i pozdrawiam

Gość adam337
potrafi!!

Gość chce zdradzić
i szuka potwierdzenia swoich racji na forum w sieci.. żałosne..

Gość 11111dh5hdrheh
santo pewnie cie jakis zdradził idiotko co nie ?

Gość adam337
jak kocha to jest wierny jak pies wiem to po sobie ,z żoną jestesmy 10 lat i nigdy jej nie zdradzilem , moze jestem jakimś ewenementem?? kiedys dawno temu mialem na pulpicie jako wygaszacz gole babki lub w bikini itd... pózniej poznalem tą swoją ukochaną i do tej pory kocham ją jak nikogo.

adam - zniewieściałeś na dobre :D Żal mi Ciebie bo za pewne spantoflałeś pewnie też :D

" Dodam, iż żona miała 1 partnera (przed mężem) - o co mąż po wielu latach małżeństawa ma ogromne pretensje i ciągle o tym wspomina" moze zona go zdradza z poprzednim partnerem skoro on ma takie pretensje...

Gość jak chce to
potrafi, tak samo jak kobieta;-), chyba, ze jestesmy zwierzatkami;-)

>> z żoną jestesmy 10 lat i nigdy jej nie zdradzilem Nie wiesz co tracisz :classic_cool: >> kiedys dawno temu mialem na pulpicie jako wygaszacz gole babki lub w bikini itd... pózniej poznalem tą swoją ukochaną i do tej pory kocham ją jak nikogo. A co ma jedno do drugiego??? :o:o

Gość adam337
nie spantoflałem !- jestem chyba z tych normalniejszych facetów.po drugie mam taką prace gdzie są sami mężczyżni i nigdy nie uslyszalem ze np kolega ma kochanke lub zdradził. pracujemy i każdy jak najszybciej chce po pracy wrócic do domu , niewiem jak wy ale ja zawsze dzwonie po pracy do żony czy po drodze coś kupic czy coś potrzebuje, czasami akurat mam po drodze Real ito co mi szkodzi zakupy moge zrobić. To chyba wy dziwni jesteście

Gość adam337
SunsetSuit -- to akurat było jak żony nie znałem i byłem młody i głupi.

Adam - wszystko z Tobą ok - tutaj po prostu humor się ludzi trzyma :) Nie bądź taki poważny ;) ciekawe co Twoja żona teraz robi ;) I z kim :P

>> jestem chyba z tych normalniejszych facetów. Czyli nudnych, poukładanaych, schematycznych :o Na bank żona cie w rogi wali 🖐️ >>po drugie mam taką prace gdzie są sami mężczyżni i nigdy nie uslyszalem ze np kolega ma kochanke lub zdradził. Po co mają sie chwalić? Żeby do żony w końcu doszło? :o >>niewiem jak wy ale ja zawsze dzwonie po pracy do żony czy po drodze coś kupic czy coś potrzebuje, czasami akurat mam po drodze Real ito co mi szkodzi zakupy moge zrobić. To chyba wy dziwni jesteście OMG :o:o Co zxa tatusiek :D

adam jak ty sie uchowales? nie zdradzasz i sie jesszcze do tego glosno przyznajesz! i nawet nie snujesz dziwnych opowiesci(wymyslonych) ile to dziennie panienek wyrywasz jak tu obecni panowie :D :D

Gość zez
jak kocha będzie wierny...

[zgłoś do usunięcia] SunsetSuit wanesa nie generalizuj ! Ja jestem prawiczkiem i nigdy żadnej nie wyrwałem a ktore by cie chciala? :P

Gość adam337
nudny nie jestem - z żoną rozumiemy sie bez słow,smiejemy sie z tego samego myslimy o tym samym w kazdym momencie - i tego wam życze kobiety zebyscie znalazły swoją połówke. są faceci normalni uwierzcie .

Gość kadarka1l
faceci są wzrokowcami i na widok nadstawionej /chętnej dupci? zawsze ulegnie. chyba że to jakaś poczwara.

Gość adam337
eeeee- z dziecmi nie będe podejmował dyskusji : żałosne