Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna83

Do zdradzających. Jaki jest sens zdrady? Dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

"I dodam, że nie zdradzam i miałam tylko dwóch mężczyzn, a jestem w połowie między 20-tym a 30-tym rokiem życia.." do czterdziestki zwielokrotnisz tę liczbe :P:P

sami - a moze boisz sie, że Cie ta laska na ulicy spotka i za włosy wytarga?

nie dam bo tak naprawde to mi jej żal 20 lat gówniara on 40 brzydki do d**y w seksie trzeba uważać by zupy nie przesolić a jej wygląd? normalna ładna bo młoda nie wszystkie mlode sa ladne.. ale jak nie chcesz DAC to ok :P

Rozmawiałam z nią nie rozwalałam ich romansu bo sie ciesze ze sie pojawiła,ale problem ze Ona jest autentycznie zakochana. Nawet z moim synem próbuje złapać broni go przed mężem itd. zobaczymy..jak ją skrzywdzi to pożałuje. ona jest podobna z wyglądu do mnie jak byłam młoda

"ona jest podobna z wyglądu do mnie jak byłam młoda" to Ty jeszcze pamietasz te dawne dzieje? :P

\"to Ty jeszcze pamietasz te dawne dzieje? \" *Sami* co wieczór przegląda zdjęcia sprzed lat żeby sobie przypomnieć jak należy uwodzić takich niedojrzałych facecików jak jej były mąż ;)

Gość ola35
A nie zdradzasz?

Gość rezolutna83
No nieźle widzę, że ruszyłam czuły temat.... A dlaczego was zdradzili. podali powód czy tak jak napisał tu ktos, chęć wymiany płynów? Czem,u zdradzają?

"to znowu Sami ? Codziennie ma inny nick ?" pisze jeszcze jako "alicja z krainy lodów". na razie na pomarańczowo ;) styl ma jednak niepowtarzalny ;)

\"lubie zmiany wiec zmieniam nicki\" prawie tak czesto jak facetów, zapomniała dopisać Sami :P

Gość ola35
to się cieszę...

"ola35 - nie " SunsetSuit tylko wykorzystuje okazje " Ja piszę że nie to nie :) Może już nie a może jeszcze nie :) Kto ma wiedzieć ten wie :P

"Kwiatek kupisz kucyka mojemu synowi,to sie zastanowie nad zdobywaniem Twojego serca " jak przyjade ze swoim psem to zapomni o kucyku natychmiast :classic_cool:

Gość sprawdz to koniecznie
Nie obgadujcie dziewczyny tej w CZERWONYM !!! ktos se jaja robi ,laska wklejała tu fote na urodzie stad fota a wy juz po niej jedziecie jak po lysej kobyle :O ! ! ! ! !

Gość nfruguirbguirbg
Zdradzilam mojego chlopaka bo mi zlamal serce, w sumie ten romans trwal przez 3-4 miechy, ale on mnie ranil przez pól roku. On o tym niewie, ale szczerze powiem ze po tym jak mnie zranil wszystko naprawil i sie staral chodz nie zawsze mu to wychodzilo ale bylo swietnie. I zaluje tego do dzis ze tracilam czas na jakiegos glupka, co sie we mnie zakochal i ja w nim, ale po jakims czasie zauwazylam ze z niego kurwa jakis glupek i wiedzialam ze nic do niego nie czuje, ale ona nadal sie staral i wogule nie dawal mi spokoju, oddechnac, smsy co 5 minut przez caly dzien. I zaluje tego do dzis i nie jest mi lepiej z tym ze ja sie odegralam czy cos. Kocham swojego chlopaka a postapilam tak jak postapilam chyba tylko dlatego ze trzymalam w sobie uraz przez to jak mnie mój chlopak potraktowal, ale to tylko wsiadczy o tym ze jestem taka sama jak on, i z tym mi trudno zyc.

Gość na temat proszę
o psach i koniach to sobie pogadajcie w realu. A cos na temat zdrady jeszcze poproszę bo to barzdo inetresujace. Dlaczego zdradzacie?