Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KII344544

CZY WIECIE ,ŻE JEDZENIE MAŁEJ SUROWEJ CEBULI CODZIEN DZIAŁA CUDA????

Polecane posty

Gość KII344544

SPRÓBOWALAM I SZOK.WŁOSY NIE WYPADAJA A SĄ W DODATKU TAK PIEKNE I LSNIACE JAK NIGDY NIE BYLY..JA NIE MOGE UWIERZYĆ.

Gość KII344544
jadłam do kanapek co dzien mala cebule przez dwa miesiące ale po miesiacu juz widac efekt podobno.. jestem w szoku..wlosy mam jak z reklamy pantene provi.. znajome nie wierzą ze t odzieki cebuli ale nic nie stosuje..szamponem myje od lat jednym zwyklym barwa..a włosy jak z marzeń..dziekuje ci cebulo ..hehe:)

Gość aaaaauuuuaaaa
a nie masz przy tym 'przykrego' zapachu z ust?

Gość KII344544
no niemam zapachu przykrego bo ja go niweluje.. i nie czuć nic..naprawde..jablko pomaga albo pietruszka ..rózne rzeczy likwidująten zapach.

ma sporo cynku, siarki i krzemu ,stąd zbawienny wpływ na włosy:)

Gość kochakmm
to co piszesz autorko wie każdy. nie nowość

Gość mimi123
czemu to u mnie nie działa

nie wolno jeść cukrów sacharozy bo powoduje * hiperglicerydemię, czyli zbyt duże stężenie trójglicerydów we krwi; * miażdżycę naczyń krwionośnych; * choroby serca; * nadmierny rozwój tkanki tłuszczowej; * otyłość; * nadmierne obciążenie trzustki; * cukrzycę typu 2; * zwiększone występowanie próchnicy zębów. * powoduje wypłukiwanie minerałów z organizmu cynku, siarki , krzemu i magnezu Informacje dodatkowe Sacharoza należy do najbardziej niekorzystnie wpływających na nasz organizm węglowodanów. jedynie cukier zawarty w owocach i warzywach jest zdrowy a co do cebuli działa też na potencje czyli więcej sexu się chce

Gość gadzik
wiele dobrych rzeczy slyszalam o cebuli:) podobno bardzo pomaga na cere - niektorzy polecaja wcierac ja w skore twarzy (i wiecie co...cos w tym rzeczywiscie jest bo probowalam:P ) cebula zawiera duzo cynku u siarki - czyli dokladnie tego czego potrzebuje nasza cera, skora i paznokcie. Jesli nie przepadamy szczegolnie za jej smakiem i zapachem - mozna to zneutralizowac kwasami (np. kwaskiem z cytryny)