Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna83

Do zdradzających. Jaki jest sens zdrady? Dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

"Nie zdradza sie dlatego bo sie kogoś kocha, lepiej gotuje itd.... Nie dlatego też że ma się jakieś nadzieję na miłość... Po prostu dla przyjemnosći...." a jak potem żonie spojrzysz w twarz?

Gość kisielowa
No ale jak z nia jest to znaczy ze ja kochal, i pewnie nie byli razem bo ona miala meza...oj nieladnie nieladnie zazdrpsna z ciebie zla kobieta

Jesli zdradził Cie z takim paszczurem, to faktycznie musialo byc mu z Tobą średnio :D

Gość Młoda____
no tamta właśnie wygląda jak sucz a to co mnie mój puścił kantem to nie wiem, no sory ale dla mnie to wieśniara

"a jak potem żonie spojrzysz w twarz?" Normalnie a jak ?? :D Każdy inaczej zapewne... Żeby było jasne - ja zdrawdy nei popieram, uważam tylko ze każdy tego w życiu doświadczył lub doświadczy nie zawsze będąc tego świadomym.

""a jak potem żonie spojrzysz w twarz?" Normalnie a jak ?? Każdy inaczej zapewne..." czyli juz za duzo cie z żoną nie łączy po prostu. no ale po latach tak to jest...

Gość Młoda____
on jej nikomu nie chciał pokazać, ja później w sumie trochę po złości pokazałam ją jego kolegą to się wstydził bo mi na prawdę niczego nie brakuje.. ale jednak zdradził

"no tamta właśnie wygląda jak sucz a to co mnie mój puścił kantem to nie wiem, no sory ale dla mnie to wieśniara" "wsciekłabym sie na Twoim msc Ty fotomodelka a On z nią" tak chrzanicie... a wiadomo ze jak suka nie da to pies nie weźmie :D

"pokazałam ją jego kolegą to się wstydził bo mi na prawdę niczego nie brakuje" na pewno brakuje ci znajomosci ortografii... :P

Gość a mnie moj zdardzil z ta s....
NO TO MOWIE ZE PASZCZUR PRZECIEZ. DO DZIS GO NIE ROZUMIEM, W DODATKU TO TRWALO DWA LATA. nO I TAK JAK MKWOIE DZIS ON JA ZDRADZA A TA CIPA MYSLI Z EWYGRALA LOS NA LOTERII I ZE MA SWOJGO KSIECIA WRESZCIOE DLA SIEBIE

"jak pies nie goni za sukami,tylko siedzi w budzie,nie ma takiego problemu" nooo złośliwa, coś czuję ze ja to bym potulnie warował przy tobie ;)

Gość Młoda____
oj jeden błąd.. chyba ;)

"czyli juz za duzo cie z żoną nie łączy po prostu. no ale po latach tak to jest... " dopowiadasz sobie kwiatek.... Ja żony nie zdradzam i nie zamierzam :) Ale po co to pisze jak Ty wiesz lepiej ode mnie :-O

Gość do a mnie moj zdradzil
to napisz do niej na naszej kalsie i jej powiedz a nie tu piszesz. jak chcesz zeby sie dowiedziala albo ktos niech jej napisze :-) tak to juz jest ze to wraca jak sie zkim zdrtadza potem samemu sie jest zdardzanym.

\"dopowiadasz sobie kwiatek.... Ja żony nie zdradzam i nie zamierzam Ale po co to pisze jak Ty wiesz lepiej ode mnie \" hehe sunset ja cie _testuje_ co Ci w glowie siedzi ;) najlepiej zapytac nie wprost o poglady, prawda? ;)

Gość kisielowa
Ja jzu napisalam :-) ale laska ma poczucie humory odpisala ze cytuje : NIE ZMYDLI SIE :-) HAHAHAHAH polozylam sie ze smiechu :-)

Gość mysle ze jak zdradza nie żonę
a dziewczynę, czyli moglby spokojnie odejsc, nic go nie trzyma to jest po prostu idiotą, a co tacy sobie myslą to ja nie wiem, chyba chcą miec dwie naraz, szukają wrazen, nie znajdują wiec chcą wrocic do dziewczyny, po prostu myslenie prymitywnego kretyna

"hehe sunset ja cie _testuje_ co Ci w glowie siedzi najlepiej zapytac nie wprost o poglady, prawda? " hmm kwestia zamiarów i podejścia ;)

"hmm kwestia zamiarów i podejścia " racja... ale czy tak nie jest ciekawiej? nudno by bylo spytac: Sunset, czy zdradzasz zone? Sunset: nie Kwiatek: aha to OK ;)

Gość mysle ze jak zdradza nie żonę
musisz sie przygotowac na to ze pelno takich frajerów jest, kazdy nastepny moze tak samo postepowac i zawsze jest ryzyko ze sie trafi na takiego przygłupa. Ja mam jeszcze swoją teorie ze takie faceciki latają od jednej baby do drugiej z choojem na wierzchu bo są zakompleksieni, słabi w seksie, tylko im sie wydaje ze tacy super są buhaha

"racja... ale czy tak nie jest ciekawiej? nudno by bylo spytac: Sunset, czy zdradzasz zone? Sunset: nie Kwiatek: aha to OK" wiesz można jeszcze polemizować czy mówię prawde ;)

"wiesz można jeszcze polemizować czy mówię prawde " życie to gra pozorów ;)

Gość zdrada******
zdradza bo juz nie kocha, nie szanuje, nie pożąda, jedno zawsze z tego pasuje

Gość zdrada******
i to nie jest tylko kwestia pożądania chyba że na początku bo potem do tego dochodzi uczucie.

Gość rezolutna83
a co jeszcze możecie mi powiedzie c o zdradzie? Czy istnieje możliwość że facet, który zdradza zakocha się w swojej kochance mimo, że jest w związku? Czy to kwestia tylko sexu i zaspokojebia potrzeb seksualnych ( a jeśli facet ma aktywne zycie seksualne w domu a mimo to szuka czegoś w kochance?)