Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 Od wczoraj jakis idiota wypisuje do mnie smsy i wysyla mmsy ze zdjeciem swojego członka. Nie wiem kto to,nie znam numeru,podpisal sie jako Jarek z zielonej góry. Pisze ze chce sie umowic na seks,na randke,ze ma duzego bla bla... nie wytrzymalam i napisalam mu zeby spier.dalał bo nie mam ochoty na takie cos.. i nie dociera :( mam go dosc,napisał juz chyba ze 20 esów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 nie moge..mam umowe w mix plusie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Listopad 6, 2008 a co na to komiczne ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj nam tu Napisano Listopad 6, 2008 jego numer,cos poradzimy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Listopad 6, 2008 Jestem kochanką Komicznego jak rozdajesz na lewo i prawo nr tel to sie nie dziw pozniej ze jest tak a nie inaczej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Listopad 6, 2008 Zablokuj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamów chociaż pizzę Napisano Listopad 6, 2008 daj tu nr jego tel życzliwi koledzy z kafe pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 zablokowac moge tylko połączenia,a nie smsy.. a numeru nie rozdaje byle komu. Podejrzewam ze to sprawka mojego byłego. Chcecie numer tego natręta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj nam tu Napisano Listopad 6, 2008 CHCEMY!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 ok 781 012 211 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie kumam 0 Napisano Listopad 6, 2008 a nie lepiej isc z tym na policje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 nie wiem czy z takim czyms chodzi sie na policje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
philozoph 0 Napisano Listopad 6, 2008 ściągnij z netu jakąś fotkę członka wyślij mu że niby twój i napisz że masz jeszcze 20 kolegów którzy chcą go wziąć na "mamuskę" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem kobietą Komicznego 0 Napisano Listopad 6, 2008 ej no, dlaczego kopiujesz mój nik? brak Ci własnych pomysłów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszechwiedzacy__czesio Napisano Listopad 6, 2008 napisz mu smsa, straszac, ze ten numer juz jest podany na policji. i zajeli sie ta sprawa. powinien sie wystraszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Listopad 6, 2008 wolny jest nick... jestem kochanka c.r.e.a.m.a... radze go zarezerowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spryciul spryciula Napisano Listopad 6, 2008 umiesc jego numer na czasie w pokoju dla gejów:-p Posypia mu sie eski to mu sie odechce zabawy:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszechwiedzacy__czesio Napisano Listopad 6, 2008 zreszta namierzyc mozna kazdego. wystarczy, ze raz zadzwonil/smsowal i poruszal sie z ta komorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
philozoph 0 Napisano Listopad 6, 2008 oooo to z czatem dla gejów jest dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spryciul spryciula Napisano Listopad 6, 2008 philozoph-->>>wiem bo ja jestem genialna:-D :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysmiewczyni Napisano Listopad 6, 2008 proponuje przeslac mu mmsem swoja fotke to wiecej nie napisze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyślij mu zdjęcie komicznego Napisano Listopad 6, 2008 i powiedz, że to twój kochanek od razu wymięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdki 0 Napisano Listopad 6, 2008 olej. nie dopisuj, nie dzwoń nie komentuj. nie emocjonuj się i nie przejmuj i traktuj z takimi samymi emocjami jak reklamy od operatora :P nie kasuj i jak się nazbiera to do sądu i już. pamiętaj ze ten czub po drugiej stronie nie marzy o niczym innym jak to byś się złościła przejmowała i denerwowała. każdy kontakt jaki z nim nawiążesz będzie dla niego dowodem, że puściły Ci nerwy i dostanie emocjonalnego orgazmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach