Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowe dylematy

randkowe dylematy - kobiety pomóżcie

Polecane posty

Gość randkowe dylematy

Jutro idę na randkę. Nie pierwszą z tym facetem ale na tej chcę mu dobrze zawrócić w głowie. Także poproszę o sprawdzone rady co zrobić żeby nie mógł o mnie zapomnieć przez całą noc ;) Dodatkowe pytanie: założyć bluzkę plus spódnicę i pończochy (uwielbia to), czy może eleganckie rybaczki, czy jeszcze jakieś eleganckie spodnie w kancik? Ogólnie mam wyglądać bosko i seksownie ale elegancko :p Czekam na rady :)

Gość łyzeczka 26
wersja nr jeden, oszaleje. Nie pokazuj ponczoch ale sprowokuj zeby otarł sie o udo albo dotknał, muzi sam do tego dojsc. Tajemnicza, intrygujaca, delikatny usmiech kokieteryjne spojrzenie. A i bardzo wazne, spesz sie chociaz raz, lub powiedz cos w stylu wow ale Ty mnie oniesmielasz. To go dowartosciuje, meczyzna lubi wiedziec ze robi wrazenie na kobiecie.Oni sa czesto tak niedowartosciowani, najbardziej Ci ktorzy "kozacza". Pozwodzenia

Gość randkowe dylematy
Kurcze też wlaśnie jestem za tą spódnicą ale już widze jak mi tylek przemarznie w tej spódnicy, pończochach i szpilkach :p Sztuczki typu peszenie się, spuszczanie oczek, zawsytdzenie, slodki uśmieszek mam opanowane do perfekacji :p gorzej ze przy nim naprawdę się zcasmi peszę ;) ale przynajmniej wychodzi naturalnie :p Co jeszcze? Kobiety wierzę w Was i w to że macie jakieś sprawdzone sposoby jak uwieść faceta :) czekam na propozycje :)

Jest bardzo zimno. Możesz się naprawdę przeziębić a nie będziesz później zbyt seksowna z bolącym gardłem i katarem :D. Wersja pierwsza jest super ale ja proponowałabym eleganckie kryjące rajstopy :).

Gość randkowe dylematy
Czasmi trzeba sie poświęcić dla dobra sprawy ;) myślę że jednak spódnica to jest to, tym bardziej że on zawsze powtazal żebym chodzila w spódnicy, bo ja ogólnie nie chodzę w spódnicach, mój byly przez ponad dwa lata NIGDY nie widzial mnie w spódnicy czy sukience :p

Gość ej ty łyzeczka zaloz sama
ponczoszki i sprowokuj swego zonatego kochasia zeby zaczął saneczkować po twoim udzie

co do zachowania : bądź sobą co do wyglądu: jak jesteś boska we wszystkim będziesz wyglądać bosko , jak nie jesteś ciuch nic nie pomoże

Gość bo zmarzniesz w tyłeczek
na pończochy załóż koniecznie ciepłe reformy - to dopiero rozpalisz mężczyznę.

Gość randkowe dylematy
Wlaśnie ze mam sliczną slodką buźkę (gorzej z charakterem :p ) i fajne cialo, chcialabym to jakoś wyeksponować. Zawsze wychodzilam dokladnie z tego zalożenia że jak mam mu się spodobać to i w rozciągniętym swetzre będę wyglądala ślicznie ale teraz chodzi mi o to żeby już na sam mój widok padl z wrazenia :p

Gość randkowe dylematy
Wlasnie że ja na powietrzu to będę doslownie chwilę także aż tak bardzo mi tylek nie zmarznie. Ale moze faktycznie wlożyć spodnie... Teraz to juz nie wiem :(

Gość chlipkowaaaaaaaaaaaaa
zonaty ?

Gość Ja bym uwazala z
tymi ponczochami. Zalezy ktora to randka? Jesli jedna z pierwszych to lepiej nie. Owszem jak zauwazy to bedzie myslal o tobie cala noc, ale nie o tym jaka jestes fajna, tylko jak szbko sciagnac z ciebie te ponczochy.

Gość SUPER idziesz na
pierwszą randkę a już wiesz, że bardzo podniecają go pończoch :O

Gość randkowe dylematy
mam okropy i odrażający wygląd: doły pod oczami, wąsik i to dość widoczny, małe piersi (70A) duży tyłek i celulit na udach;| Chyab nie idę na tę randkę albo jak coś to w dresie to nie będzie nic widać heh. A co na wąsik?

Gość wolna niedziela
spodniom mówimy zdecydowane nie:)

to się eksponuj, ale tak by nie wyglądać przypadkiem śmiesznie - czarne kryjące rajstopy, jakaś spódniczka i fajna góra(niekoniecznie z dekoltem do pępka) i będzie ok - ładnemu we wszystkim ładnie :)

Gość wolna niedziela
tam było napisane, że to NIE BĘDZIE ICH PIERWSZA RANDKA:)

Gość randkowe dylematy
To do mnie z tym żonaty? Jeśli tak, nie, nie jest żonaty :) Nie jest to nasza pierwsza randka, znamy się już trochę, mamy już nawet za sobą 2dniowy wypad, ramantyczny wieczór ze śniadaniem ;) Chyba jednak wlozę spodnie, przynajmniej będzie mi cieplo i będę się czula swobodniej ;)

Gość randkowe dylematy
A czy jesli ubiore się zbyt wyzywająco to będzie chciał ze mną odbyć stosunek? I co na wąs.

Gość randkowe dylematy
Podszywaczu w sumie to mialam Cię pierdzielić ale jednka tego nie zrobię. Nie będę Cię bardziej dobijala, jak widzę masz i tak żalosne życie że nie masz swoich problemów i radości tylko musisz żyć moim życiem... Leżącego sie nie kopie dlatego nie pwoiem na Ciebie zlego slowa

Gość kurde nie mogą zrobic cos z ta
a skad wiesz ze on lubi ponczochy co gawedziarko erotomanko netowa?

Gość randkowe dylematy
a skad wiesz ze on lubi ponczochy co gawedziarko erotomanko netowa? Bo jak już napisalam ograniczony czlowieczku nie posiadajacy umiejętnośći czytania ze zrozumieniem ZNAMY SIĘ JUZ KAWALEK CZASU :o

Gość Jullila
Kochana skoro jutro pierwsza randka to mam nadzieje, że to nie facet który mnie zostawił...:) Jaka jest pierwsza litera imienia?

Gość kurde nie mogą zrobic cos z ta
to w takim razie mozesz isc w futrze a pod spodem golas, tylko ten wąsik wydepiluj

Gość randkowe dylematy
kurde nie mogą zrobic cos z ta do ciebie to: won stąd! nie jestem erotomanko ty dziwko

Gość randkowe dylematy
Ąle czym go usunąć? Bo na laser mnie nie stać a goliłam maszynką i mam teraz straszny wąs i broda mi zaczyna rosnąć. A co do pozostałycn części ciała to nie golę to mam kroty później i mnie swędzi a głupio się tak drapać po takich miejscach..

Gość Jullila
skoro jutro pierwsza randka to mam nadzieje, że to nie facet który mnie zostawił... Jaka jest pierwsza litera imienia?