Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarotka.net

Dwa pytania odnośnie telefonu komórkowego

Polecane posty

Gość jarotka.net

1 Czy można zablokować sms-y z innego telefonu komórkowego, aby nie dochodziły ? Czy wtedy nadawca dostaje jakąś informację o tym ? 2. Po jakim czasie niedostarczony sms wraca do nadawcy ?

1. Niektóre telefony mają funkcję "czarnej listy", często można ją sobie dograć, ale trzeba kogoś kto się zna na telefonach. Nadawca nie dostaje o tym informacji. 2. SMS nie wraca. Możesz sobie włączyć potwierdzenie doręczenia. Większość telefonów posiada tę funkcję.

Gość jarotka.net
Tak, tak mam funkcję potwierdzenia otrzymania przez odbiorcę sms. Źle się wyraziłam- chodzi mi oto, czy jak sms nie zostanie dostarczony ( np ktoś zmienił numer) to po jakim czasie nadawca otrzymuję informację zwrotną " twój sms nie został dostarczony"

Gość ja takiego kiedyś dostałam
chyba po miesiącu albo więcej

Gość jakajaka
po 7 dniach

Gość gfgfgf
Miałam kiedyś taką sytuacje, że mimo wysłania sms'a nie dostałam raportu- tak jakby osoba miała wyłączony tel. Pisząc z innego tel. raport dostałam. Czyli chyba jest taka blokada. Nie wiem tylko jakie modlele telefonów mają taką funcję. Dodam, że po jakimś czasie z tego pierwszego tel. raporty również doszły. Wyglądało to jakby ktoś mnie przyblokował a potem odblkokował :O, chyb, że coś innego się stało i przyczyna była całkiem inna.

Gość gfgfgf
Pytanie do Was czy jest to w ogóle możlliwe? :-)