Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nadaje sie na kure domowa

ugotowalam mu obiad a on poszedl do restauracji....

Polecane posty

No wiec tak... Znam go jakos pol roku. Dzieli nam duza odleglosc, ale staramy sie widywac jak najczesciej. zawsze bylo tak ze to on mnie odwiedzal, ale teraz mam kilka dni wolnych na uczelni wiec stwierdzil ze bedzie milo jak go odwiedze.Tak tez zrobilam. Przyjechalam wczoraj wieczorem. Wszystko bylo ok niestety nagle dzis wypadlo mu jakies spotkanie biznesowe a ja stwierdzilam, ze nie mam ochoty z nimi siedziec i gadac o warunkach kontraktow. Zatem zaproponowalam, ze moze po porstu zostane w domu i ugotuje jakis smaczny obiad i razem potem go zjemy. Prawda jest ze nie potrafie wspaniale gotowac bo na codzien tego nie robie. Jednak dzis sie postaralam a przynajmniej tak myslama. zrobilam sos brokulowy z serem plesniowym, lososiem do tego makaron i swieze ziola. Na deser zrobilam tiramisu bo on mowil ze to jego ulubiony deser. Nakrtylam ladnie stol zapalilam siweczki. zadzwonilam do niego zeby kupil jakies dobre wino. NIe moglam sie doczekac az wroci. On wrocil i wiecie co? przy stole stweirdzil ze widac ze nie umiem gotowac i w ogole to jakos tak niezbyt wyglada i ze w ogole on nie lubi teog typu dan. i ze woli bardziej miesne!Zrobilo mi sie przykro ale mysle ok jest ze mna szczery i przeciez nie musi akurat tego lubic. zaraz potem poweidzial ze zebysmy sie oboje nie musieli "meczyc z tym niby obiadem" to on mnie zaprasza do swojej ulubio0nej knajpy. I jeszcze dodal ze wszystko tam maja pyszne. Po prostu poczulam sie jakbym dostala w twarz. Ja powiedzialam ze moze chociaz sprobuje tego tiramisu to on mi na to " kochana nikt nie robi lepszego tiramisu niz w tej restauracji:;/;/;/ Co za cham.... powiedzialam mu ze nie mam ochoty jadac w tej jego super restauracji ale jak tak bardoz chce to moze isc przynajmniej zostanie wiecej do mnie. Ejjj i sobie poszedl!!! tak bez slowa olal to ze sie postaralam i zrobilam mu obiad!! Juz sama nie wiem czy przesadzam czy serio chamsko sie zachowal. Siedze tewraz z calym garnikiem tego makaronu z tym sosem i z tiramisu i jeszcze mam wino.... Tak mnie wkurzyl ze jutro chyba w ramach tej bardzije miesnej potrawy ugotuje mu cos z zarciem dla psow albo cos... Co za lajdak...

Gość DKMG
a można się załapać to to żarełko to przyniosę frytki i piwo :D

Gość nie przyszedlem nawracac
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 🖐️

zapraszam powiem mu ze przynajmniej ktos mnie docenil;p

Gość viva__
Ty nic mu nie gotuj tylko wracaj jak najszybciej do domu. Co za zimny cham:o

Gość nie ty się nie nadajesz
tylko on się nie nadaje żeby mu gotować :D daj mi, chętnie zjem, nawet to tiramisu jutro mu nie gotuj nic i w ogóle mu nie gotuj niech żre w swojej restauracji jak planujesz z nim zostac, zobaczysz jakie to dla ciebie odciążenie, nie będziesz musiała połowy zycia w garach stać

ej no co sie smiejecie;) to jest moja osobista tragedia;) Macie jakies pomysly na miesna potrawe z karmy dla kota tak zeby zaraz sie nie zorientowal. Chcce mu cos takeigo ugotowac a potem wieczorem kazac wyniesc smieci a puste opakowanie po zarciu dla kota dam na sam gore. On nie ma kota wiec sie pewnie zapyta [o co mi to bylo i wtedy mu powiem:)

Gość nie ty się nie nadajesz
nie zapomnij tylko mu tam napluć ;)

Gość ooooooooooooooooooooops
ale głupek z niego! ech.. ale bym mu sajgon zrobiła za to co powiedział

Gość kikoo
o kurde to strasznie mi przykro.... ja tez chetnie bym sie zalapala na to jedzonko bo brzmi swietnie!!! brokuly w sosie.... mmmmmmm i losos. uwielbiam!! no i makaronik a o tiramisu nie wsopmne.... szkoda ze trafilas na takiego chlopaka ja swojemu upieklam ziemniaki w plasterkach i do tego usmazylam kurczaka w panierce z krakersow ale ze sie spoznil przez korki to wszystko bylo spieczone... a on powiedzila ze wspanialszej kolacji nie jadl (a sam gotuje 100 razy lepiej niz ja...)

ok nie mowie ze chce polowe zycia w garach stac i csale zycie mu gotowac, ale to mial byc pierwszy nasz wspolny obiad ktory ja przygotuje. Wiedzila ze nie gotuje bo jestem studentka a wiecie jak to studenci;) mogl to troche docenic. I w ogole mogl docenic chociaz to ze zrobilam jego ulubione tiramisu

co za cham. oczywiscie ze go kopne w tylek, ale najpierw planuje mu zorbic cos z zarciem dla kota. zeby mial te swoje miesne dania ktore tak podobno lubi;/

Gość kikoo
a tak w ogole na twoim miejscu to juz bym sie spakowala i byla w drodze do domu... i sie do niego nie odzywala:/ co za brak taktu...

A może to jedzenie naprawdę okropnie wyglądało. Powinien docenić jednak Twoje starania. Jak nie chciał jeść to mógł przynajmniej coś zamówić do domu.

tez bym pojechała do domu. Co za kretyn! powinien zjeśc a jak by mu nei smakowało to chociaz udawac że jest dobre. Naprawdę się postarałaś!!! zrobić takie danie!!! mmmmmniam ja bym zjadła z chęcią, naprawdę na łososia mam ochotę już od dawna aaaa zaciekkawił mnie ten sos brokułowo serowy. Mój T. nie przepada za takimi daniami ale ja tak :) Postaralas się, nie zrobiłaś standardowo schaba z frytkami czy ziemniakami a ten jeleń nawwet nei spróbował. Hahahaha nie mogę naprawdę! z takim palantem już dawno sie nie spotkałam! Jedź do domu bo to ze nawet nei spróbowął to szczyt chamstwa, zachował sie strasznie. Jak wrócisz do siebie to moze dojdzie do neigo. Ja piernicze jakby mnei tak facet zlekcewarzył to by jeeszcze chyba w pysk dostał.

oj nie pakowac to ja sie dzis nie zamierzam.... Poczekam do jutra az nakramie go zarciem dla kota . pozaluje lajdak. Dzis mma zamiar udawac ze mi to zwisa i powiem mu ze dobrze ze sobie polazl bo wiecej do mnie zostalo.

ehh dziewczyny juz teraz nie wiem po waszych wypowiedziach co robic. Czy sie pakowac i jechac czy zostac do jutra i uraczyc go daniem z zarcia dla kota?

Gość DKMG
to gdzie mam przyjść

Gość kikoo
jEDZ DO DOMU!!!!!!!!!!!!! POKAZ ZE MASZ HONOR... a moze jutro on zamist probowac twoje danie pojdzie od razu do resto? albo przyniesie cos ze soba?? albo w ogole nie przyjdzie w porze obiadu ,a potem wroci najedzony??

ehh nie wiem jest juz pozno. walsnie sprawdzalam rozklad pkp i ostatni pociag mam o 21.30 wiec juz po ptokach jak to mawiaja. Czyli zostaje zarcie dla kota;)

Twoją osobistą tragedią jest ten facet. Jutro nie gotuj, niech Cię zabiera do resturacji. A w ogóle jeszcze tam jesteś? poniżył Cię, a Ty dumasz co jutro gotować:o

Gość joannaS
dziewczyno uciekaj jak najdalej od tego chama, mojemu facetowi jak pierwszy raz coś ugotowałam to oczywiście na maxa przesoliłam, a on i tak się zajadał, aby mi przykrości nie zrobić. a na tego faceta to mi po prostu brak słów. ON MA CIĘ ZA WIELKIE NIC. pakuj się i jedź do domu, to co zrobił niestety jest niewybaczalne, bo zeszmacił cię na amen

Gość marieta baletnica
JEJKU JAK ON MÓGŁ TAK POSTAPIĆ , UWAŻAM TO ZA SKANDAL .!!! ja mojemu kiedys ugotowałam to bardzo to docenił , ale gdyby postapił tak jak ty to pewnie odpłaciłabym mu tym samym kiedys albo cos podobne , bo facet to taka populacja ze ja juz sie w tym gubie z innej gliny ulepieni :O :)

Gość yyyy....
Kup pedigree junior dla szczeniąt, ale nie suchą karmę i zrób gulasz. ;) Mój szczeniak uwielbia ten z dodatkiem kurczaka. :D Wystarczy, że podgrzejesz. Nic nie będziesz musiała robić, najwyżej podprawić jakąś wegetą i pieprzem. :D:D:D

chce dac mu nauczke. W ogole wyslal mi smsa ze juz wraca do domu i czy juz spie bo kupil mi obiad w tej restauracji;/