Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyzeczka 26

Mezczyzna po 30 a sex

Polecane posty

Gość łyzeczka 26

Od 2 miesiecy spotykam sie z mezczyzna w wieku 36 lat, ja mam 26. Swietny widzimy sie własciwie codziennie. Ja w trakcie rozwodu on ma zone. Rozumiemy sie cudownie, te same poglady, gusta, preferencje. Zbyt wczesnie na deklaracje ale nie na sex. Sa p[ieszczoty jest cudnie ale broni sie przed sexem. Twierdzi ze sie zakochał i nie chce mnie wybzykac, zalezy mu na tym zeby nasz pierwszy raz był swietny, bez stresu i ograniczonego czasu. Hmmm zawsze sie podobałam teraz sie czuje dziwnie olana. Moze wyrazicie swoj poglad. Byc moze problem w moim zbyt rozbudowanym, ego a moze mezczyzni widza w tym przypadku inny problem. Z gory dziki za pomoc.

Gość jesteś puszczalska i tyle

Gość Mój Ukochany ma 33 lata
i sex z Nim jest wręcz niebiański!!!! Mmmmmm Raaaj! ;D Spróbujesz to juz nigdy nie bedziesz chciala zrezygnowac hihi;) Buźka!

Gość łyzeczka 26
Nio a jak myslicie o co mu chodzi, dlaczego zwleka? Dzis powiedział ze całe zycie marzył o takiej kobiecie, to cudowne bo zwariowałam dla niego. Ha a to ze marze o bliskosci nie jest czyms złym, lubie sex jesli mi na kims zalezy moze byc czyms wyjatkowym

Gość łyzeczka 26
podnosze

Gość to i owo
zapytam się Ciebie jako normalny facet, czy na cudzym nieszczęściu chcesz zbudować swój nowy związek ? A co jest przyczyną, że w wieku 26 lat już prawie jesteś rozwódką ?

Gość łyzeczka 26
Maz mnie molestował, Oni zyja obok siebie , ona rowniez nie chce z nim byc, wyrzuca jego ubrania przez balkon itp... Sa moimi klientami wiec troche ich znam

Gość Orintalny czarownik
facet po 30 to niestety już ma z górki, może nadrabiać techniką ale najlepsze juz za nim

Gość to i owo
Mąż molestował Ciebie ? To zapytam jak Lepper , czy żonę można zgwałcić ?

Gość łyzeczka 26
nie chodzi o to ze ma szalec raczej o to ze jesli nam na kims zalezy pragniemy bliskosci

Gość no sorry ale facet
po 30-tce staje sie powoli seksualnym trupem. smutne ale prawdziwe.:o

Gość łyzeczka 26
Lepper nie jest autorytetem wiec daj luz. Molestował psychicznie, zaykał w omu, zabraniał pracowac, realizowac sie itp.

Gość łyzeczka 26
ze niby sexu nie potrzebuje, bez jaj. To taki misio, przejezdza pod moja firma zeby puscic buziaka, przytula...

Gość to i owo
jeżeli potrzebujesz tylko seksu to posmeraj jego za uchem i domyślasz się gdzie jeszcze :)

Gość łyzeczka 26
to i owo zabawny jestes ale nie chodzi tylko o sex :) he he ale posmeram

Gość łyzeczka 26
Ha do tego podziela moja fascynacje PInk Floyd, jestesmy na maxa podobni do siebie. Małe niestety - dwie silne osobowosci

Gość to i owo
może tak być, że on się obawia wchodzić w nowy związek, być może ta jego nadal 'obecna' DAMA , dała jemu zdrowo popalić , więc on ma już swój bagaż za sobą i nie ma ochoty zaczynać wszystkiego od nowa, traktuje Ciebie tylko jako znajomą i świetną koleżankę

Gość łyzeczka 26
to i owo masz chyba spore doswiadczenie. Wiem ze dała mu popalic ale ja jestem inna. Dbam o niego. Wychodze wczesniejn z firmy zeby przygotowac dla niego poledwiczki bo bedzie miał dla mnie dwie godzinki, przytulam, całuje, doceniam, dbam o jego interesy, znajduje dla niego czas. Nie powinien sie mnie obawiac

Gość to i owo
jedno jest pewne, że on teraz musi ponownie zaufać kobiecie , facetowi po przejściach tak szybko nie przechodzi , on jest nieufny i w podświadomości ma zakodowane pytanie 'jaki numer wytniesz mnie kobieto' ? Czy rozumiesz o co chodzi ?

Gość łyzeczka 26
Rozumiem poniewaz podchodze w podobny sposob do mezczyzn. Od stycznia nie jestem z mezem i on jest pierwszym ktoremu mogłam powiedziec ze mi zalezy a i tak sie cały czas boje i w kazdym widze despote.

Gość to ze lezal
lepper powieszial "czy mozna zgwalcic prostytutke?" nie wiem czy ladnie mylic to z ZONA ;/

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)