Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strrraszna panikara

Błagam czy ja panikuję że myslę że mnie olał

Polecane posty

Gość strrraszna panikara

Bardzo krótki ale intensywny związek. Plany na nastepne dni, zapewnienia że chce ze mną być, i i nne dowody na to że mysli poważnie a nie tylko o zaliczeniu zdobyczy. Codziennie po kilka smsów i telefonów i nagle wczoraj... cisza! Rano jeszcze pisał jaka to jestem cudowna, jak tęskni a od 12 cisza... wieczorem napisałam smsa i dzwoniła i nie odbierał.. Olał mnie czy co? ale tak nagle bez słowa?

Gość wpadł pod samochód
i leży nieprzytomny w szpitalu?

Gość jego matka dostała zawału
i rozpacza przy jej łożu boleści

Gość ukradli mu telefon

Gość zepsuł mu się telefon

Gość miał pożar w domu
i do dzisiaj trwa dogaszanie zgliszczy

Gość wybuchł gaz
gdzy wczoraj o 14 chciał podgrzać sobie obiad ...

Gość taka mala lasencja
ile macie lat>>i jak on ma na imie?

Gość ugryzła go osa a on uczulony
tchawica spuchła, po 3 minutach braku dopływu tlenu ... odszedł na zawsze :-O

Gość strrraszna panikara
jaja sobie robicie a ja nie dość że prawie całą noc nie spałam, mam sraczke z nerwów to napisałam smsa do mojego drugiego adoratora którego olałam kilka dni temu.... chyba za szybko zrezygnowałam z innych znajomości, zawiesiłam konto na Sympatii gdzie go poznałam i zdecydowałam sie tylko na niego

Gość od wczoraj o 12
Czyli doba - nie jest to jeszcze aż tak długo żeby panikować

Gość wszechwiedzacy__czesio
zaliczyl cie i se poszedl / albo chcial zaliczyc i zobaczyl, ze nie bedzie tak latwo i se poszedl

Gość straszna panikara
Doba owszem to nie tak długo dla innych ale on pisała po kilka smsów dziennie, co 2-3 godziny, czasami dzwonił a teraz NAGLE zamilkł. Wiem że ma tel. na kartę i mogła mu sie skończyć ale wczoraj nie odebrał ode mnie tel. Nie wytrzymam tego napięcia. mam uraz bo niedaeno facet zostawił mnie bez słowa po 2 sexie

Gość a sex był juz

Gość strrraszna panikara
Najgorsze że moje dziecko go widziało nocował u mnie 4 razy teraz troche głupio by było przed dzieciakiem... ma 12 lat i juz troche rozumie. Wyjde na puszczalską matkę.... ale dałam sie nabrać i to ja taka ostrożna, dałam sie złapać na jego zapewnienia o tęsknocie za stałym związkiem, ciepłem czułościa kobiety... co za idiotka ze mnie!!!!!!

jestes puszczalska, spotkalas sie kilka raz i juz sex. i to poznana osoba z portalu randkowego, tam sami zboczency

Gość po 40
Może zgubił telefon albo inny przypade losowy, doba to naprawde nie tak długo. Albo uznał że związek się rozwija i nie ma potrzeby pisać do kobiety co 2 godziny tak jak na początku.

nastka z 12-letnim snem?

Gość strrraszna panikara
Wcale nie byłam taka zaangazowana, tak mi sie wydawało. To on był ta stroną bardziej zauroczona a teraz dopiero widzę że jednak mi zależy.

Gość kwassss
Moze sytuacja Go przerosła- mam na myśli fakt, że masz 12 letniego syna. Masz 100% pewność ze nie ma żony?

Gość strrraszna panikara
Tak mam pewność. On ma córkę więc nie ma z tym problemu. Wiem kurcze to co wypisuje wygląda jakby zakochana nastolatka pisała :O

Gość strrraszna panikara
ale nie moge na niczym się skupić nie mogę o niczym innym myśleć. Myslałam że mnie ktoś uspokoi, i fakt trochę macie rację, różne przypadki losowe się zdarzają. Nie chce dzwonić sama do niego. Wczoraj to zrobiłam i wystarczy, jeszcze troche to napiszę mnie, żeby napisał wprost czy w ogóle jeszcze mnie chce

Gość tak panikujesz
za wcześnie aby tak mysleć.

Gość hahahacza
bez urazy ale skoro przed nim jakis cie zostawil po 2 seksie, teraz on -to wychodzisz na puszczalska.i malo odpowiedzialna, niedojrzala, skoro przezywasz gdy on kilka godzin milczy.jak narwana nastolatka.spowazniej, bo masz dziecko.

Gość kobieto mam to samo
wkurwiam sie ładnie, mialam sie dzis z nim spotkac to mi napisal ze nie ma samochodu, a ja ze rozumiem ale nie musi klamac itp. to sie wkurwilami jade do wrocka na weekend niech sie pieroli, a on ze moze sie w pon spotkamy, ja ze jak bede u nas w miescie to moze, pierdole go niech sobie teraz pomysli

Gość mam uraz
zdarzyło mi się być porzuconą w najfajniejszej fazie związku na początku kiedy emocje są najsilniejsze i pozostał mi straszny uraz boję sie poznawać nowe osoby. Tobie też został uraz bo ktoś cię niedawno zostawił ale podziwiam cię i zazdroszczę że nie boisz się próbować i poznawać nowych facetów. Bądź dobrej mysli i sie nie zadręczj 1 dzień to nie powód do aż takiej paniki.

Gość kobieto mam to samo
tez mam uraz jak cholera:O