Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29__

widze sie w sobote z 18tka za 500/noc

Polecane posty

Gość facet29__

piekna, mloda i na cala noc dla mnie

Gość wysmiewczyni
a co nas to obchodzi? Buehehehehehe, z ktorej remizy ty sie urwales? pewnie dziewczyny nawet kijem cie nie tykaja co? jak zejda ci pryszcze z kinola to napisz nam cos ciekawego....a teraz idz pryszczochy cisnac bo mama Ci kompa odlaczy:)

Gość facet29__
nie mam czasu na wyrywanie dziewczyny, w miescie do ktorego jade bede tylko na jedna noc. musi byc mloda i piekna a czasu tracic, marnowac nie lubie bede mial konkret i konkretny sex powodzenie u kobiet mam ale lubie mlode bez zbednego zakochiwania itp

Gość wysmiewczyni
skad to buracto sie szerzy juz tak nie raz sie zastanawialam ze straszna plage mamy takich czlekosztaltynch na poziomie rozwoju emocjonalnego burka bzykacza - pospolitego - kraweznika:)

za 500 zł na noc, to raczej nie bedzie modelka... kumple jak zamawiali topowe dupy, to brały tyle, ale za godzine

Gość facet29__
I ma na imię Stefan, kupiłem 2 piwa z Biedronki Vip..... bedzie romantycznie...............

zapytaj, czy ma AIDS\'a... bo nie sądzę, abyś chciał się ponownie tym zarazić :D :D :D :D :D :D :D

wysmiewczyni - czy Ty masz specjalna wyszukiwarke?? :D:D:D Gdzie temat o syfiarach i wkładakach, tam i ty :D

dajcie jyz spokoj chlopakowi. chcial sie pochwalic na co wyda swoja pirwsza wyplate :D

Gość wysmiewczyni
No dobra a co nas to obchodzi co? Wiesz gdzie mi lataja wywody burkow-bzykaczy-pospolitusow? Kolo pupki kalafiorem wielkim kolem:) A moze ty sie zalisz ze cie nawet kijem niechca tykac?

Gość wysmiewczyni
komik a ty widze tez libisz takie temaciki co? kreci cie troszke? zapytaj kolege tutaj czy na 100 stowe nie dalo by rady stargowac:)

Gość facet29__
komiczne zgadzam sie ze biora tyle za godzine mam fotki, naprawde jest piekna i mloda a ze tylko 500 to juz nie moj problem

wysmiewczyni - wpadam do takich tematów, bo licze, że spotkam Ciebie i Twoje oryginalne słownictwo :)

Gość wysmiewczyni
tak wkladakow wszedzie pelno wiec nie trudno trafic na takich burkow bzykaczy:)

tylko tyle bo juz daje doopy od kilku lat i jest rozjechana.. trzba bylo sobie 15 latke zalatwic

cóż - ruchaj i ciesz sie, ze tak tanio.. a nie lepiej było cos fajnego poderwać?

facet29 : pierwszy raz pamieta sie do konca zycia ;) powodzenia ;) chociaz tekst z jednego z filmow mowi : "jestem zbyt młody i zbyt przystojny żeby za to płacić" wiec pewnie nie lapiesz sie na mlodego i przystojnego ;P

Gość wysmiewczyni
ponawiam pytanie, a co nas to obchodzi? to ze kijem ci enie tykaja to wiadomo tylko co na sto interesi?

Gość Ju......
A co Wy tacy złorzeczący? A nuż będzie ładna i dobra w tym, w czym dobra być powinna?:)

Gość facet29__
Wiecie dlaczego ja mam taniej? bo to wybrakowany model. miedzy nogami ma fiuta. ale ztwarzy ladna wiec sie zgodzilem.

Gość Ju......
Komiczny, a jakby się nie udało? Po co ryzykować, jak można mieć pewniaka?

Gość facet29__
Zreszta upijemy sie tymi piwami z Biedronki wiec bedzie nam wszystko jedno.

Gość facet29__
poprzedni to nie ja.... pewnie ze amatorka, kasy nie ma dorabia dziewczyna komiczne - lepiej lepiej, tyle ze wpadam do 3miasta tylko na jedna nocke i okazji zmarnowac nie moge romantyk85 - chlopie a co mam ja wydymac i powiedziec czesc mam zone, kochanke, wiecej nie chce ku...wa poza tym jest zajebista

"Komiczny, a jakby się nie udało? Po co ryzykować" jesli sie umie, to ryzyko niewielkie, a przyjemność znacznie wieksza... to taka różnica, jak miedzy ograniem przeciwnika i kupieniem jego porażki...

Gość facet29__
I ten fiut miedzy nogami dodatkowo mnie podnieca.

Gość wyślij mu zdjęcie komicznego
kumple jak zamawiali topowe d**y, to brały tyle, ale za godzine a komiczne tylko słuchał, słuchał, patrzył, patrzył, patrzył.. bo do domu musiał na obiadek:classic_cool: