Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko bez głupich komentarzy

jak zaufać nowo poznanemu sporo młodszemu facetowi

Polecane posty

Gość orangutano
Pobzyka cie i penego dani pomacha ci na pozegnanie.No chyba ,ze ten facet ma problemy natury emocjonalnej i zechce z toba byc na zawsze.

Gość orangutano
I nei on tobie sie znudzi,tylko ty jemu

orangutano myslę, że to chyba ty masz jakieś problemy ze soba, skoro tak pierdzielisz.

Gość ależ orangutano ma rację
wiem z doswiadczenia. Niestety. :O

Gość tylko bez głupich komentarzy
Na razie wszystko w porządku, rozwija się tak jak powinno, wręcz cudownie i szybko się rozwija. Ale... jeszcze nie ufam, wystarczy że dłużej nie dzwoni a ja czuję niepokój... Jak jesteśmy razem wierzę w każde jego słowo, każdy gest, jak go nie ma nie ufam mu. Kiedy ten stan się w końcu skończy? Kiedy poczuję bezpieczństwo?

Gość Smutna.........!!
Nich mi ktos pomoże... Byłam z chłopakiem prawie dwa lata (1,5) Gdy dowiedziałam sie że jest między nami różnica wiary. Uznaiśmy ze to zbyt duza przeszkoda w naszym związku i postanowilismy sie rozstać... Mineło zaledwie kilka dni a on już kręci z inna dziewczyna ona naprawde jest bardzo ładna i fajna a ja nie potrafie sobie z tym poradzić płacze całymi dniami !! Znam dużo innych fajnych chłopaków ale oni nie sa wstanie wypełnic pustki jaka on pozostwił w moim sercu... nie chce sie z nim spotykac chce o nim zapomnieć a ostatnio cały czas przypadkowo spotykam go...:(( czuje sie tak strasznie jakby zmarała jakaś ważna osoba w moim zyciu. Wszelkie rady prosze wysyłac na moje gadu (11021912) czekam....