Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Czy on może mnie kłamać?

Polecane posty

Powiedziałam chłopakowi, że nie podoba mi się że pije. On powiedział, że w takim razie będzie się ograniczał. Czasem nie mam z nim kontaktu wieczorami. Czy może wtedy pić z kumplami?

Gość dfd
oczywiscie ze moze...

Gość tulu tulu
moze pic i nie warto trzymac na smyczy bo zglupieje i bedzie klamal

szczałka --->>> Pewnie, że nie. To bardzo męczące. Teraz nic do mnie nie pisze. Wczoraj poszedł spać o 2 bo byliśmy razem. Wstał bardzo wcześnie rano i długo pracował. Potem mecz. Może nie pije tylko śpi.

no tak, tylko ze gdy zaczynasz stawiać warunki - musisz byc konsekwentna. Jesli mówisz : "ogranicz picie do.... (tu wstawić), jeśli złamiesz dane słowo nastąpia takie i takie konsekwencje". I teraz jesli on łamie to słowo - Ty musisz konsekwentnie trzymac się tego co powiedziałaś - te konsekwencje wyciągasz. Jeśli nie będziesz konsekwentna- on nie będzie się z Tobą liczył i nie będzie Cię szanował, a wtedy Twoje życie z nim zamieni się w koszmar... tego dla siebie nie chcesz, prawda?

szczałka ----> Oczywiście, że nie chcę żeby mnie okłamywał. Powiedziałam mu, że jeśli nadal będzie takim pijakiem to dostanie czerwoną kartkę. Tylko jak do licha sprawdzić czy on pije. Równie dobrze może być zmęczony i spać. Niby powinnam mu zaufać, ale....

czyli okresliłaś mu dokładnie czego nie bedziesz tolerować? Czy sama bierzesz własne słowa powaznie?

Tak. Nie chcę być z alkoholikiem. Znam swoją wartość. Tylko właśnie boję się, że będzie mnie kłamał i pił w ukryciu. Nigdy nie był grzecznym chłopcem.

KONSEKWENCJA to jedno słowo Cię uchroni przed byciem z pijakiem, powodzenia 🌻 dasz sobie radę :)

Gość aniolku pisalas niedawno ze
chlopak nie chce sie uczyc, do tego jeszcze teraz popija?

nie bedziesz miała z nim łatwego zycia dziewczyno, uczyc sie nie chce za to pić chce ehh kobiety w co wy sie pakujecie

Ehhh Wiem, że głupia jestem. Nie zamierzam jednak planować z nim wspólnego życia, jeśli się nie zmieni. Tylko najgorsze, że nie mogę wiedzieć czy on pije, czy nie. To takie kupowanie kota w worku.

jak sie z nim spotykasz to czujesz przeciez ze smierdzi piwskiem, jak gdzies idziecie to patrzysz ile pije, dobre są tez niespodziewane spotkania, wtedy kiedy on sie nie spodziewa i byc moze popija sobie

Na cały nasz staż tylko raz czułam od niego alkohol i to słabo. Zawsze nienagannie wygląda bo niezły picuś z niego. Jak jesteśmy razem to nigdy się nie upija i we mnie też nie wlewa alkoholu. Nie mogę do niego niezapowiedzianie wpaść wieczorem czy w nocy bo mieszka z rodzinką, dość daleko ode mnie i głupio by to wyglądało. W takim razie pozostaja tylko podejrzenia. Wiem, że w przeszłości to niezły był z niego aparacik.

Gość zmienić faceta to tylko w erze
Nie zamierzam jednak planować z nim wspólnego życia, jeśli się nie zmieni. dopiero potem pójdzie na całość zmieni się ale na gorsze, niestety