Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna83

Do zdradzających. Jaki jest sens zdrady? Dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

Gość rezolutna83

Jak w pytaniu. dlaczego zdradzacie? CZemu decydujecie się na taki krok? Mile widziane wypowiedzi panów.

Gość -****
zdradzam bo już nie kocham swojej partnerki

Gość Natasza123
tO CZEMU NIE ZOSTAWISZ SWOJEJ PARTNERKI ?????

Gość -****
bo mamy dzicko...

Gość Natasza123
To przykre.. ale myślę, że nie powinno się być nawet ze względu na dziecko z kimś kogo się już nie kocha, bo wyrządzasz tej osobie i sobie samemu straszną krzywdę, życie w zakłamaniu i wyrzuty sumienia do końca życia, a poza tym jak się dowie, lub domyśli to się załamie, a tak obydwoje możecie sobie jeszcze ułożyć życie. Przepraszam, ze się wtrąciłam.

Gość yebaaaaka
bo sie dupcyc chce

Gość Natasza123
A tak właśnie, ja też jestem ciekawa, czemu zdradzacie ??? Jestem ciekawa wypowiedzi mężczyzn.

Gość -****
prosze bardzo ale nie roztrząsajmy mojego życia. Pani powyżej chodziło o przczyny zdrady więc napisałem. swoja drogą chciałbym wiedzieć jakie moga być tez inne powody.

Gość Natasza123
Jedna partnerka nie zaspakaja waszych potrzeb ??? Nawet jeśli jest naprawdę świetna w łóżku ?? Nawet jeśli spełnia wasze wszystkie erotyczne, wyszukane bardzo marzenia ?? I nawet, gdy zawsze gdy wam się chce, jej też się chce ??

Gość rezolutna83
Mężczyżni czy wy oprócz czystego popedu nigdy nie łączycie tego z uczuciami? Nigdy nie zakochaliscie się w kochance?

Gość Wyleniala Lena
'albo przyjemność zdobycia i zaliczenia innej samicy ' badz samca

\"Nawet jeśli jest naprawdę świetna w łóżku ?? Nawet jeśli spełnia wasze wszystkie erotyczne, wyszukane bardzo marzenia ?? I\" takie rzeczy to tylko w erze...

tu nie chodzi o to, zeby spelniac wszystkie erotyczne marzenia, mozna miec taka w domu, a i tak zdradzic ja z kolezanka z pracy w pozycji po misjonarsku, chodzi o to, ze to jest odmiana, cos innego, ktos inny, na nic twoje starania, jak zechce to i tak zdradzi.

Gość Mój były już mąż
zdradził mnie z ta dziewczyną. http://89.149.226.29/dev250/0/479/519/0479519897.jpg (to ta w czerwonym)Rozgadał wszystkim w koło. że m,a inna bo nie miał odwagi mi tego powiedzieć prosto w oczy, ale trafił swój na swego bo ona tez umie rogi doprawiać i prędzej czy później zostawi go dla innego, bogatszego. Dopiero teraz wiem ile traciłam będąc z nim w zwiazku.

Gość to ja to teraz ja
a ty to panna mloda? :D i zdradzil cie na waszym slubie tak?

Gość Mój były już mąż
nie to jest tam jakaś jej kolezanka. Mój były pracował z nią. potem to juz szybko poszło! Ładna jest szkoda tylko, że taka głupia. Zyczę jej zeby zrobił on jej taki sam numer jak mi.

Gość to ja to teraz ja
ta w czerwonym ladna? gdzie? bo chyba slepa jestem... :D

bo komiczne jest facetem i mu wolno, a Sami jest stateczna matka i na sam dzwiek słowa "sex" powina zatykac uszy :P

w ogole te 4 ze zdjecia to niezłe meluzyny :P:P juz ta panna młoda chyba nalepsza

Gość 555***
ładna??? zgarbiona, zero biustu, i gustu: chamskie ramiączka wyłażące spod kiecki (brzydkiej zresztą) krótka szyjka taka wiejska gęś może i posiada inne walory :P ale teraz roztrząsam jej wygląd bo facet to wzrokowiec, więc chyba był zamroczony..mocząc :P w...

Gość Natasza123
No tak, ktoś nowy. Ale nie brzydzicie się takimi przypadkowymi laskami, czy nawet kolezankami z pracy, o których za wiele nie wiecie ?? A może ona puszcza się na prawo i lewo. Do komicznego : A ja właśnie spełniam :-), tzn. mój mężczyzna nie narzeka:-). I to nieprawda, że żony w wiekszości są konserwatywne w łóżku. Trzeba mieć tylko wyobraźnię i temperament. I dodam, że nie zdradzam i miałam tylko dwóch mężczyzn, a jestem w połowie między 20-tym a 30-tym rokiem życia..

[zgłoś do usunięcia] to znowu jaaaaaaaaaaaaaa wkleiłabym niunie mojego byłego męża ale jakoś mi tak głupio wklej wklej.. posmiejemy sie