Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29__

widze sie w sobote z 18tka za 500/noc

Polecane posty

>> Santo masz skrzywione postrzganie rzeczywistosci Nie, po prostu ty nie dopuszczasz do siebie tej wiadomosci :)

>> dałbyś sobie łaskawie obciągnąć gdyby jakaś laska posatwiła ci za to kolację albo kino Dałbym jej obciągnąć nawet bez kina :classic_cool:🖐️

Santo nie ladnie tak oceniac pochopnie:) i wrzucac wszystkich do jednego wora:) ze z Toba laski ida do lozka tyko jak cos im dasz to zmien cos w swojej osobowosci:)

Gość santo
tylko musi się taka znaleźć co ci obciągnie bez kina topik o prawiczkach piętro wyżej:classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
"umrzesz z niedoj**ania w takim trybie" ROTFL :D:D

>> ze z Toba laski ida do lozka tyko jak cos im dasz Zależność jest prosta - dostajesz prezenty, chodzisz z nim na kolacje, do kina, itp - uznajesz, ze jemu na tobie zalezy, dajesz mu dupy. Nie ma kolacji, prezentów, kina, itp. uznajesz, ze on cie nie kocha, olewa, jesteś zła, myslisz, ze mu na tobie nie zalezy, nie dajesz mu dupy. Proste? Proste :classic_cool:

widzisz santo - jest cos jeszcze... można okazywac sobie miłość, za darmo :-)

o nie, nie ma tak:P ja maerialistka nie jestem:o prezentow nie oczekuje:o a to ze facet kupi jakis preznt bez okazji to swiadczy o jego zaangazowaniu, pomyslowosci , uczuciu:P przciez nie trzeba chodzic ciagle na kolacje mozna cos wspolnie ugotowac;)

>> można okazywac sobie miłość, za darmo Baby to największe materialistki, więc mi takich dyrdymałów nawet nie próbuj wciskać :o

>> to ze facet kupi jakis preznt bez okazji to swiadczy o jego zaangazowaniu I prosze bardzo, mamy jasny przykład - nie kupuje prezentów, nie jest zaangażowany, znaczy nie kocha i nie ma dawania dupy :) Potwierdzasz to co mówiłem :)

Santo teraz powiienes byc nam wdzieczny bo wlasnie dowiedziales sie ze nie wszystkiekobiety sa materialiskami:)

Santo ale ja psalam o tym innym znaczeiu milosci:P nie o seksie instrumentalny:P

>> wlasnie dowiedziales sie ze nie wszystkiekobiety sa materialiskami Deklarować to wy sobie mozecie co chcecie. A jakie jest życie wie każdy facet :o Prawda panowie? :classic_cool:

santo - uwierz w siebie:-) ja w ciebie wierze:-) wierzę, że znajdziesz sobie kobietę, która cię pokocha dla Ciebie, a nie Twojego grubego portfela

Sano no skoro parcie w tym tkwisz to moze kiedys sie mile rozczarujesz:P a poki co to zamiast wydawac ta kase na numerki wybierz sie do pubu studnckie postaw drinka jakiejs sympatycznej sudentce i moze zrobi co trzeba:P mniejszym kosztem;)

>> postaw drinka jakiejs sympatycznej sudentce i moze zrobi co trzeba Kluczowe jest tu słowo MOŻE. Może zrobi, może nie zrobi, a kasa ucieknie:o A tak płace i bez tej całej gry podjazdowej mam co chce :classic_cool:🖐️

za kasę masz dupę - a nie masz serca :-)

można miec jeszcze nerki, ale to inna historia :P

Gość facet29__
niezly odlot - kochanka sie nie wtraca mam bo mam, dlugo by pisac czarny kocie - z zona chce rozwod wziac, meczy mnie setunia - ty chodzisz do lozka za darmo, za mile spojrzenie calkowicie czarny - milosci za darmo nie ma postaw lasce goscia bez pieniedzy, ze wsi a z drugiej strony bogatego przystojnego, ciekawe na ile jej milosci do orania pola i jedzenia chleba z maslem starczy

Gość kocicaa
ja chyba będe musiała się puscic bo nie mam kasy na kurtke ani bytu a jest takie zimno i marzne :( co zrobić ?

facet nie cierpie jak sie faceci kasa przechwalaja i jak sie nia tak zachwycaja rzygac mi sie chce jak faceci probuja laske na kase bajeroac:P kasa jest wazna ale nie trzeba sie tak z tym obosic;0 a przyklad dales bardzo skrajny malo realny

jakbym Ci powiedziła jakim majątkiem dysponował mój eks to bys się roześmiał:-) 20latnie auto i dorywcza praca w pizzerii miłośc naprawdę nie patrzy na kasę :-)

acet i wole mile szzere spojzenia od kasy twojej czy innego cieniasa ;)

Gość czarny kocie
jakbym Ci powiedziła jakim majątkiem dysponował mój eks dlatego jest eks:p