Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko463

bielizna w czasie ciąży-płakać się chce

Polecane posty

Gość sloneczko463

Witam! Czy któraś z Was nosiła biustonosz rosnący z firmy Naturana? Sprawdził się? Dlaczego dla kobiet w ciąży nie ma "normalnej" bielizny? A może polecacie co innego? Jak Wy radziłyście sobie z bielizną w czasie ciąży?

Gość sloneczko463
nikogo nie ma na forum:(

słoneczko, ja używalam takiej samej bielizny jak przed ciążą, nie kupowałam specjalistyczych wynalazków

ja kupowałam normalną bieliznę, rozmiar taki jaki był akurat potrzebny... nie był to jakiś wielki problem :)

Gość sloneczko463
nie miałyście rosnącego biustonosza? Ja mam wrażenie, że mój biust jeszcze urośnie, a jestem dopiero w 4 miesiącu!

Ja też nie zmieniłam zbytnio bielizny- majtki noszę te same co przed ciążą, tylko zrezygnowałam już teraz z biustonoszy na fiszbinach bo mnie drażnią i uciskają.

ja w czasie ciąży musiałam dwa razy kupować większe rozmiary biustonoszy, bo z B zrobiło się D :)

Szczerze powiedziawszy to nigdy nie słyszałam o tym biustonoszu:P Jakoś nie interesowałam się tym.

baderka no ja też już drugi rozmiar mam, ale ostatnio podprowadziłam teściowej jeden biustonosz heh tzn. ona sobie kupiła i się okazało, że za mały- skorzystałam:P

Gość sloneczko463
uff, jutro idę kupić sobie "ludzki" biustonosz, bo te wszystkie ciążowe poprzypominają spadochrony, a nie bieliznę!

Gość ja też miałam taka samą
jak przed ciazą o_O

ja teściowej nie mogę nic podprowadzić, bo ma malutkie cycuszki... a teraz mi są akurat dobre biustonosze z okresu karmienia, gdy piersi były większe...:)

słoneczko463 spójrz na to z innej strony- może kiedyś będziesz miała ochotę na sporty ekstremalne i taki spadochron jak znalazł wtedy- w dodatku 2osobowy:P

Gość sloneczko463
chyba tylko do takich celów mogłabym go wykorzystać:) pozdrawiam wszystkie forumowiczki