Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulkaaa

ezoteryczna jestes?

Polecane posty

Gość adwokatdiabła
ezoteryczna to nie przysłowie .... traktujecie ją jak dziewczynke na zawołanie ... wam sie wydaje że postawić karty to splunąć... ona jest za dobra dziewczyna żeby coś powiedzieć.. :O

Gość mysle ze----
ja moge odpowiedziec na nurtujace cie pytania kiedys bylam tu znana jako - lola radzi :D

a o co ci chodzi? ... tak szczerze? wtracasz sie niepotrzebnie... jak bedzie chciala sama odpowie, bez niczyjej pomocy... :) nie wnikaj w kogos temat i tyle ;) wiec nara :) a jak nie to nie to nie to i nie odpowie ... wiec daj ze na luzzzz ...

Gość adwokatdiabła
o jajco mi chodzi pisze bo mi się tak podoba i pisać będę

dzieki i pytam... nie wnikajac, bo patrze niektorzy tu maja jakas obawe... nie wiedzac nawet co naprawde ich boli... ?? Chcialabym abys stwierdzila co w me milosci... czy dalej to ciagnac czy daj se spokoj...? ja kasia 04.04.1985 on karol 31.08.1979 czekam na wskazowki, czy dalej walczyc o ta milosc czy daj sobie juz z tym spokoj?? bo szczerze mam same zmartwienia... czy to ten facet i czy jest tego wszystkiego warty??? I co z moja przyszloscia?czy znajde prace?jak wszystko sie ulozy?? czekam na odp :) z gory bardzo dziekuje :):):)

Gość adwokatdiabła
sto pytań do .. może jeszcze spytasz o antka szwagra brata rodzonego :P co

a po jaki grom ty sie wtracasz co? moj motyw! moj temat ! wiec se odpusc chlopcze z siwej roli ! haa :P

Gość adwokatdiabła
jestem kobietą .. brzydko do mnie mowisz a wlasnie miałam ci napisac co mi wyszlo z numerologii zanum ezo powrózy :P

Jemu jest z Tobą dobrze, ale na dzień dzisiejszy on nie ma sprecyzowanych planów albo ma tajemnice... Coś przed Tobą ukrywa. Bardzo Cię pragnie i czuje dużo ciepła, ale nadchodzą pewne zmiany w jego życiu co również wpłynie na Ciebie... W sumie uważam, że nie jest to ideał związku... Musiałabyć jeszcze poczekać a karty mówią, że chyba jednak się poddasz.. Ale to zalezy od Ciebie i Twojej cierpliwości! Co do pracy, karty nie radzą Ci wielkiego zaangrażowania a prace, bo to może ochłodzić Twoje stosunki z partnerem.

ezoteryczna - bede wdzieczna za odpoweidz... i nie wnikajmy w tego antka szpryche z roli :) na kafe zawsze znajdzie sie jakis patafian :)

Gość adwokatdiabła
spadaj na drzewo ... myślisz że można za darnmo wykorzystywac ludzi..Ezo nic nie powie bo za dobre ma serce dziewczyna a wy ją wykorzystujecie naq prawo i lewo za darmochę....

a mozesz cos bardziej pzyblizyc? chodzi mi o to czy dalej w tem trwac?? czy to ma jakis sens? bo sama juz nie wiem... jaka bedzie nasz przyszlosc? czy przypadkiem sami sie nie oszukujemy??w tym wszystkim?

Gość mysle ze----
a co jak numerologii wyjdzie ze nie warto to go rzucisz?:O oby on byl pierwszy ;)

a jeszcze jedno... jak bys mogla.. co przede mna moze ukrywac??jakie tajemnice? wydaje mi sie ze jest ze mna szczery w 100% o co moze chodzic?czy kogos ma innego? czy o inny motyw? z gory dzieki za odp :)

Karty pokazały, że on po prostu nie wie co dalej z Wami będzie... Nie dlatego, że chce Cię rzucić, ale dlatego, że on sam nie wie co bedzie jutro ani co Ty zdecydujesz... Nie wie co ma planować.

Gość mysle ze----
ezoteryczna - wydaje mi sie ze stosujesz tu metode pozytywnego myslenia?? :D

ahaa rozmumiem... wolalabym aby bym bardziej stanowczy moze by lepiej bylo... ezoteryczna - a co z kart zauwazylas?? chodzi mi o jakies takie ogolne wskazowki dla mnie... dla tego zwiazku?? co moglabys mi poradzic na przyszlosc prywatnie i ogolnie :) bede bardzo wdzieczna :):):)

Gość adwokatdiabła
na wrozbach on line jedno takie pytanie minimum 60 zeta ezo marnujesz się ...majątek bys już zbiła na tym :O