Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hucherko-wiaderko

czy sa jakies pewne objawy u kobiet ciezarnych wskazujace na plec dziecka?

Polecane posty

Gość Hucherko-wiaderko

Oczywiscie wykluczajac USG.

Gość marta....
I jak ci wyszlo? U mnie wskazywalo po tym tescie na dziewczynke i mam synka:) ale kolezance sie sprawdzil.Taki zabaobon :)

Gość Hucherko-wiaderko
ja robilam 2 razy. Za pierwszym wyszla mi dziewczynka,a za drugim ze chlopczyk. Czasem kobiety maja jakies rozne objawy,o ktorych sie mowi ze to na dziewczynke albo na chlopca.Np.jak chodzi o slodkie i kwasne.ja np. na poczatku mialam smaki na kwasne a teraz mi sie zmienilo na slodkie :-/

u mnie predyspozycje jedzeniowe :-D a tak poza tym to przeczucie ktore mnie nie zawiodlo

Gość Hucherko-wiaderko
Mi np. wkosy na nogach rosna wolniej,co w tescie wyzej wymienionym wskazywalo chyba na dziewczynke.Poza tym nie wymiotowalam ani razu,nie mialam zadnych nudnosci,na co moja tesciowa stwierdzila ze to na chlopca :-)

ja tam w zadnej ciazy nie wymiotowalam, malo tego na dziewczynke wyladnialam - w porownaniu z wygledem jak bylam w ciazy z synkiem to niebo a ziemia :-P tylo te smaki, na chlopca kwasne, odruchy wymiotne na widok i zapach slodkiego z corka odwrotnie, samo myslenie o kiszonym ogorku sprawialo ze robilam sie zielona :-D

dziewczyny nie sugerujcie sie tymi objawami:-) ja w drugiej ciazy czulam sie o 180 stopni inaczej niz w pirwszej,po tym moglam byc pewna ze bedzie corka,a zrobilam usg -syn,no i urodzil sie drugi synek:-)

Gość bhj
wystający pępek to chłopczyk

Gość marta....
Mi pepek nie wystawal i urodzilam synka.

Gość Hucherko-wiaderko
No mi narazie pepek nie wystaje :-) ale tez o nim slyszalam. Poprawila mi sie tez cera,choc wsumie przed ciaza nie mialam z nia jakichs wiekszych problemow.