Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna83

Do zdradzających. Jaki jest sens zdrady? Dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

"kochanka z kochankiem wiedzą o sobie bardzo dużo? facet dzwoni codziennie ot tak zeby porozmawiać. spotykaja sie od poł roku po cichu a znaja kilka lat? on ma dziecko ale nie żonę wolny związek." To ich problem. Złamali zasady.

"ale dzieci nie ma, prawda? a już ponad trzydzieści latek. o czym to świadczy?" komik, z żoną nie chcieliście mieć dzieci? tylko używać życia?

Gość a co jeśli
w jakim sensie złamali asady? co teraz jak to nie jest płytka znajomość pod względem zasobów wiedzy o kochanku, kochance?

"komik, z żoną nie chcieliście mieć dzieci? tylko używać życia?" to było 7 lat temu wiec mielismy jeszcze czas

"w jakim sensie złamali asady? co teraz jak to nie jest płytka znajomość pod względem zasobów wiedzy o kochanku, kochance?" W takim sensie że nie powinni dopuścić do siebie takiej sytuacji - dzwonienia itd... do drugiej częsci zdania - również nie powinni do tego dopuścić. Jednak jakby już tak sie stało to powinni się starać chyba oddalić się trochę od siebie bo to niebezpieczne :)

"to było 7 lat temu wiec mielismy jeszcze czas" to nie wytłumaczenie. ludzie maja dzieci czesto-gesto nawet w wieku 20 lat. miales wtedy 27, tak? jakbyscie mieli dziecko to pewnie byscie sie nie rozeszli, mam racje?

zdradzam,bo moj maz ma przedwczeny wytrysk,od 6 lat mam kochanka,widujemy sie raz w miesiacu,w weekend i jest cudownie,a ja przynajmniej jestem zaspokojona,o milosci nie ma mowy,tylko mile spedzanie czasu

"kwiatek czy ty nie wkraczasz w zbyt intymne strefy ?? " komi odpowie co bedzie chcial... albo nie odpowie jak nie bedzie chcial...

Gość ale gosciowy nie ma co
no co Ty, komik nie z tych co by meczył sie z żonką dla dobra dziecka :D wydaje mi sie ze on ma wiecej rozumu :-)

ahahahahahhahaha MELUZYNA rządzi oł neł hahahahahha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

"miales wtedy 27, tak? jakbyscie mieli dziecko to pewnie byscie sie nie rozeszli, mam racje?" powaliło Cie - oczywiscie, że bym odszedł... a dziecko w wieku 20 lat to wg mnie pomyłka

Gość Młoda____
A swoim partnerką potrafilibyście powiedzieć dlaczego zdradziliście??

"a dziecko w wieku 20 lat to wg mnie pomyłka" wcale nie komik... młodość i energia daja nadzieje na zdrowego potomka i dobre radzenie sobie z wychowaniem a po studiach masz juz niezle odchowane dziecko jak zaczynasz kariere. a teraz jak bys mial dziecko to pomysl jaki bedziesz juz stary jak dziecko bedzie dorosle - 55 lat bedziesz miec minimum

Gość Młoda____
mnie zdradził chłopak i nie potrafi wyjaśnić dlaczego.. mówi tylko " głupi byłem" :/

Gość a co jeśli
a wybaczyłaś mu?

Kwiatek pierdzielisz tam... dziecko w wieku 20 lata i wegetacja, mieszkanie z rodzicami itp... bezsens

Zgadzam sie - zresztą 20 latkowi to bardziej zabawa w głowie niż dzieci. A jak już sie zdarzy - fakt pogodzis sie z tym ale nikt nie odda mu tego co w tym wieku mógłby mieć :) W życiu nie chciałbym zrezygnowąć z tego co było u mnei w tym wieku. A i na dziecko przyszedł czas...

" Komik zdradzałeś żonę i kochanki? i znowu trauma" wszystkie!!! nawet żone kumpla :P

Gość ale gosciowy nie ma co
komiczne a co bys zrobil jakby zonka zaczeła gierki posługujac sie dzieckiem? no wiesz ciagle podwyzszanie alimentów, niedopuszczanie do widzeń, albo jakby zwiazala sie z niedobrym czlowiekiem ktory wychowywałby Twoje dziecko?

Gość Młoda____
jesteśmy razem.. czy wybaczyłam?? Nie wiem, chyba nie do końca skoro nie potrafię po prostu powiedzieć że wybaczyłam.. ale potrafię z nim żyć.. jakoś Napisałam mu teraz sms dlaczego, ale żeby odpisał na spokojnie bez nerwów to od niego: "nie wiem kochanie mogę tylko powiedzieć ze byłem bardzo głupi i bardzo źle zrobiłem. kocham Ciebie skarbie bardzo mocno. na prawdę i bardzo przepraszam" To było dawno a ja nie zapomniałam, chce to wiedzieć, co się stało.. nie wiem jak z nim rozmawiać żeby potrafił mi to szczerze powiedzieć. To że był głupi zrozumiał może po czasie ale co w tedy go do tego pokusiło?? Czemu on nie chce tego powiedzieć?? źle mu w łóżku było?? Chciał odskoczni?? Chciał starszej ( o 12 lat) ?? Nie wiem a on nie chce powiedzieć a nie wierze w to ze on tego nie wie:/

Gość Młoda____
no właśnie nie wystarcza mi ono. Takie pierd*lenie o szopenie> głupi byłem ehh... to wiem

Gość Młoda____
tak lepiej bo przynajmniej bym wiedziała jaka jest prawda

Gość to czemu
Dlaczego tak się dzieje bo ja już nie rozumiem, dlaczego wogóle myślicie o zdradzie o czynach już nie wspominając?