Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EoEloElo

TEXT Z J.ANGIELSKIEGO !!

Polecane posty

Gość EoEloElo

Cześć ! Chciała bym ci opowiedzieć o mojej nowej sąsiadce . Ma na imie Ania . Jest bardzo miła i ma wspaniałego psa . Jej pies wabi sie Azor i ma długie , brązowe i kręcone włosy . Ania ma takie same ! Wygląda to bardzo śmiesznie . Ona jest bardzo pewna siebie dlatego lubie znią rozmawiaćo naszych zwierzętach . Więcej opowiem Ci jak sie spotkamy . Pozdrawiam Magda. Prosze PRZETŁUMACZCIE MI TO ! mOGE SIE ZREWANZOWAĆ TŁUMACZĄC NA NIEMIECKI ;] .

Hello! I'd like to tell you about my new neighbour. Her name is Ania. She's very nice and she's got a great dog. It's name is Azor and it's got long, brown and curly hair. Ania's got the same! It looks very funny. She's very stubborn(?? nie jestem pewna) and that's why i like talk with her about our dogs. I'll tell you more about it when we meet. With love, Magda.

Gość EloEloElo
Dziękuje ! życie mi ratujesz !

Gość guhguoh
its name i like talling

Pare malych bledow poprawilam Hi! I\'d like to tell you about my new neighbour. Her name is Ania. She\'s very nice and she\'s got a great dog. Its name is Azor and its got long, brown and curly hair. Ania\'s got the same! They look very funny together. She\'s very confident and that\'s why I like to talk with her about our dogs (pets?). I\'ll tell you more about it when we meet. Regards, Magda.