Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29__

widze sie w sobote z 18tka za 500/noc

Polecane posty

>> Zroszta jak osoba na poziomie moze znizac sie do takiego upodlenia? Czyli twoim zdaniem lekarze, prawnicy, wykładowcy akademiccy, inteligenci - korzystajacy z usług prostytutek to nie są ludzie na poziomie?

Gość wysmiewczyni
Powiedz a chcial bys zwiazac sie z kobieta ktora bzykala sie z menelem spod butki z piwem i jeszcze musiala mu dac na wino bo inaczej by nie chcial jej bzyknac? Mial bys szacunek i pociagala by cie ? Bo mnie wlasnie to odrzuca od takich, to ze upadaj tak nisko. Zreszta mnie pociagaj tylko mezczyzni ktorzy mi imponuja czyms. A takich ktorych nie szanuje to gardze.

Może - normalnie - wiele osób tak robi. Szczotą pewnie z siebie nei wyciągają ale przez gumę nic nie przepuszcza ;) dla Ciebie to upodlenie. Dla mnie nie, i chociaż sam z takich usług nie korzystam to nei oceniam na tej podstawie innych. Ja wolałbym zdobyć, inni nie trzacą na to czasu.... Kwestia człowieka i podejścia.

Gość wysmiewczyni
Nie. Mozna byc lekarzem i mozna byc syfiarzem. Ni ema to znaczenia dla mnie. Mozna smierdziec i mozna byc brudasem.

>> Mozna byc lekarzem i mozna byc syfiarzem Aha, czyli tylko i wyłącznie to z kim sypiamy wyznacza to, czy ejsteśmy ludźmi na poziomie :D :o Fajnie :)

Gość wysmiewczyni
ja oceniam bo jak cie widz atak cie pisza. no i na podstawie tego co czlowiek robi jak sie zachowuje i co soba reprezentuje wyrabiam sobie o nim zdanie, szacunek i zaufanie. A ktos kto zniza sie na wlasne zyczenie do poziomu szmaty do podlogi to niestety ale w moich oczach nadaje sie tylko do jednego- czysczenia podlogi.

Gość wysmiewczyni
nie no zajebiscie jak ten piesek na trawniku czekac az jeden wyjmie malego zeby wsadzic swojego. Super sparawa;)

wyśmiewczyni - ale tak jest dopóki się o tym nie dowiesz :D nie masz pojęcia ilu ludzi chodzi na koorwy a Ty ich masz za ludzi na poziomie :)

Gość demonista
Na twoim miescu nie cieszyłabym się tak.Mogłbys byc zadowlony gdyby ta młodka za darmo z tOba noc przebaraszkowała,ale za kase to szkoda gadac

Gość facet29__
wysmiewczyni, a co ty myslisz ze ja sie chwale na lewo i prawo do znajomych, nikt nic nie wie a ty myslisz ze z porzadnymi sie zadajesz nie widzialas tak jak nikt nie widzial mnie - proste zalosna jestes 30 i wyzej dla mnie nie istnieje mlodosci chce teraz dziewczyny te zwykle niby porzadne czesto sa przejechane bardziej niz te co sie przyznaja do tego dziewczyna za pieniadze dba o higiene bardziej niz te normalne co bez gymy ze wszystkimi jadą wysmiewczyni naprawde twoje wypowiedzi bawia - ci twoi znajomi co imponuja tak wala na boku inne a ty im wierzysz hehehe wysmiewczyni powtorze - nikt mnie nie widzi kiedy to do ciebie dotrze, na codzien jestem osoba na poziomie i zapewniam cie ze jestes zalosna - wlasnie tacy jak ja na poziomie i jakich szukasz ty sa najgorsi i umieja najlepiej zdrazdzac i dymac

Gość facet29__
demonista kwestia podejscia jak jestes na disco i stawiasz dziewczynie drinka to co robisz jak nie placisz, jak zabierasz na kolacje itp. kwestia podejscia, dla mnie 500zl to nie sa duze pieniadze

facet29 zgadzam sie w 100% wyśmiewczyni tok rozumowania jest żałosny, prymitywny i głupio uparty..... Nie dopuszcza do siebie myśli że jej mąż chodzi na dziwki :D

Gość demonista
facet 29 nie chodzi mi o stawianie kolacji, idt.zal mi ciebie,ze nie mozesz znaleźć sobie dzieczyny,kobiety ktora zechce spedzic z toba noc ,bo tylko ciebie pragnie,ciebie pozada i nawet w krzakach by to zrobiła bo tak by ciebie pragneła.O to mi chodziło,o pozadanie,o czucie,ze jestes pozadany anie twoje pieniadze czy jakas kolacyjka

Gość demonista
wiem,ze seks to tylko seks,ale seks z akase czy za kolacje czy jakies podarunki juz ie jest taki sam.Czuc,ze jst sie pozadanym to dobiero cos i wtedy seks jest bajeczny

Demonisto - a może jemu na tym pożądaniu nie zależy ? Każdy jest inny... Może ma żone która go pożąda ;)

Gość całkowicie czarny kot
500 za noc? tzn za 12 godzin?

wysmiewczyni ma obesesje na punkcie dziwek... ciagle tu krzyczy ze smierdza niemytymi genitaliami itp... nie bedzcie dla niej brutalni :P to skrzywdzona kobieta, ktora swoja traume leczy na forum

facet29__--młodości chce,one chyba Ciebie nie-- skoro musisz płacić:P

Gość demonista
No tak,ludzie sa rozni

Gość demonista
facet29__na twoim miejscu kazałabym przed ta noca wyniki wr i test na hiv jej pokazac

>> to skrzywdzona kobieta, ktora swoja traume leczy na forum Pewnie tata trzymał ją w piwnicy, zapraszał kolegów na wieczorki z pokerem, a córcia była stawką :o A wiadomo jak to w kartach, raz idzie raz nie idzie :classic_cool:

Gość top49
a ja wam powiem, ze gówniarze jesteście i tyle. Nie macie pojęcia co to sex, bo to o czym piszecie nie ma z tym nic wspólnego-to małe bzykanko, dla gówniarzy z małymi fiutami zmaiast mózgu.

Gość demonista
top49 popieram twoja wypowiedz

>> małe bzykanko, dla gówniarzy z małymi fiutami zmaiast mózgu. Dziękujemy za ten wykład tato z mózgiem większym niż twój fiut :o

Gość top49
dziwka to dziwka niezależnie od tego jak wygląda, ajęzeli mam płacić za cos co może miec każdy menel byle by zapłacił to dziękuje bardzo. Obrzydliwy jestem z natury.

hehe to jest typowy nielogiczny facet dla mnie zamiast pójść do pubu wyrwać fajną 18--tkę za 500zł (kino kwiaty itd)miałby co najmniej 3,4 noce..a tutaj?tylko jedną noc:O heheeh:D co wypłata inna kobieta:classic_cool:tak trzymaj kolego 29-letni