Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bzykałka

Jak doprowadzic faceta do mocnego orgazmu?

Polecane posty

Gość Bzykałka

Hej. Mam pytanko, otoż zawsze jak sie z moim facetem kocham to jest super i w ogole, dba wtedy o mnie jak nie wiem :D ale chciala bym jakos tez totalnie zrobic mu dobrze :P i zastanawiam sie jak, moze ktorys z panow opisze mi jak najlepiej doprowadzic was do furii :D bo czasem jak sie z moim glupolkiem bzykam to mam wrazenie ze nie do konca mu jest dobrze, wiec moze ktos by mi jakos poradził :D :D bede wdzieczna :D

Gość Bzykałka
ej no ja pytałam powaznie. Tu na forum często ludzie zartuja z "kupą na klatę", co sądzicie jakbym go związała i postawiła mu klocuszka? Moje kupki nie są śmierdzące tylko ladne i pachnące więc myślę ze to mogloby go rozpalic do czerwonosci

Gość hffghgh
oralnie obciągnij mu nie wyjmując go z ust gdy się będzie spuszczal - obciąg z połykiem.

Gość filip z konopi
daj mu analnie

Dojdź wcześniej, a potem mu obciągnij z patrzeniem przymrużonymi oczkami w jego oczy i z mruczeniem. Tego żaden normalny facet nie zapomni. Nie musisz połykać, możesz otworzyć usta i powiedzieć "Oj, ulało mi się". Tak serio, to każdego kręci coś innego, ale jak widzisz z opisów, większość facetów napisało Ci to samo. Coś w tym jest. Powodzenia i napisz, jak Ci poszło. Nie koniecznie ze szczegółami. Chodzi o potwierdzenie, czy był to dobry pomysł?

Gość najlepiej tak
Gość najlepiej tak
Gość Do_buzi
ja czesto robie mojemu z polykiem i fakt odlatuje maxymalnie ale tak mysle ze my kobiety mamy tyle miejsc i rodzajow pieszczot ktore robia z nami to samo a biednych facetow tylko obciag z polykiem tak sponiewiera ;) ?

Gość Ale klamie
Pytasz jak doprowadzić do furii Twego misia? Zabierz mu golonke z talerza:)

Gość fajne te filmiki

Gość Ale klamie
--> Warkocz komety. Jestem facetem. Też mi przykro:)