Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gykummygmy

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

Gość adam337
Santo Subito --frajerem to ty jesteś

Gość wiola krakow
zgodze sie Z Adamem - mój też taki kochany konczy prace o 16 i juz w domu jest o 16:30. i dzwoni pyta jedziemy gdzies na zakupy potrzebne cos jest do domu?? a jak nmawet nie pyta to wie ze np brakuje plynu do mycia garów i kupuje po drodze -- tak jak Dama powiedzial są normalni faceci-dokladnie

W takim poukładanym, schematycznym, nuuuudnym małżeństwie zajebałbym się z tej słodkości, miodku i och i ach :o:o

Jak ja wracam to dzwonie ze wyjeżdżam - żeby się z obiadem wyrobiła. A na zakupy mi się nei chce po robocie iść i ograniczam je tylko do piwa dla siebie :P

Gość do Santo...
tak lepiej sie zdradzac na lewo i prawo:o, na latwizne pojsc tozadna sztuka:o

Gość wiola krakow
no to super -ja tam jestem zadowolona ze swojego związku.jak szalejemy to razem ,upijamy sie tez razem wtedy sie smiejemy i gadamy do 6 rano,.

>> tak lepiej sie zdradzac na lewo i prawo Nie znasz innych sposobów na brak nudy i schematyczności jak tylko zdrada? Współczuje ci :o

Gość nie potrafi

Gość do Santo...
parafrazowal Twoje slowa... z nich jasno wynika, ze Ty tak twierdzisz...

Gość wiola krakow
dziwny koleś z Ciebie -ile masz lat ?? 16???

>> tak lepiej sie zdradzac na lewo i prawo Nie znasz innych sposobów na brak nudy i schematyczności jak tylko zdrada? Współczuje ci a ty widze jedynym sposobem na brak nudy to kupienie piwka po pracy.. :O wspolczuje.. a brzuch rosnie??

Gość weronisiax
sunset suit....Jak mi zal takich osob jak ty...obys zakochal sie kiedys i byl notorycznie zdradzany.....

Gość wiola krakow
dziwny koleś z ciebie albo jeszcze bardzo młody

weronisa - skąd wiesz że nie jestem ;) Tak na prawde to ja wcale nie zdradzam, ale fajne są te osoby co mnie oceniają na podstawie kilku postów dla jaj :D No cóż - kafeteria :)

Gość wiola krakow
SunsetSuit --pepowiny jeszcze nie ucieli czy co?? straszny dzieciak z ciebie

mężczyzna potrafi być wierny... kumplom, drużynie piłkarskiej, ulubionej marce piwa... czyli rzeczom i osobom, którym warto być wiernym :P

jeżeli ona miała kogoś wcześniej, a on przed nią nie miał w ogóle innej kobiety, to może sie tak zachowywać, póki \"nie wyrówna rachunku\". To taki męski kompleks.

"po drugie mam taką prace gdzie są sami mężczyżni i nigdy nie uslyszalem ze np kolega ma kochanke lub zdradził. pracujemy i każdy jak najszybciej chce po pracy wrócic do domu , niewiem jak wy ale ja zawsze dzwonie po pracy do żony czy po drodze coś kupic czy coś potrzebuje" pracujesz jako przedszkolanek? a może w telefonie zaufania dla gejów? albo w biurze adresowania kopert?

nie potrafią mój kumpel najwierniejszy z wiernych wczoraj sie puścił .nie rozmawiam z Nim.Patałach ,ma taką suuuper zonę