Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowe dylematy

randkowe dylematy - kobiety pomóżcie

Polecane posty

Gość randkowe dylematy
Jullila o co ci chodzi? To nie moja pierwsza randka

Gość Jullila
Napisałaś że na pierwszą randkę z tym facetem, a ja chce się dowiedzieć czy to nie mój facet to jak ma na imię? (świat jest mały jak Ci wiadomo)

Gość kurde nie mogą zrobic cos z ta
no kurcze co ci poradzic, moze wez pincetką powyrywaj te najgrubsze włosiska, a resztę podgol maszynką, daj duzo pudru wiec jak bedziecie sie kielbasic moze on nic nie poczuje ale gwarancji nie daje. Z tymi na ciele to juz nei wiem co poradzic, wez sie ogol 10 minut przed randką i tyle

Gość randkowe dylematy
Boli strasznie boli. I zaraz odrosną ja juz nie mam sily na te włosiska. nawet mam taki depilator do twarzy to mi za 2 dni odrosly wlosy omg omg to jets takie widoczne załamka.

e tam juz nie przesadzaj, skoro zapraszaja cie na randki to chyba nie jestes taka najbrzydsza, ubierz sie sexownie, podmaluj, ogól sie i do dzieła

Gość radkowe dylematy
No proszę, widzę że podszywacz wczul się w moją rolę :o :o :o Do Jullila - CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!! To NIE jest moja pierwsza randa z tym facetem! Znamy się już 3 miesiace. Ludzie kurde jak już wysilacie się na komentarze to naprawdę, chcoaż czytajcie to na co odpisujecie....

pisalas wczesniej ze masz miec randkę w ciemno ze stryjem kolegi wiec to chyba jest pierwsza randka co? :O