Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pjure dla słonia

Robiliście te udka w woreczku z reklamy

Polecane posty

Gość chiyoo
Dobre, ale nic nadzwyczajnego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość A ja mysle ..ze
ze niewarto jesc kurczaki w dzisiejszych czasach......

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to może ja
jak w reklamie- socyste :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dokładnie :D wychodzą socyste :D jak nie przedziurawisz worka to będą socyste jak przedziurawisz to się spieką i będą chrupiące

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bhj
tak jak poprzednicy dobre ale nic specjalnego żadna rewelacja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to może ja
może nie rewelacja ale żadnej roboty przy tym nie ma, nie są ususzone i mnie smakują.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fuj nie lubię jedzenia
z torebek, to sama chemia i konserwanty.... to nie lepiej wziąć trochę oliwy, majeranek, sól pieprz i paprykę .....i ZDROWO natrzeć nimi kuraka ?! będzie beż chemii i konserwantów... a kurczak będzie soczysty jeśli zawiniemy go szczelnie w folię aluminiową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 40 milionów
nie knorr tylko winiary i mi smakują

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moja mama ost robila,wyszly niezle, a najwazniejsze ze nie ma przy tym roboty :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale ja i tak wole takie suche i chrupiace wiec ja tego robi c ni ebde

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o przy okazji zapytam
ja nie robiłam, jakoś tak nie przekonują mnie dania z torebki ale dziecko z reklamy jest boskie :D "Socyste "heheh

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez nie przepadam za chemia..ale wracam z pracy po 15 mąż o 16 i nie mam za duzo czasu na jakies czary przy garach a lubimy razem jeśc obiady..tak więc szybko musi byc. No zobaczymy czy beda socyste ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w reklamie pływają w czymś, ten kurczak jakiś MOCZONY, nasączony wodą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a najprosciej to
kupic worki do pieczenia w piekarniku i samemu zrobic marynate

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miskaaaaaaaa
ale jaka marynate, masz jakis przepis, chetnie wykorzystam:) mam dosc chemii:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gabkkkkkoooooooo
Ja lubie skorke spieczona a w srodku soczyste, udka nacieram czosnkiem ziolami papryka czasami dodam lagodne chilli lub curry, i do goracego piekarnika, to wazne nie wkladajcie udek do zimnego piekarnika.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie no, kocham te reklamy \"winiary pomysl na...\" czy cos podobnego... taki pomysl na kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym np... oprocz torebki z \"pomyslem na...\" (tego kurczaka), musisz tez kupic kurczaka i smietanke. no to sorry, ale jak mam samego kurczaka i smietanke, to bez łaski sama sobie zrobie kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym, bez pomocy zadnego fixu... wystarczy zamiast tych winiar dodac jakies ziola i reszte robic wg przepisu na opakowaniu... tak samo z tym \"socystym\" kurczakiem... on jest soczysty nie dlatego, ze go robicie z tym czarodziejskim proszkiem winiar, tylko dlatego, ze go kaza piec szczelnie owinietego rekawem do pieczenia. jak wrzucicie do takiego rekawa te palki kurczaka i zasypiecie je slodka papryka, majerankiem, czosnkiem i czym tam chcecie, to wyjdzie wam to samo... :) i czasu straciecie na pewno nie wiecej niz bawiac sie w te fixy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ruskarządzi
no tylko tu jest magiczny glutaminian sodu, i stąd ten mega niby smak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a najprosciej to
w workacj do pieczenia robie inne miesko niz czikena.czikena -cycki -grrrrilujemy. worki mozna kupic na dzialach obok foli alumin i wokrow na smiecie:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×