Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gykummygmy

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

Sunset i komik - tylko wyrafinowanie z elementem perfidii zagwarantuje sukces koledzy ;)

"Niekoniecznie NA trupa też można " sunset... schowaj nasza przewage fizyczna tylko na ostateczną ostateczność...

"Ok będą uległum ch*jem " Sunset... TY masz dominowac... bo... it's a man's world :D

Gość Izóchnaaa....
Ale wy się źle prowadzicie a fuuuj :P

Sunset... tylko WŁADZA nie nudzi sie nigdy :D Pozdrawiam ;) Izóchna :D gdzie Twoje boje z komicznym ;) tego mi brakuje na kafe, wiesz? ;)

Gość Izóchnaaa....
Panowie i wlewajcie sobie tak dalej :D:D:D Ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje :D hej ! pozdro dla siusiaków - nieboraków :D

Gość Izóchnaaa....
Kwiatku bywam tutaj coraz mniej :P Ale jakie boje ? hm ?

Izóchna - a to bylo chyba na poczatku roku co sie tak kłóciliście ze az ze smiechu nie moglem usiedziec. ktos was do tego tak komentowal ze top byl jednym wielkim posmiewiekiem :D

Gość Izóchnaaa....
No przecież też się bawię :D nie widać ??? Dziecko???? do mnie dziecko ? uważaj kwiatuszku na słoweczkaaa :D

Gość Izóchnaaa....
aaaa ten z chlewem i świniami ? :D:D:D no ktoś się dołączył i nieźle parodiował :D też się uśmiałam wtedy do łez:)

Izóchna - tak to tamten to był :D po prostu ktos tam byl niesamowity :D Sunset - władza najlepszym afrodyzjakiem ;)

hehe ale rozwalilem top "singielki mieszkajace same..." :P pobojowisko niezle zostalo :P

Gość Izóchnaaa....
A to ja też tam sobie parodiowałam, ale co tam, wkońcu skoro laska sobie poszła, to mozna było cyrka już zrobić do woli :D a kurcze nie sądziłam, że ktoś to będzie pamietał...:D Panowie wam już afrodyzjaki są potrzebne ? :) uuuuuu to źle :D

Izóchna - teraz mi sie przypomnialo jak weszlas tutaj :D "Panowie wam już afrodyzjaki są potrzebne " afrodyzjak pozwala szybciej zdobyc kobiete ;)

Gość Izóchnaaa....
Ale po co wam ten pośpiech ? Nie lepsze to co trudem a nie podstępem zdobyte ?

Izóchna... ja nie mowie o podstępie, tylko o "narzędziach" zdobywania kobiety ;). wiadomo ze im sie czlowiek bardziej natrudzi by zdobyc tym bardziej szanuje co zdobyl ;)

Gość Izóchnaaa....
Panowie :) więc lecicie na łatwizny ( lub naiwne ) :D Nie ma się czym chwalić :P

Izóchnaaa... ja to w ogole jestem ciotą kafeteryjną więc jak moge leciec na panny ;)

Sunset... trzeba sie tym winem albo piwem uchlać... tylko to nam pozostało ;)

"Panowie więc lecicie na łatwizny ( lub naiwne )" Izóchnaaa. wszystko zalezy do czego ta kobieta ma byc ;)

Gość Izóchnaaa....
Oj kwiotek kwiotek ....:) Ja tam na piękne gesty panów uważam hehe... właśnie przed chwilą jeden słynny olimpijczyk się za mną oglądał haha, i to w obecności żony ( chyba ). Pewnie ptak go swędzi :D

hehe odpowiem na pytanie w temacie bo zaraz pryskam do domu... mezczyzna potrafi byc WIERNY jak sie go przykuje łańcuchem do kaloryfera jak psa do budy :D :P (to sie chyba ociera o BDSM ale ja zawsze mowie ze teraz poczekam az mi Japończycy zbudują androidkę :P )

Gość Izóchnaaa....
Czyli odpowiedź brzmi - nie potrafią ! kutafony jedne !!! My za to też :D