Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freon

Co oznacza gdy kobieta pisze sms-y podczas spotkania?

Polecane posty

Czy to oznaka braku zainteresowania, znudzenia? Bo nie wiem jak to odbierac, ostatnio kilka dziewczyn tak robilo na spotkaniach ze mna. Niby fajna rozmowa, a nagle wyciaga komorke i przeprasza, bo musi cos komus napisac. Z tego co wiem to moi kumple maja podobne historie i ogolnie mam wrazenie ze cos takiego to tylko kobiety potrafia. Jakby nie mogly sie obyc bez komorki przez te 2 godziny. Dla mnie osobiscie to duzy minus gdy kobieta tak postepuje na randce, brak szacunku dla faceta.

Gość onaaaaaaaa
No fajne i kulturalne to nie jest, mozna zrozumiec gdy chodzi o cos waznego, sprwawa sluzobwa, rodzinna czy jakas inna ktora wymaga akurat skorzystania z telefonu w tym momencie, no ale to raz na jakis czas i sporadycznie a nie ciagle.Mysle ze powinienes jej o tym powiedziec, ze nie jest to dla ciebie mile i czujesz sie lekcewaznony i ze jesli to nie sa sprawy zycia i smierci to niech odstawi komroke na czas spotkan.Byc moze ona nie robi tego celowo czy specjalne, ot taki nawyk a jak jej to powiesz to zrozumie.

Gość Iaromina
Ja robię tak tylko wtedy gdy już muszę, bo wiem, że przełożenie tego na później stworzyłoby problem. Wtedy przepraszam i najczęściej wychodzę do ubikacji i stamtąd piszę czy dzwonię. Raczej nie przy facecie.

Gość onaaaaaaaa
tez moze byc ze robi to bo taka niekulturlna jest:P no ale jak z nia nie porozmawiasz to nie bedziesz wiedzial

Wiesz co ja robię w takich sytuacjach? Mówię kobiecie, że w takim razie wychodzę na moment i gdy już skończy pisać, to niech wyśle kolejnego smsa, tym razem do mnie - wtedy może wrócę. Miałem takie same przypadki z jedną panną i w końcu nie wytrzymałem i tak właśnie zrobiłem. Od tamtej pory ani razu nie wyciągneła przy mnie telefonu :)

Gość że jest ŹLE wychowana

Gość uwaga na linki z wirusami
a tak z ciekawosci w jakim wieku jestescie wy i te dziewczyny? :D

Gość ale z ciebie ......
ma cie w duuupie

Nie wiem jak u kolegi, ale ta \"moja\" wcale nie była małolatą. Miała wtedy 25 lat.

Gość tarantulka
Może to dziwne ale ja piszę eski wtedy gdy jestem po prostu zdenerwowana, spięta i boję się że jak nie zajmę się telefonem to za chwilę palnę coś głupiego i facet się zniechęci :)

Gość żenujący brak OGŁADY
kompromitująco złe wychowanie :-O

No wlasnie chodzi o to ze nie jest nudno, nie wydaje mi sie zeby tak bylo. Np. ostatnio rozmowa sie fajnie kleila, byla ciekawa atmosfera, troche romantyzmu, dziewczyna pozwala mi sie dotykac, jest coraz fajniej i ona nagle wyciaga telefon i zaczyna pisac smsy. Normalnie mozna sie zalamac.

Gość hanniball
Może być to też celowa gra ze strony kobiety żeby sprawdzić jak zaregujesz.

Gość nowa0440
w tym momencie chciała się pochwalić koleżance co z nią robisz. totalny brak kultury i samokrytycyzmu.