Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazews

co mam robić?

Polecane posty

Gość qazews

najpierw zabiegal o mnie, probowal sie zblizyc, ja go ignorowalam, a teraz... teraz nienawidzi. nie patrzy na mnie, smieje sie ze mnie, i chyba niezle obgaduje. da sie jakos to odwrocic? :(:(

Gość jejku to ty Aniu
?? Nigdy cie nie obgadywałem,naprawde,moze troche cie ośmieszyłem tymi smsami,ale nadal mi zależy.

Gość jejku to ty Aniu
to ty???????????????

Gość qazews
nie pisal sms-ow wiec to nie ta sama osoba :( ale skoro jestes facetem to powiedz mi - nienawidzi czy raczej probuje w ten sposob zapomniec? jest mi przykro teraz wiem co stracilam. byk mily, sympatyczny - to ja bylam ta wredna :( a teraz? teraz wszystko jest takie złe

Gość jejku to ty Aniu
najpierw mnie olała,potem dalej próbowałem,aż dostawałem szału i pisałem jej troche głupot których teraz żałuje, i fakt nie nawidze jej i wybacz mi szczerość ale wycofuje słowa ze nadal mi zależy nie nie zależy mi na tej szmacie Nie twierdze ze z twoim jest tak samo,ale mnie odpycha od tamtej jej paskudny charakter. Trudno mi byłoby być z nią teraz po tych jej humorach

Gość qazews
czyli nie ma szans go jakos odzyskac? jego sympatii? nie bylismy razem ale z jego strony byly oznaki ze chce, a ja go olalam. teraz zaluje :( moze ona tez tego zaluje

Gość jejku to ty Aniu
trudno mi powiedzieć,nie wiem jakie były wasze relacje,ale skoro piszesz,że cie nie nawidzi to myśle,że teraz głupio mu byłoby być z tobą to tak jakbyś mu łaske robiła ż e z nim jesteś

Gość mała miss xd
nie martw się ;) mam to samo :( ^^

Gość qazews
mała miss xd - tzn co dokladnie u ciebie sie dzieje? kurcze, naprawde. doceniasz cos jak to tracisz. moze nie wiem, czy udaloby nam sie gdyb cos bylo, ale to, ze choc nie sprobowalam teraz mnie dobija :( a widze, ze teraz mnie chyba nie cierpi juz :( dal sobie spokoj bo przeciez jest tysiace innych milszych dziewczyn. :(

Gość qazews
no dzieki ;) teraz to wiem. tylko czy da sie odzyskac lub powrocic do stanu gdzie mu moze zalezalo? gdyby mozna bylo choc 3 razy w zyciu cofnac czas.:(

Gość qazews
nikt nie byl w podobnej sytuacji?

Gość mała miss xd
co dokładnie hmm .. to samo co u Ciebie ;( tzn. że kiedyś zbliżał się do mnie, a ja go spławiałam, teraz mnie nie nawidzi i wiem ze obgaduje :( ale strasznie żałuje , że wcześniej byłam taka chamska :// Pzdr ;**