Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsdsdsds

Co myslicie o osobach krore przez kila lat pracuja za minimum w Londynie

Polecane posty

Gość A TO PODZIEKUJCIE RZADZACYM
GB TO Imperium. zawsze bylo! wiec co porow ywac do biednego kraju gdzies we wschodniej Europie ...

Gość ale jezyk..................
W polszy zostaly same niedojdy zyciowe, nieporadne cioty co sie trzesa na sama mysl wyjazdu,i maja nasrane bo wiedza ze by sobie nie poradzili.Jeszcze sobie polepszaja nadszarpniete ego ponizaniem emigrantow, bo wiedza, ze ci sa od nich lepsi.Zalosna polska cholota.Nawet sprzatania nie umieliby sobie zalatwic, a do anglika nie umieliby sie odezwac.Dlatego siedza na dupie, krytykuja i ciagle wypominaja-oni-emigranci-sa gorsi, to niedojdy-a tak naprawde mysla tak w glebi duszy o sobie.Sram na was cioty za 1000zloty.Co, zal wam dupe sciska, ze pomywacza w UK stac na wiecej niz wyksztalciucha w PL?A siedzcie sobie na tym zadupiu.I czekajcie na marny ochlap glodowej emeryturki, bo my, Polacy w UK bedziemy miec godne emerytury tutaj, bez wzgledu na wykonywany zawod.Ten sie smieje kto sie smieje ostatni.My-bedziemy kiedys miec godna starosc, na ktora sobie ciezko zapracowalismy znoszac wylewanie na nas kublow jadu.Wy?-bedziecie zgorzknialymi starymi dziadami.Nie jestescie warci niczego wiecej, jak siedzenia w tym kraju wrednych zapieklych nienawistnych zazdrosnych dziadow. hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Gość teramyteramy
dobre dobre.Mnie tez gowno obchodzi zawistna cholota z jakiegos tam biednego kraju nad Wisłą.Poziom społeczenstwa dobitnie odzwierciedla poziom politykow.Dobrze ze już nie mam nic wspolnego z tym gownem.Niech sie taplaja sami we wlasnych odchodach.

Gość Zakute mozgi.
Ograniczone. widza tylko jedna opcje-- zmywak. zero wyobrazni. biedaki... siedzcie w polszy i stulcie ryje.!

Gość taki jezyk...45
zakute paly z PL chelpiace sie swoim marnym wyksztalceniem.Szkoda tylko ze nie przeklada sie ono na wasze zarobki.hahahahahaha.A jak sie nie przeklada, to trzeba sobie znalezc kozla ofiarnego, zeby psy na nim wieszac i wmawiac ze jest gorszy.To wy jestescie gorsi.To wy jestescie zakompleksiona, zamknieta w stereotypach ciemna masa.I dobrze wam tak.Skoro nas, emigrantow macie w tak glebokiej pogardzie, bo tak was bardzo nasze zarobki w oczy kola-to macie za swoje.Jak kuba bogu tak bog kubie.Nie watpie ze jak przyjdzie do wyplaty emerytur-nie omieszkacie znowu nas opluc i zwyzywac, z zazdrosci.No coz, kazdy sobie uklada zycie w takim kraju jaki mu pasuje.Wam widocznie odpowiada siedzenie w polskim piekielku, nie ruszajac dupy z cieplego wygodnego fotela.Do zobaczenia na emeryturze-polskie osly. Ja bede sobie ja spedzac w bezpieczenstwie materialnym, a wy-w warunkach uragajacych wszelkim normom.Cioty za 1000 zloty!!!!!Wyksztalciuchy z rozpuszczona morda.

Gość autor tematu__londoner
niepotrzebnue zakladalem ten temat, pojawiaja sie takie trole foruniwe jak posty wyzej, sam miezkam w Londynie i nie najezdzam na Polakow w Pl i w UK, tem koles wyzej sam ma jakie kompleksy, a poza tym emerytury w UK wcale nie sa wysokie trzymajcie sie cieplo drodzy rodacy w Polsce i za granica - Wesolych Swiat ;-) i nie tryskajcie jadem na siebie wzajemnie

Gość taki jezyk 45............
koles.....emerytury w uk nie sa takie wysokie....heh. to tak samo jak minimalne pensje w uk, nie sa takie wysokie.....NO WLASNIE. Tylko jakimsik sposobem robol na najnizsza stawke moze sobie pozwolic na wiecej, czesto o wiele wiecej niz wyksztalciuch w pl. To samo jakimsik sposobem z emerytami. i co mi na to odpowiesz????(domyslam sie ze gowno, bo stawki tryskajacych jadem kurw z polski, nienawidzacych z zazdrosci emigrantow, sa cienkie.... oj bardzo cienkie......).I dobrze im tak, skoro tak nas nienawidza.skurwysyny polaczki rzadzone przez kaczki.................buhahahahahahahahaha ps. huj w dupe polaczkom w polszy. sram na was z gory na dol, i po bokach.

Gość vipvipvip
wiecie co, przykre to co sie tu czyta, ale musze wam powiedziec ze ja tez nie lubie to polszy jezdzic, ograniczam wyjazdy do minimum, mama odwiedza mnie tu w uk, tak naprawde to tylko dla niej przyjezdzam od czasu do czasu do rodzinnego miasta. Nie lubie naszego kraju, ludzie sa dziwni, odzwyczailam sie, i nie wyobrazam tam sobie zycia. Co do emerytur w uk, to moze nie sa one wysokie, ale jak ktos ma do tego wlasny dom, albo nawet dwa, to bedzie zyl BARDZO WYGODNIE...

Gość .To prawda.
Dlatego chce kupic tu mieszkanie pod wynajem .co najmniej 1000f mies.piechota nie chodzi..

Gość 15 lat w UK
Chyba jestescie tutaj krotko albo nie macie pojecia o systemie emerytalnym w UK,Uwazajcie zeby na starosc nie przyszlo wam sprzedac waszego splacanego cale zycie domu bo nie bedzie z czego za dom starcow zaplacic. Pare postow powyzej jest poprostu zalosnych.

Gość jesli nie masz prywatnego
funduszu emerytalnego, to marna ta twoja emerytura w UK bedzie! I tak jak post powyzej, chyba krotko w tym kraju jestes bo wcale nie znasz realii zycia tutaj. A zeby kupic pozadny dom w pozadnej to trzeba zarabiac o wiele wiecej niz min. panstwowa.

Gość A ile trzeba zarabiac Polsce
Zeby kupic porzadny dom w porzadnej......;) hahahah ha

Gość A ile trzeba zarabiac Polsce
Mi wystarczy ze znam raealia zycia w Polsce.

Gość vipvipvip
no nie wiem czy nie wiem o czym pisze, mamy niewielki flat ktory wynajmujemy, i dom w ktorym mieszkamy, jedno z nich jest juz prawie splacone, jak bede miala 60 lat to sprzedam jedno z mieszkan i to bedzie emerytura....

Gość A ja kupie lokal na sklep
I go wynajme. to tez niezla emerytra!

Gość mi pasuje i sobie chwale
Znam angielski bardzo dobrze ale siedze w jednej firmie 3 lata i to minimum to poczatek gory lodowej. zarabiam teraz 6 funtow.. ALE.. 1- o jedzenie sie nie martwie- laduja mi takie porcje do domu ze nie dam rady zjesc- dziele wspolmieszkancow. od pieczywa, warzyw po miesko i slodkosci co zmiejsza moje wydatki o kupe kasy 2- to samo ze srodkami czystosci 3- jesli manager ma przyplyw dobrego humoru dopisuje mi kilka godzin tzn- jak pracowalam 8, on pisze np 10, co daje ekstra kase za free. Zdarza sie to czesto 4- nasza obsada to swietny zespol- zgrany, kochany i szanujemy sie 5- letnie i zimowe party plus urodziny kogos ze staffu to wydarzenie swiateczne- firma placi za lokal, jedzenie, alkohol 6- nie ma cyrku z holiday- kiedy chce to biore, jak mi sie skonczy moge wziac bezplatny a kiedy jestem chora to wystarczy zadzwonic, nie ma potrzeby przynoszenia sick note- zaufanie jednak zaufaniem- na drugi dzien smierdzisz alkoholem- masz wieeeelki problem 7- night shift placony 1.5, zaznaczam ze u mnie nie ma systemu zmianowego- to twoj wybor i tam ciezko sie dostac- Ja pracuje od ponad roku- jest ekstra Tak więc podsumowujac- czuje sie swietnie w mojej kanapkowni( firmie cateringowej) i chocby mi placili w innej za zrywanie sie z lozka o 6 rano, tloczenie sie w autobusie nawet za dyche na godzine to podziekuje. praca nie jest latwa- zimno, daleko, wiecznie na stojaco i za minimum. Tylko mi tam dobrze- lepiej trafic nie moglam. amen-

Gość fhshshshrehshnr
ostatni komentarz jest pozytywny,Ciesze sie ze jestes zadowolona,o to wlasnei chodzi:)

Gość W sumie dobrze napisane
Bo co was tam w Polsce OBCHODZI nasze zycie????? wara od nas!

Gość Kathi28
Popieram to nasza sprawa zazdrośni ludzie z pl

Gość zazazazaaazazaz

Gość PewnaemigrantkazUK
Jak czytam co poniektóre komentarze,to bardzo się ciesze i się przekunuje,że bardzo dobrze zrobilam wyjeżdzając z Polandi.Zal mi tych marnych polqczków,co jeżdzą po emigrantach,a w Polandii są albo na bezrobociu,pobierajac zasiłki albo siedzą na utrzymaniu rodzicow,mieszkają z rodzicami ew.z tesciami,bądz pracują za marne pieniądze.Boją się wyściubić nos,klepiąc biede i będąc sfrustrowanym wyżywają się na innych. Mnie w UK,jak i mojemu przyszlemu małżonkowi żyje się super,język znamy,wynajmujemy sobie chate,mamy 2 bedroom ( przetłumczyć polaczkowm w polandi? hehe ) mamy super autko na które nie stać polaczków w polandii,aż się nie moge doczekać aż pojedziemy do PL swoim autkiem,ojojoj oko zbieleje zawistnym zazdrosnym polaczkom.Ich mina będzie bezcenna. :P

Gość PewnaemigrantkazUK
Tak swoją drogą,żeby nie było mój przyszły mąż wyjechał do pracy a i owszem,ale miał i pracował w Polsce za marne pieniądze,więc dlatego wyjechał,a ja wyjechałam wraz z nim . :)

Gość Do dupyyy
kurwa,nauczyliscie sie jechac na benefitach ,gardze takimi osobami,samotne matki sa samotnymi matkami na wlasne zyczenie,bo majac status matki samotnie wychowujacej dziecko dostaja wiecej .

Gość To ze ktos bierze benefity
Nie oznacza ze jest zlym czlowiekiem! a przez ciebie przmawia zwykla ZAWISC!

Gość nie dziwie sie ze w Uk
czasami wstyd sie przyznac ze jest sie Polka...

Gość jussaa
ranyyy co za topik! ludzie opanujcie się! wstyd normalnie :/

Gość pan mietek z warzywniaka
a ja sram zadka kupa na was polaczki co zazdroscicie nam emigrantom! kiscie wasze ogory w zapyzialej polsce ja tam wole za minimum zapitalac nawet na mopie niz z takimi Ynteligentami sie zadawac jak wy i te wasze wiecznie skwaszone miny ogladac!!!! wara od emigrantow! madrale co wam tatusie i wujaszkowie cieple posadki zalatwili!!!