Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzkowa

Czy związałybyście się z facetem, który przed Wami miał 22 partnerki?

Polecane posty

Gość ogryzkowa

Dodajmy, że aktualny wiek faceta to 27 lat.

Gość ogryzkowa
a ilość partnerek tyczy się seksu.

Gość ach tak
NEVER, wiem wiem przeszlosc sie nie liczy, moze bedzie tylko ciebie kochal i bla bla, dla mnie jesli ktos ma puszczalstwo we krwi to bedzie to zawsze robil, ale jesli chcesz to niech chociaz zrobi test na HIV i inne syfy

Gość ogryzkowa
Dzięki za opinie :) Moze ktoś jeaszcze sie wypowie? :)

Gość asdasdasda
nie

Gość ach tak
poza tym wiesz jaki ma stosunek do seksu-przeciez nie kochal sie z nimi wszystkimi z milosci, jesli nie masz nic przeciwko uprawianiu seksu dla przyjemnosci a bez milosci to OK, mi to osobiscie przeszkadza

Gość eeeewwww
no ja bym sie juz takiego brzydzila

Gość martishaaaaaaaa
ja bym sie osobiscie zastanowila powaznie, no chyba ze bym sie w nim mocno zakochala

Gość dla mnie to bez znaczenia
jeżeli kochalibyśmy się, to przeszłośc sexualna partnera to najmniejszy powód do rozstania

Gość ogryzkowa
Szczerze mówiąc, też mnie to odpycha. :O A jak mnie cos odpycha, to nie potrafię się zakochać w tym człowieku.

Gość hkgk
Taka liczba kobiet to wrecz norma wsrod wspolczesnych facetow. Wystarczy, ze przeleci jedna babe w miesiacu i juz w ciagu dwoch lat zbiora sie 24 kobiety.

Gość nie nie
bo mając 27 lat jakby był stabilny w uczuciach miałby przynajmniej jeden długi związek za sobą, zakładam, ze nie uprawiał sexu z takimi co mu się nie podobały, więc wśród tych 22 dziwczyn, które mu się podobały fizycznie musiałby być jakieś z fajna osobowością. NIe, zdecywanie nie.

Gość ofe rma
"Taka liczba kobiet to wrecz norma wsrod wspolczesnych facetow." nieźle!

Gość nie no wcale...
a nie boisz sie że ma jakeigoś syfa???

Gość boża krówka nie jest zła
a ja wam powiem ze znam taka laske, hmmmmm jak chodzilam na dyski to wszyscy mowili ze to puszczalska, nie wiem ilu facetow miala, ale bylo ich wielu..... wyszla za maz z milosci po 2 latach chodzenia z chlopakiem, sa teraz szczesliwym malzenstwem, maja 2 dzieci, dom, ona przykladna zona..... nie twierdze ze trzeba sie z taka osoba wiazac, ale czasem ludzie sie zmieniaja, sama chyba balabym sie zaryzykowac, chociaz serce nie sluga

hmmm,nie skreślaj go od razu.MAm 2 lata mniej niz on i miałam 12 facetów,a nie jestem puszczalską, mam za soba też kilkuletnie związki. Zreszta skoro ma juz 27 lat i tyle ich zaliczył to podejrzewam ze teraz znuzylo go to nieco i chce czegos na stałe, czegos co bedzie czyms wiecej niz samym seksem. Zobacz jak ci z nim bedzie, jaki jest, nie skreslaj od razu, fakt ze mial tyle bab dobrze wróży w wyrze też-hahaha :) Przemyśl to i daj sobie czas,aaa i przede wszystkim nie mysl o tym za czesto, zycie to nie tylko sex.

Gość p.Kowalscy
nie związałabym się z takim :O...dla mnie liczy się przeszłość....zadna szanująca się dziewczyna nie zwiąże się z takim facetem....ty ''perfekcyjna blondi'' też masz ładny przebieg :O:O

Gość tak sobie pomyślałam
ja pierniczę perfekcyjna, 24 lata i 12 partnerów, nieźle, ja w wieku 23 lat byłam dziewicą a 10 lat później mam za sobą 4 partnerów w tym męża

tfu, 25, nie wiem skąd mi sie wzieło to 24

Gość ogryzkowa
Perfekcyjna Blondi - problemm w tym, że ja nie miałam żadnego faceta, z nikim dotąd nie byłam w łóżku i nie potrafię nie myśleć o tej jego przeszłości. :O

Gość ogryzkowa
Tak, powiedział mi.

22 dziewczyny w wieku 27 lat to tak średnio. Mój chłopak ma 21 lat i podejrzewam że spał z 6-oma. Myślę, że nie należy przykładać zbytniej wagi do przeszłości seksualnej partnera ( w sferze psychicznej oczywiście, bo test na HIV może się przydać ). Było minęło. Ludzie się zmieniają.

Gość prawdaz
porzygalabym sie predzej :o

HIV, HPV, chlamydie, rzęsistek, rzerzączka, kiła.....jak widac jest więcej do sprawdzenia

patrzcie, najpierw bronia kobiety kobiet ze maja prawo do posiadania parnerow przed slubem, ze to nie ma znaczenia, a tutaj krytykuja jak facet mial dziewczyny, nie kumam tego

Gość że też potrafił
je wzystkie zliczyc. :classic_cool:

Gość wykladowca ale sa pewne
granice u jednych i u drugich.