Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filipinka88

Czy małe stupki mogą być....?

Polecane posty

Gość dsdssss
takim wieśniarom bez szkoły co tylko bachory potrafią produkować powinni odbierać prawa rodzicielskie....

Weźcie zastanówcie sie nad tym co piszecie .Do tych najmądrzejszych.mam zdana mature i to nie najgorzej i nie życze sobie abyście mnie tu obrażały, wyzywały.Nie macie do powiedzenia nic sensownego to nie piszcie wcale.A córcie kocham ponad życie i zanic nie zmieniłabym decyzjii że chcę miec dziecko.Jak sie komuś cos nie podoba jego sprawa, ale to nie powod żeby mnie obrazać.

asia-k dzieki za link do rajstopek.Jak nie uda mi sie w sklepie kupic to zamowię może to skłoni małą do chodzenia.

Gość MamusiaSynusia
tak czytam to co piszecie i do chodze do wniosku ze to wy jestescie bardziej głupie niz autorka ktora zrobiła 2 błędy ludzie kafe nie jest po to zeby obrazac kazdego bo robi błędy ortograficzne kazdy je robi! zadała konkretne pytanie i oczekuje konkretnej odpowiedzi!jezeli macie ochotę kogos obrazac to załużcie sobie osobny temat i obrazajcie siebie nawzajem!

Gość MamusiaSynusia
a jeszcze jedno!co mają błędy ortograficzne wsponlego z wychowywaniem dzieci?czy autorka jest przez to gorszą matką??paranoja ! masz racje to są osoby ktore nie maja co robic w domu i siedzą na necie i tylko wypisuja głupoty bo nie potrafią odpowiedziec na dany temat! jezeli ja nie potrafie to tego nie robie i juz...

Gość marta....
Popieram mamusiesynusia .Pewnie jedna przez druga wytykaja bledy.Ciekawe czy same ich nie robia.