Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzkowa

Czy związałybyście się z facetem, który przed Wami miał 22 partnerki?

Polecane posty

sa pewne granice u jednych i u drugich --->>> Starodawne myślenie. Gdyby wszyscy tak myśleli to kobiety nadal byłyby całkowicie zależne od mężczyzn. Jestem za równouprawnieniem w każdej sferze.

Gość nola19
związałam się z takim który miał ponad trzysta imponowało mi jego doświadczenie, zresztą nadal imponuje :D

Gość szkoda gadać
mój eksio gdy go poznałam miał 22 lata i "zaliczonych" 15 partnerek. Ja miałam 20 lat, 2 partnerów i uważałam, że to nic złego te 15. Niestety w czasie 16 lat naszego związku zaliczył jeszcze około 150 :-O. Teraz czekam cała w nerwach na wynik testów na HPV. Hiv, żółtaczki na szczęście negatywne

Gość tak sobie myślę
nie ilość partnerów się liczy tylko to jak traktuje się miłość i seks jakoś trudno mi sobie wyobrazić by ten koleś "kochał" wszystkie te laski i by był na tyle rozsądny by się właściwie zabezpieczać czy sprawdzać od czasu do czasu czy jest zdrowy.... jak ktoś ma średnio jednego partnera na rok czy dwa lata to wiadomo że nie od razu wskakuje mu do łóżka i się dobrze do tego przygotuje zanim to zrobi (prezerwatywa, badania wcześniej itp) a jak ktoś co miesiąc ma nową panienkę czy faceta to raczej nie sądzę by jakoś odpowiedzialnie traktował temat seksu i możliwych zagrożeń z niego wynikających

Gość baker
"Jestem za równouprawnieniem w każdej sferze." a zaraz pojdziesz na inny topik i zaczniej pisac, ze to obowiazek faceta jest podrywac kobiete, zdobywac ją, adorowac, zapraszac na randki i placic za spotkania.

Gość baker
A Tobie autorko sie dziwie. Skoro jestes dziewica, to pewnie masz normalne podejscie do seksu. Calkiem inne, niz on.

Gość tak sobie myślę
i jeszcze jedno: kobiety ze względu na swoistą budowę i fizjologię robią okresowe badania u ginekologa, w tym te dotyczące czystości pochwy, leczą ewentualne infekcje itp, są więc pod ścisłą kontrolą i łatwiej wykrywają jakiekolwiek choroby przenoszone drogą płciową u facetów sprawa jest bardziej skomplikowana, większość chorób przenoszonych drogą płciową albo nie daje u nich żadnych objawów albo te objawy są na tyle nieuciążliwe że facet moze zbagatelizować problem i w ogóle nie udać się do lekarza.....zresztą powiedzmy sobie szczerze ilu facetów chętnie chodzi do urologa czy wenerologa ?! jeżeli któryś zdecyduje się już na konsultację to tylko wtedy gdy ma naprawdę poważny problem ze swoim "przyjacielem"

Gość Natasza123
W życiu dziewczyno nie wiąż się z tym facetem! Zmarnujesz sobie życie. Ja bym się go brzydziła. Jest tyle chorób przenoszonych drogą płciową. Jesteś dziewicą i on na Ciebie po prostu nie zasługuje. Nawet nie próbuj go zrozumieć. Bo to jest zwykły Kurw.. iarz.

Gość jam facet
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ILE TAM MÓWIŁAS 24 SZTUKI? TO TERAZ POMYŚL Z ILOMA CHŁOPAKAMI SPAŁY TE 24 SZTUKI I Z ILOMA CHŁOPAKI KTÓRZY JE WALILI I TAK W KOŁKO NIE TRUDNO POLICZYĆ ŻE WYBZYKAŁ PÓŁ MIASTA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość Moje kobiece zdanie
Nigdy. Obawiałabym się chorób po tych 22 i chorób po kolejnych 22. To jeśli chodzi o względy zdrowotne. Dochodzi obrzydzenie, zdecydowanie inna moralność i podejście do seksu i jednak obawa o zdrady w przyszłości.

Gość TAKKKKKKKK
To nie jest az tak dużo.

Gość absolutnie nie
:O

Gość Natasza123
---------> DO PRAWICZEK I KROPKA - takie, które nie chcą babiarzy są PORZĄDNE. Każda rozsądna kobieta nie chce takiego, co sobie używa na prawo i lewo.

A chociazby i tysiac mial :D Grunt, zebym byla jedyna w trakcie naszego partnerstwa. No i ... zeby bylo nam ze soba fantastycznie, nie tylko w wyrku :P

Gość Natasza123
Mogą sobie nie chcieć, porządni faceci zazwyczaj nie chcą takich kobiet. Na szczęście:-)

Gość bazylia_86
Nie wiem skąd takie dziwne podejście niektórych ludzi? Skoro przyznał się,ile miał partnerek,to znaczy,że chciał być wobec niej szczery,nic przed nią nie ukrył,więc można przypuszczać,że zależy mu na dziewczynie.