Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna83

Do zdradzających. Jaki jest sens zdrady? Dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

moze nie chce ci robic przykrosci? no wiesz jakby ci powiedzial ze nie mogl sie powstrzymac albo.. ze sie zakochal? :D (to jest najlepszy text)

" komiczne a co bys zrobil jakby zonka zaczeła gierki posługujac sie dzieckiem?" nie przypuszczam - mało prawdopodobne "no wiesz ciagle podwyzszanie alimentów" nie żartuj :D ona ma góre kasy i na pewno nie jest chciwa " niedopuszczanie do widzeń" tez dosc mało prawdopodobne " albo jakby zwiazala sie z niedobrym czlowiekiem ktory wychowywałby Twoje dziecko?" cóż, nie mam na to wpływu, pewnie bym chciał odebrać jej dziecko...

[zgłoś do usunięcia] movering (movering@o2.pl) zdrada po pijaku to nie zdrada tez taką wersje słyszałem malo tego, wiele osob w to szczerze wierzy

\"Kwiatek pierdzielisz tam... dziecko w wieku 20 lata i wegetacja, mieszkanie z rodzicami itp... bezsens\" z tym sie zgodze... myslalem o sytuacji ze mlodzi na swoim.. no ale... nie chcialbys miec TERAZ dziecka? powaznie pytam. masz kobiete, mieszkanie, pewną stabilizacje w kancelarii, dobre zarobki... jak bedziesz miec potomka to wiesz.... kiedys dziecko ci pomoze jak bedzie moglo... a... \"blood is thicker than water\" jak to Anglicy mowia

albo jakby zwiazala sie z niedobrym czlowiekiem ktory wychowywałby Twoje dziecko?" cóż, nie mam na to wpływu, pewnie bym chciał odebrać jej dziecko... chciec to ty mozesz .. jesli mieszkasz w polsce to male szanse.. no ale coz, mialo byc o zdradzie..

Gość Młoda____
no właśnie to akurat wiem że lepiej się nie bzykała bo to później sam wypalił po pijaku. Poza tym puki nie zdradził to nie wiedział czy będzie się lepiej bzykać więc co?? Ta myśl że inna może być lepsza?? Ale po?? Nie mógł powiedzieć mi że chce czegoś nowego?? Ja bynajmniej nigdy nie leżałam jak worek kartofli.. baa powiem więcej, to mi zawsze było mało a nie jemu. Zaspokajał mnie ale raz a ja lubiłam długie zabawy w wannie później w łóżku a później może jeszcze jakiś pieszczoty. Gotowanie?? Nie jechał do niej na obiad przecież?? Wygląd?? Qrwa no sory ale ja pracowałam jako fotomodelka a ona starsza babka z mężem i dzieckiem?? Nie mogę tego zrozumieć

dobra dawno twmu bo jak byłam młoda.... moja wielka love poszedł sam na sylwestra,bo byłam bardzo chora. Niby żałował ze nie został ze mną(ja oczywiście dumna nie kazałam Mu isc samemu) Na imprezie była kobieta która na niego od dawna polowała,zamkneli sie w pokoju i nic nie było prócz pocałunków ech jaka ja byłam dumna ze nie uległ.....hehehe po czasie okazało sie ze nie uległ bo był pijany i struty wiekszość imprezy spędził w ubikacji:O gdyby nie to podejrzewam ze by mnie zdradził

"no właśnie to akurat wiem że lepiej się nie bzykała bo to później sam wypalił po pijaku" Dobrze i wygodnei zakładać że to prawda :)

Gość Młoda____
jechac z jednego konca polski na drugi to nie chwila pokusy, twierdził że chciał ją poznać tylko ,ze fajnie się gadało i nie wiedział że tak będzie. Później też było że chyba się zakochał. Ale po co to?? po co w ogóle jechał?? Nie rozumiem po prostu zdradzających,jak mi było z kimś źle to zrywałam nie zdradzałam. Po co kłamał że musi wyjechać do pracy?? Po co wracał i mówił kocham a myślał też o niej?? Po co??

"jechac z jednego konca polski na drugi to nie chwila pokusy, twierdził że chciał ją poznać tylko ,ze fajnie się gadało i nie wiedział że tak będzie. Później też było że chyba się zakochał. Ale po co to?? po co w ogóle jechał?? Nie rozumiem po prostu zdradzających,jak mi było z kimś źle to zrywałam nie zdradzałam. Po co kłamał że musi wyjechać do pracy?? Po co wracał i mówił kocham a myślał też o niej?? Po co??" Żeby poddać sie chwilom uniesienia :)

Gość Młoda____
sunset nie mi to wypalił więc w to wierze, jak gadał z kolegą to mu powiedział cytuje " że rojechana ona strasznie i nic nie robi" Zresztą później prawie błagał mnie o sex bo strasznie mu tego brakuje, więc co?? chciał sprawdzić jak mu z inną będzie??

po to ze nie byl pewien czy chce cie zostawic, moze by sie okazalo ze nie jest taka super a do ciebie by juz nie mial powrotu?? zostawil sobie otwarta futrke.. a niby co mial powiedziec? bylem glupi , wybacz mi.. i miec nadzieje ze to wystarczy

Gość Młoda____
chyba po prostu nie jestem w stanie zrozumiec zdradzających:)

"Zresztą później prawie błagał mnie o sex bo strasznie mu tego brakuje, więc co?? chciał sprawdzić jak mu z inną będzie?? " Dokładnie tak :)!

"Hmmm czyli Ona go zafascynowała jednak,rozczarował sie seksem z nią i wrócił do Ciebie?" Nie sądzę - to był po prostu skok w bok i nie zamierzał od neij odchodzić..

\"no ale... nie chcialbys miec TERAZ dziecka?\" a teraz to moglbym nawet i mieć, ale moja kobieta chce miec tak dopiero okolo 30 :D

Gość no dobra****
to już wiemy na mój gust facet zdradza bo już nie kocha asekuruje się stałą partnerka, żeby jak cos mial mu kto prać skarpetki a w tym czasie szuka szczęścia w ramionach innej.

\"to już wiemy na mój gust facet zdradza bo już nie kocha asekuruje się stałą partnerka, żeby jak cos mial mu kto prać skarpetki a w tym czasie szuka szczęścia w ramionach innej\" kobiety dokładnie tak samo zdradzają :)

Gość Młoda____
no właśnie bo zakładając ze inna lepiej gotuje, jest lepsza w łóżku i coś tam jeszcze to po co jesteście z partnerkami a nie z tymi lepszymi kochankami ( zakładając że kochanka tego chce). Ja też kogoś poznałam kiedyś i zerwałam z chłopakiem żeby być z innym a nie zdradzać w tajemnicy, nie było mi to do szczęścia potrzebne

Gość a mnie moj zdardzil z ta s....
http://nasza-klasa.pl/profile/2440031 I co...i dalej z nia jest i jej robi rogi tak jak robil mi a ona sie ciszy bo mysli ze taka wyjatkowa. suka.,

Gość Młoda____
kwiatek nie wszystkie, ja zerwałam z chłopakiem bo chciałam być w porządku, później do siebie wróciliśmy ale nie zdradzałam w tajemnicy

Nie zdradza sie dlatego bo sie kogoś kocha, lepiej gotuje itd.... Nie dlatego też że ma się jakieś nadzieję na miłość... Po prostu dla przyjemnosći....

Mial wszystko sex, wszytsko a mimo to dwa lata z nia byl poki sie nie rozwiodla i mnie zostawil skurwiel, a teraz ona ma za swoje ma rogi jak renifer rudolf hahahahahahahaha chcialabym zeby sie dowiedziala

\"kwiatek nie wszystkie, ja zerwałam z chłopakiem bo chciałam być w porządku, później do siebie wróciliśmy ale nie zdradzałam w tajemnicy\" i to sie chwali :)

mŁODA, WYGL;ADA??? cHYBA JAK DUPA Z ZZA KRZAKA STARA PRYSZCZATA ZMECZONA SUCZ