Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołka..26

Czy mógłby mi ktoś doradzić?

Polecane posty

Gość Miliiiiiii
Ile jesteście razem?

Gość aniołka..26
Ale czy to nie facet powinien walczyć o babę?! To on powinien napisać - jeśli chcialabyś porozmawiać, proszę spotkajmy się. A nie ja. No wlasnie - nie umiem ocenić tego obiektywnie.

Gość Miliiiiiii
Oj strasznie skomplikowani chyba bardziej niż kobiety.

Gość wóz albo przewóz i krotka pila
wystraszył się mojej "desperacji" i w końcu zwiał" e to moze tak byc jesli zwiazalas sie z przedszkolakiem dzieci dzieci załatwiacie takie sprawy mailowo :O

Gość Miliiiiiii
dzieci dzieci załatwiacie takie sprawy mailowo właśnie mi o to chodzi jeśli związek jest poważny to się o takich ważnych sprawach rozmawia

Gość aniołka..26
Ok, napisałam. Napisałam że proponuję spotkanie dziś (czyli w piątek) i jesli nie przyjdzie - zrozumiem i obiecuję nie zawracać mu już głowy.

Gość Miliiiiiii
I bardzo dobrze życzę powodzenia,

Gość chyba cię nie pocieszę
moim zdaniem: juz pozamiatane ten tydzień sprawił, ze on przygotowal sie na rozstanie i jest wielce prawdopodobne, że nawet jesli postanowicie jeszcze byc razem, to i tak sie to rozpadnie

Gość
Szantażystkom emocjonalnym mówimy twarde "nie". Latać za babą? A po chuj? Jak kocha, to: 1) nie strzela fochów, 2) wychodzi facetowi na przeciw. Kolejna sfochowana księżniczka co na zmywaku dorabia :P

Gość aniołka..26
Ok. Wszystko na dobrej drodze. Rano odpisal że z chęcia się ze mną zobaczy i porozmawia. Okazalo się że pojechał do rodziny i jest 200 km stąd. I ... właśnie jedzie do mnie. To chyba dobry znak, że zostawił rodzinę i tyle jedzie by spędzić ze mną weekend, co? :)